CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5921|Reply: 33

Ernie, Syamel Rancang Terbit Lagu Kisah Percintaan Mereka Waktu Majlis Kahwin

  [Copy link]
Post time 19-8-2020 01:18 PM | Show all posts |Read mode
Hati sedang berbunga menghitung detik hari bahagia, Ernie Zakri mendedahkan dia dan tunang, Syamel sudah ada lagu kahwin mereka!


Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, meluahkan kepada Gempak rasa terujanya andai kata lagu kisah percintaan mereka dapat diterbitkan pada hari bahagia mereka nanti.




Kredit foto: IG Syamel



"Memang ada juga perancangan daripada pihak Syamel sendiri. Kalau nak terbitkan lagu itu mungkin sewaktu hari perkahwinan.

"Tengoklah macam mana, kalau sempat kami buat. Lagunya sudah ada, cuma, belum betul-betul duduk berbincang lagi. Kalau dapat terbitkan waktu hari perkahwinan nanti pun seronok juga," katanya kepada Astro Gempak.


Dedahnya, lagu duet mereka itu lebih kepada kisah yang sweet, bukan lagu sedih-sedih seperti sebelum ini.




  



  



Ernie dan Syamel bertunang pada 15 Ogos lalu dan merancang mengadakan majlis perkahwinan pada awal tahun depan. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sedap lagu erni malaysia prihatin..
murah rezeki ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:20 PM | Show all posts
buat lah byk lagu mana pun.. dah mmg korg penyanyi kann..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang wajib ke nak buat bibir masa ambik gambar wahai syamela? Ke mata aku yg salah
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 02:20 PM | Show all posts
Senang majlis depa dua nie..x yah undang penyanyi hiburan tetamu..dua2 leh nyanyi..ehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 02:21 PM | Show all posts
nobody cares
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 02:22 PM | Show all posts
elok laa. dh lama tak de aura lagu duet yg serasi. blh kembalikan zaman nurul ajai dlu yg hael dayang dulu pn sekali tu je pas tu takde dh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2020 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan hati la @Themilo tak dapat syamel
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 02:41 PM | Show all posts
Kurex replied at 19-8-2020 06:30 AM
Makan hati la @Themilo tak dapat syamel



muntah meols.. jangan kaitkan meols dengan heshe yach, not my taste..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 19-8-2020 02:41 PM
muntah meols.. jangan kaitkan meols dengan heshe yach, not my taste..

Tak teringin ke main mekap2 dengan syamel
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 03:35 PM | Show all posts
Cantik gambar majlis pertunangan diorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 04:38 PM | Show all posts
suka tgk dorg dua nie.. sama2 matang. takde perangai2 pelik bbnu pun.

mmg ngam sgt la decide nak kawen dah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 04:48 PM | Show all posts
aku terperanjat la dia nak kawin ngan bapok ni. tapi mula2 aku husnuzon maybe bapok dah berubah. sekali aku tgk Tiktok jantan ni kemain suka dia buat video pakai wig jadi perempuan. wowwww good luck ernieee maybe ernie ni cepat terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dia telah menentukannya..
kita bertemu dan bercinta..
inilah oh takdirnya bukan kerana harta..
inilah citra cahaya cinta..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 09:12 PM | Show all posts
Syamel dah buktikan heols bernafsu terhadap wanita. acik2 Caritizen dah boleh chill okay.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2020 10:33 PM | Show all posts
Untunglah boleh buat lagu untuk wedding sendiri.  Kalau orang lain puas nak pilih-pilih.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mnyampah dedua ni. Dlu mamat ni pernah berimej bruno mars kejap kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan
Elok la xde gedik2 pun tiba2 bertunang dah
Bagai langit dgn bumi dgn si kemut sisters
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga berkekalan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 01:07 PM GMT+8 , Processed in 0.093935 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list