Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5780
View
52
Reply

Neelofa Berkongsi Idea bersama Dua (2) Rakan bangunkan Aplikasi THE NOOR. Menggantikan Muslim Pro?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by lolipopbiru at 19-11-2020 12:46 AM

Neelofa Bakal Melancarkan Aplikasi The Noor.

  


  


  


Pengacara dan usahawan terkenal, Neelofa kini mula mengacah aplikasi miliknya melalui Instagram Stories. Aplikasi dengan nama The Noor itu dijangka bakal diperkenalkan tidak lama lagi.

Menerusi muat naik di Instagram @thenoor.app, ia memberikan gambaran aplikasi itu akan dimuatkan dengan kandungan yang berkaitan gaya hidup Muslim.

Aplikasi itu juga dijangka akan dimuatkan dengan pelbagai bahasa. Dengan isu aplikasi Muslim Pro yang sedang hangat diperkatakan, aplikasi The Noor ini mungkin boleh menjadi alternatif kepada aplikasi tersebut.

Bagaimanapun, tiada maklumat terperinci mengenai kandungan yang bakal dimuatkan dalam aplikasi itu yang didedahkan buat masa ini. Juga, belum diketahui bila ia akan dilancarkan secara umum.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-11-2020 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Noor nama bapak dia kan. Kerlasss..bangga lah bapak. Sayang anak bapak
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 19-11-2020 12:48 AM
Noor nama bapak dia kan. Kerlasss..bangga lah bapak. Sayang anak bapak

Nama dia pun noor gak...noor neelofa
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah.semoga amar makruf nahi mungkar  dan istiqomah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Topi nasi pon ade bt apps

Awat la xcombine sekali. Hmm.. Pulun msg2 menung ye.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
gambar kedua xpakai purdah ke woot2
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Apoooo hashtag can u see the light
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasar Penunggang Agama


Mengunakan agama untuk menutup semula keEVILan dan keFAKEan nya.

Patutlah sedaya upaya benaksss dan team dia kerja keras dm semua blogger dan portal tak siarkan gambar hoddie dia.dah tu semua komen negatif di fb,ig dicaras dan didelete dan kisah tunang dibuka ditwetter pun dah tak ada supaya tetap dianggap suci semua umah.satu masa Allah akan perlihatkan siapa penunggang agama ni

Aku akan sentiasa up pic ni

IMG_20201112_120256.jpg

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2020 10:18 AM | Show all posts
sekurang kurangnya apa yg lofa buat ni pahala mengalir berterusan. kalau dia mati pun tetap mengalir pahala tu sebab buat benda bermanfaat utk org islam. dari kita terus terusan buat benda tak elok
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
nak sensasikan tajuk benang ke apa?
nak hajjah meolss kena kecam lagi.

bukan gantikan, tp satu Alternatif.

Satu daya saing yg sihat.  

tp last2 yg porummerr tgok penunggang agama. apeni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 10:31 AM | Show all posts
Banyak lagi apps yg lebih reliable....so, byebye
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah neelofa n team
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru: Topi nasi pon ade bt appsAwat la xcombine sekali. Hmm.. Pulun msg2 menung ye.



Topinasi tu punya app dah melingkup. Alasan dia bagi sebab pkp. Pelik kan? Ada isu lain lah tu. Entah2 dia xbayar developer ke apa ke.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna: Dasar Penunggang AgamaMengunakan agama untuk menutup semula keEVILan dan keFAKEan nya.Patutlah sedaya upaya benaksss dan team dia kerja keras dm semua ...



Wow. Gigih bebenor. Peminat tegar lopak kah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari: Apoooo hashtag can u see the light


Teringat cerita exorcist ke apa eu. Walk into the light. Ye eh?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni apps apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 19-11-2020 09:31 AM
Banyak lagi apps yg lebih reliable....so, byebye

Betul. Pilihan memasinglah nak guna app apa. Tp yg paling femes tu ramai moslems dah uninstall sebab dia jual data kat us military.

Harapnya app lopak ni local developer lah. Kalau takat beli app dari china, sama je. Macamlah segala touch n go and ewallet tu semuanya china punya
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 11:36 AM | Show all posts
lepas uninstall muslim pro , zass install iman apps. local punya juga
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 11:48 AM | Show all posts
software ni main biz aku dah lebih 20 tahun.

nak kekal lama kena buat software dan apps yg unique.

tapi high demand.

sekarang ni aku start explore gaming business.

nak buat games zaman now tak sesukar dulu kena buat engine susah nak mampos tu.
dan kos pun tak semahal dulu nak kena team yg sangat ramai.

sekarang games engine dah banyak. even big player macam developer pubg pun pakai ready made game engine macam unreal.

semoga dipermudahkan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 11:52 AM | Show all posts
teringat tokti dlu pun gigih buat apps ujong2 sendu.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list