Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
4511
View
60
Reply

"Tak Perlu Kerap Periksa Telefon Pasangan, Cukup Tahu Password Sahaja” - Syifa Melvin

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-10-2020 06:02 PM | Show all posts |Read mode
Syifa Melvin sebelum ini pernah dikecam apabila didakwa menjalinkan hubungan dengan pemain bola sepak Safawi Rasid.


Baru-baru ini dia menerima soalan dari netizen yang meminta pandangannya mengenai privasi dalam sesebuah perhubungan.


  



Kata Syifa, tak salah sekiranya seseorang itu nak ambil tahu tentang privasi pasangan namun perlu meletakkan had.


"Open minded tak salah tapi jangan sampai ada trust issue. Kita kena hormat privasi masing-masing.

"Tahu password tak apa tapi sekadar tahu sebagai rujukan bila kecemasan.

Kredit foto: Via mStar


Sementara itu adik kepada Syatilla Melvin ini memilih untuk tak mengambil tahu privasi pasangannya kerana ia akan mengganggu emosinya.

"Syifa lebih rela tak tahu, sebab kesihatan mental saya adalah nombor satu."

Kredit foto: IG




Wah itu rupanya rahsia kebahagiaan Syifa dengan Safawi ya? -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-10-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Calling2 @Kurex  
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
bila dia ni belaki duk bagi tips lepas kawin bagai
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Calling2 tomahan @Kurex terhadap wajah tua sebelum usia
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 14-10-2020 06:04 PM
Calling2 @Kurex

Wow kaka dah calling2 dulu sebelum iolss. Cissss...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 06:15 PM | Show all posts
Aku tak faham kenapa thread ni kena bukak....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 14-10-2020 06:15 PM
Wow kaka dah calling2 dulu sebelum iolss. Cissss...

Okay la tu kita ada telepathy...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Penting sgt ke pendapat si palat tersial ni??

Siapa kau? Apa sumbangan kau? Apa pengorbanan sampah ni? Tak padan dgn muka sebelum usia, muka yg macam pompuan 40an, kau sapa cibai???? Hah?? Artis gred A ke kau? Berbakat sgt ke kau??? Kau tak berbakat, takde gred, artis paling sangkak, kau jalan dgn pawi, nampak macam mak pawi tau palat! Tak sedar diri punya artis tersial! Sampah produk adik beradik kau yg semuanya tua sebelum usia, perangai kekampungan, nama melvin tapi muka jawa kuno! Bodoh kau ni! Kimek punya artis! Takde kepentingan pun kai dalam industry melainkan jadi ulat sampah je kau! Betapa hinanya level kau ni! Puihhhh puihhh puihhh puihhh puihhhhhhhh puihhhhh puihhhhh dekat kau yg berwajah tua. Muka kasar cam jantan, muka pondan tua! Puihhhh puihhh puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex punya hencap mmg xcukup tanah si TT n si Okg nk lari nih..boleh semput kalu baca senafas..{:smile{:smile{:smile{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah.. sapawi je pun. Kalau dpt berboyfriendkan adik2 tmj pastu nak bangga2 ok la jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98: Aku tak faham kenapa thread ni kena bukak....

Kena tunggu hujah dari tuan tanah.apa pentingnya tokey jamu anti sawang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua org boleh bg nasihat.. tp PERCAYALAH MOSTLY YANG BG NASIHAT ITU INI BIASANYA DIA SENDIRI PUN X IKUT NASIHAT TU..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia kata dia tak nak tahu sebab kesihatan mental dia penting. Maksudnya....... Hehehhee
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-10-2020 06:22 PM
Penting sgt ke pendapat si palat tersial ni??

Siapa kau? Apa sumbangan kau? Apa pengorbanan sampa ...

hahahhaa jherit sekali kurex hamun.. diva AA pun mkn hati..hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lega rasa hati baca tazkirah kurex dgn so tibaiunta ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-10-2020 06:22 PM
Penting sgt ke pendapat si palat tersial ni??

Siapa kau? Apa sumbangan kau? Apa pengorbanan sampa ...

tuudiiaaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh yakin ke si sipak akn berlakikan si pawi tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:13 PM | Show all posts
nape bila i tgk dia ni, mengingatkan i pada apa yg jadi pada jejaring runcing x apek kfcm?


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Hang beriye bagi tips privasi pasangan, hang ada pasangan ka sipah
Jantan yg hang mengaku bopren tuh tgh kelencunan kena tibai dgn tetek awek kokesen
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 14-10-2020 06:36 PM
Kurex punya hencap mmg xcukup tanah si TT n si Okg nk lari nih..boleh semput kalu baca senafas..{:sm ...

Hakak skip ja.. Si renee ckp u had me at hello, ahkak kalu si kurex ni nye sentapan cukup lah kurex ckp... Palat.. Terus hakak dah tau dah pasti bergegar hencapan heols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list