Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1300
View
18
Reply

Tak Nak Rakyat Gusar, Putera William Rahsia Positif Covid-19

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-11-2020 11:26 AM | Show all posts |Read mode
Putera William mengalami kesukaran bernafas selepas diuji positif Covid-19, namun memilih untuk merahsiakannya daripada rakyat.


The Sun melaporkan, Duke of Cambridge itu merahsiakan keadaanya kerana tidak mahu mencetuskan kebimbangan dalam kalangan rakyat.




Kredit foto: IG Duke and Duchess of Cambridge




The Sun melaporkan, pewaris takhta diraja Inggeris berusia 38 tahun itu disahkan positif Covid-19 pada April lalu iaitu beberapa hari selepas bapanya, Putera Charles dan Perdana Menteri Britain, Boris Johnson dijangkiti virus berkenaan.


Suami kepada Kate Middleton itu dirawat dan menjalani kuarantin di Anmer Hall, kediaman keluarganya di Norfolk.


Bagaimanapun, William masih melakukan 14 panggilan telepon dan video sepanjang April.




Kredit foto: IG Duke and Duchess of Cambridge




Menurut sumber, Keadaan William agak teruk hingga sukar bernafas dan membuat orang di sekelilingnya menjadi panik. Bagaimanapun, William nekad meneruskan tugasannya seperti biasa.


Selepas berita mengenai Charles dan Boris positif Covid-19, William khuatir akan mencetuskan panik dalam kalangan rakyat sekiranya dia mendedahkan perkara sebenar.

"Ketika itu, dia merasakan ada perkara lebih penting perlu diberi perhatian.

"Kejadian itu juga membuat dirinya sedar bahawa sesiapa saja boleh dijangkiti Covid-19 dan betapa pentingnya untuk semua pihak memandang serius perintah lockdown kedua di Britain," kata sumber.- CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-11-2020 12:48 PM | Show all posts
Rahsia2 pun tapi bocor juga berita positif covid ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi harry balikkah ke england semula?
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2020 01:25 PM | Show all posts
Begitu sekali pengorbanan Putera William sehingga menyembunyikan hakikat sebenernya agar rakyat tidak gusar....... Semoga Kate merawatnya dengan baik dan Allah SWT memberika syifa kepada baginda.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalu kene kat harry mesti dibuat bahan oleh meghan tagih simpati
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ok ka skrg? Sbb baca dr artikel, kena in April.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2020 04:57 PM | Show all posts
so far xde lagi kan yg kena covid di kalangan org ternama n terkenal di dunia ni meninggal ? Trump aritu pn rmai speku x lama sbb dah tua n obes kena cobid, ujong2 makin lancang pulak mulut atok Trump tu lepas sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo dia meninggal means harry la akan naik takhta??? ke cemana?
tp akak mmg benci pun royalist ni semua incl nenek dia elizabeth tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2020 02:20 PM | Show all posts
Thank you so much for sharing such a useful information. I will definitely share this with others
https://mysurvey.onl/www-olivegardensurvey-com/
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2020 01:27 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 2-11-2020 04:59 PM
kalo dia meninggal means harry la akan naik takhta??? ke cemana?
tp akak mmg benci pun royalist ni  ...

kalau charles & william mati, anak dia next in line .. selepas 3 beradik tu, baru harry
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
airisa replied at 4-11-2020 01:27 PM
kalau charles & william mati, anak dia next in line .. selepas 3 beradik tu, baru harry

eh harry ada lg dlm line ke. bkn konon2 melepaskan keistimewaan royalty demi isteri tercinta.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
William makin tua dah makin rupa Charles. Selama ni rupa mommy dia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
airisa replied at 4-11-2020 01:27 PM
kalau charles & william mati, anak dia next in line .. selepas 3 beradik tu, baru harry

akak pun x sure la sis
sbb akak ingatkan harry pun in line to the throne bagai
so mmg heshe x masuk dlm senarai la ye konsepnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2020 02:22 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 4-11-2020 02:20 PM
akak pun x sure la sis
sbb akak ingatkan harry pun in line to the throne bagai
so mmg heshe x ma ...

masih dalam line .. tapi no 6 la

1. charles
2. william
3. george
4. charlotte
5. louis
6. harry
7. anak harry
8. adik charles

cam tu la ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
airisa replied at 4-11-2020 02:22 PM
masih dalam line .. tapi no 6 la

1. charles

means harry masih lagi berada dlm top 10 carta Era.fm
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2020 02:35 PM | Show all posts
ntahle aku rasa die sorok tu bkn taknak kasi rakyat bimbang tapi taknak kene bahan dgn rakyat gamaknye.  mase boris dan prince charles positif tu pun kene troll gak ngan rakyat sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 12:40 PM | Show all posts
makin nipis rambut nya...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2020 12:40 PM | Show all posts
Betul tu mungkin tak nak jadi bahan isu macam yang lain sebab tu dirahsiakan bukan sebab tak nak rakyat bimbang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list