Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9985
View
149
Reply

"Guna Gambar Lucah? Kami Tak Dapat Kawal Pemikiran Orang" - Syatilla Melvin

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-9-2020 12:10 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Pelakon dan usahawan Syatilla Melvin mengaku sengaja menggunakan foto pelbagai makna untuk menarik perhatian ramai.

"Kami sengaja guna foto pelbagai makna dan kami sendiri dah rasakan pastinya ia mendapat perhatian ramai. Tetapi bagi kami, kalau mereka rasa perkara terbabit lucah atau negatif, maka secara automatik menjadi lucah dan negatif.





  



  


"Ia berbeza kalau ada yang memandangnya secara baik dan positif. Jadi, bila ada isu, apa yang kami sampaikan berjaya. Sejujurnya, tak ada niat pun nak jadikan perkara ini nampak lucah, tapi kalau ada wargamaya nak rasakan ia negatif, kami sendiri tak dapat nak kawal pemikiran orang," katanya menjawab dakwaan menggunakan foto berunsur lucah dan 'double meaning" untuk mempromosikan produk minuman jamunya.




  



Berkata kepada Gempak, dia bagaimanapun sudah lali dengan cemuhan warganet kerana baginya, kata-kata negatif dilemparkan adalah penguat semangatnya.

"Sepanjang melibatkan diri dalam dunia seni, saya menerima kecaman yang diberikan dengan baik. Saya tukarkan ia kepada sesuatu yang positif.

"Saya tak mahu terasa kerana perkara terbabitlah menjadikan saya kuat dan membentuk Syatilla Melvin yang ada sekarang," ujarnya.




  



Betul juga kata Syatilla. Kalau kita memandang sesuatu sebagai positif, maka ia akan menjadi positif. Begitu juga sebaliknya, kan? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-9-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Marketing sampah utk produk sampah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Marketing rempit
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebodohan yg tidak bertepi
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang kasi exposure kat produk dia, dah jd free marketing
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
So cane nk pikir positip bila tgk gmba tu habaq maii
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg like tu adakah manusia tau autolike??
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeuuwwwww sgt

# tu low class marketing!
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:29 PM | Show all posts
Tau lah hang tak sekolah tinggi, tapi simpan sikit bodoh tu boleh tak
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
geliiiiiiiiiiiiii.. nk gelabahkan tetkssss pun rasa mcm terhina
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk lebih kurang je ngan yg ada d pasaran.. Ada jugak yg hadap nak beli
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Rubbish rubbish rubbish! GTH!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Euww euww euww dan euww..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:34 PM | Show all posts
kuat syahwat syatila
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Celah mana nak pandang positif kalau dah gambaq laki kau terkulai, tangan bergari, katil patah, kau kat ujung2 katil tersengih gatai??  Nak suruh org anggap gambaq tu  pasal kau berjaya gari perompak masuk rumah kau??
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Promote BDSM?

Letak gari kat situ.. Korang ingat rakyat malaysia x tau apa BDSM?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sarah82 at 20-9-2020 12:48 PM

Dari gambar tu.. Dia nak bagitau sam tu slave.. Dia pulak Mistress.. Dia nak bgtahu pada dunia sebenarnya dia lebih dominan dari sam..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:47 PM | Show all posts
Geli weh iklan camni.
Produk apa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Imagine ada lelaki cikcap guna gambar muka ko.. pastu laki tu suruh ko pandang dr sudut positif.. kalau pandang sudut negatif.. negatif la jadinya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2020 12:49 PM | Show all posts
Ya Allah. Kot ye pun nak buat marketing. Sampai camni sekali. Tengokla sifu dia siapa..ish ish ish..
Very the murahan marketing camni pastu nak salahkan warganet berfikiran negatif katanya.
So geli product ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list