Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8870
View
122
Reply

Selak Baju Kurung Tunjuk Buah Dada, Raya Pertama Lagi Geng DS Dah Buat Hal!

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-5-2020 07:57 AM | Show all posts |Read mode
Raya pertama lagi sudah dicemari ciapan-ciapan lucah lagi menjijikkan oleh segelintir pengguna Twitter.


Ciapan dari wanita ini berserta gambar dalam mod hitam putih memang sengaja mengundang komen lucah dan kecaman.




Kredit foto: Twitter





OOTD DS style, katanya.


Siapa geng DS? Baca sini: DS Account Berleluasa Di Twitter, Katanya Perempuan Gemuk Bertudung Ya?


Habis jahanam imej wanita melayu berbaju kurung dan bertudung!


Semata-mata mahu mengumpul pengikut yang ramai, golongan seperti ini sanggup menjual maruah. Sungguh memalukan!




Kredit foto: Twitter




Malah, menerusi tinjauan di Twitter, dipercayai ramai lagi golongan seperti ini memuat naik ciapan dan OOTD lucah 'sempena raya'.


Selain untuk meminta duit raya daripada pelayar Twitter, apa motif mereka melakukan perbuatan bodoh dan tidak senonoh sebegini? Adakah untuk memaparkan sisi gelap semata-mata? - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-5-2020 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
ds girl tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Dark side girls. Ada kat link dlm article atas. Gadis gadis yang konon show their dark side of sexual preference tanpa reveal siapa diri sebenar. Cabut je la tudung tuuuu if rambut hodoh pegi rebonding. Pastu nak show tetek pegi tutup muka dgn baldi. Ha senang. Rosakkan imej orang muslim bertudung je
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nan desa pun gigih jadi ds for market desa terceruk
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Manusia semakin gila
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
DS i ingat down syndrome.. sbb tk cukup akal. Gile, moga dilaknat Allah manusia2 yg mencemarkan islam..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 08:47 AM | Show all posts
gadis tudung pakai tatu cuckold pun ada. cmne nak cakap ye, mereka pakai tudung just cuci dosa depan mata masyarakat je.

masyarakat kita stigma asal tudung baik. ada yang tudung semata mata kerana munafik.

ada yang bertudung kerana patuh syariat dan faham pengisian tudung.

hati2lah bergambar jgn 7 keturunan kena sumpahan cikaro
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Some of them pakai tudung sambil ambik nudes ti satisfy fetish bertudung laki la
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Cheap sale. Tunggu sikit masa je lagi kompem menyesal buat pangai bodo cenggitu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ooo. Dark side ingtkan apa tadi ds.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh boleh pegi mampus la dgn ko punya dark side keep it to yourself gitteww.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini semua masalah jiwa. Comes from the feeling of lack. Ramai sungguh manusia yg takde self esteem zaman sekarang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Astagfirullahalazim. Kebangangan apakah ini?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Rosak rosak {:dot apa yg dorang nak la budak2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku igt kan dropship td.
Hmm budak2 Twitter mmg terserlah bodoh2 nya
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti pompuan2 tu muka berkerak kepam busuk m terpaksa tunjuk kopek yg tepi2 dia ada hitam2 kerak.. fakiyu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Memula tgk tajuk I ingatkan Dato Sri Vida..terkedu jap..masuk baca baru faham..btw, bodoh nyer budak2 ni..ntah2 sengaja pkai tudung utk bergambo je..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai tudung sbb senang nk cover lovebite??nk nmpk baik??
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 25-5-2020 09:32 AM
Mesti pompuan2 tu muka berkerak kepam busuk m terpaksa tunjuk kopek yg tepi2 dia ada hitam2 kerak..  ...


Kepam2 pn fckboi suka....sbb lain org lain taste gittew....x pun fckboi pejam mata gaknye....kehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 25-5-2020 09:42 AM
Kepam2 pn fckboi suka....sbb lain org lain taste gittew....x pun fckboi pejam mata gaknye....keh ...

Fckboi tu belum nampak kurex berjalan lagi... Mesti terus terpesona
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list