CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 7967|Reply: 47

Kongsi Foto Dengan PU Azman, Sarah Hildebrand Minta Netizen Jangan Menyibuk

  [Copy link]
Post time 20-11-2020 11:51 AM | Show all posts |Read mode


Foto: IG




Oktober lepas, Sarah Hildebrand dikecam hebat gara-gara keputusannya untuk menanggalkan hijab.


Namun kata Sarah, tiada manusia yang berhak untuk mengadili seseorang kerana hidayah adalh milik Allah.


  



Baru-baru ini suaminya, Otto Gillen ada berkongsi gambar mereka suami isteri bersama PU Azman.


Di ruangan komen ada netizen yang menyuruh Otto supaya Sarah bertudung.


Foto: Via mStar




"Suruh isteri anda pakai tudung, sesiapa yang tak pakai tudung tak dapat menghidu bau syurga," tulisnya.


Tidak berdiam diri, Otto berkata sebagai suami dia lebih mengetahui tindakan dan keputusan yang dibuat isterinya.


"Tak perlu beritahu apa yang saya perlu lakukan," jawabnya.


  



Sementara itu Sarah juga meminta agar netizen supaya berhenti menghantar mesej kepada suaminya.


Dia juga turut meninggalkan komen, "Bagaiman anda tahu Tuhan tidak akan membimbing saya ke jalan yang benar dan bagaimana anda tahu bahawa saya berada di jalan salah? Anda tidak tahu jadi tolong berceramah seperti anda tahu." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tutup je la ruangan komen kalau taknak dikecam
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke diorg ni ada shooting
dah kenapa pulak netizen meroyan ..

masalah negara betul netizen2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:21 PM | Show all posts
Eh, pe jadah nye la bukak thread untuk mende sampah camni.
Majalah hiburan Hai sgt
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:24 PM | Show all posts
Diam2 je. Seronok ke layan kecaman orang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:25 PM | Show all posts
netizen ni kepochi betul la.
cara bercakap tu mcm dah confirm cara kematian masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:26 PM | Show all posts
"you cannot smell the smell of heaven..."  adoii..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 20-11-2020 12:21 PM
Eh, pe jadah nye la bukak thread untuk mende sampah camni.
Majalah hiburan Hai sgt

Kat mana sepol bukak tered, kat situ ko kecam heshe khennnnz
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2020 12:42 PM | Show all posts
why aku tengok dia ni lepas free hair makin serabut n kepam? dia bertudung lagi kemas
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp ikut gaya mcm dia akan jd suami artis pertama yg kuar leak 2 inch..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg netizen ni sibuk sgt dgn tudung org kenapa? X payah lah nk corncern dgn retis2 yg x bertudung ni.. masing2 kan dh berjembut
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 01:24 PM | Show all posts
dia ambil gambar dgn cik man pun jadi masalah...aduhai..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 01:31 PM | Show all posts
jujurnya, sheols lebih cantik kalau pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
bodo nya netizen..pakat jadi PA tuhan belaka
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
tbh apa produk industri sarah hilderbrand ni.. iols x penah tau pun.. smpi beriya2 byk kali benang citer psl dia..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 20-11-2020 12:42 PM
why aku tengok dia ni lepas free hair makin serabut n kepam? dia bertudung lagi kemas

I baru perasan muka dia ni mcm pelakon sundelbolong suzanna tu kannn..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 20-11-2020 01:24 PM
Yg netizen ni sibuk sgt dgn tudung org kenapa? X payah lah nk corncern dgn retis2 yg x bertudung ni. ...

Jembut masing2 pun dah beruban kan sis.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepamnya laki pinoy dia ni.. Why asik controversy je minah ni.. Bitter ex nk kawen xlama lg ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 02:46 PM | Show all posts
dia ni buka tudung tapi muka nampak tak happy kan.. macam mata dia mendung ada kesedihan di situ.. ai tak kuasa nak hencap berlebihan, mungkin ada sebab  tertentu dia bukak tudung.. lagipun pengakhiran lagi penting.. entah2 pengakhiran dia lebih baik dari kita semua yang mencaci ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
haiyoh otto,sarah..off jela komens kt ig ni. or else jgn dilayan kn sgt netizens ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 01:18 PM GMT+8 , Processed in 0.117993 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list