Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
671
View
28
Reply

Game di Steam

[Copy link]

Author: CliptecJr       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-5-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Blh kongsi korg ada main game apa lagi yg guna platform steam

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-5-2020 01:15 PM | Show all posts
Cities Skylines... tu pun bukan main pun buat pekasam je
War Thunder main kejap je pastu buang balik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-5-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 3-5-2020 01:15 PM
Cities Skylines... tu pun bukan main pun buat pekasam je
War Thunder main kejap je pastu buang bali ...

Cara cita nie mcm tak best ja game tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 01:38 PM | Show all posts
CliptecJr replied at 3-5-2020 01:19 PM
Cara cita nie mcm tak best ja game tu..haha

best.... war thunder asyik kalah je kne tiaw dengan gamer lain
dah la kedekut nk kluar duit nk upgrade cepat.... so malas lah

cities skylines pun best gak dulu..tapi skrg dah bosan dengan casual game


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-5-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 3-5-2020 01:38 PM
best.... war thunder asyik kalah je kne tiaw dengan gamer lain
dah la kedekut nk kluar duit nk up ...

War thunder nie game mcm mana??
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 02:26 PM | Show all posts
dah berpuluh game aku beli dari steam.ni antara game yang biasa aku main.
ada total playing hour kat situ

steam.png
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
red alert.. command conquer..
tapi yang dok hadap stronghold je
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 03:08 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-5-2020 02:53 PM
red alert.. command conquer..
tapi yang dok hadap stronghold je

laki ker pompuan nih?
tak sangka ada gak pompuan main game RTS ni yer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-5-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 3-5-2020 02:26 PM
dah berpuluh game aku beli dari steam.ni antara game yang biasa aku main.
ada total playing hour ka ...

Tediaa...bersepah game..haha..aku.baru ada 7 ja..haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-5-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-5-2020 02:53 PM
red alert.. command conquer..
tapi yang dok hadap stronghold je

Sblm nie penah main gn pirate..haha..tak reti oii nk main..noob terokk
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 03:15 PM | Show all posts
CliptecJr replied at 3-5-2020 03:10 PM
Tediaa...bersepah game..haha..aku.baru ada 7 ja..haha

memang la banyak,
dah 7-8 tahun aku guna steam nih.
asal ada game sales jer, aku beli harga murah.
main nya tak, kumpul jer lebih

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-5-2020 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 3-5-2020 03:15 PM
memang la banyak,
dah 7-8 tahun aku guna steam nih.
asal ada game sales jer, aku beli harga mur ...

Haha..aku pulak 7 game tu smua baru beli time pkp nie..haha..jahanam duit aku..

1. Green Hell
2. Stranded Deep
3. Motor GP20
4. Hitman 2
5. X Plane 11
6. Euro Truck Simulator 2
7. Football Manager 20
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 03:26 PM | Show all posts
Edited by capiloton at 3-5-2020 03:28 PM
CliptecJr replied at 3-5-2020 03:22 PM
Haha..aku pulak 7 game tu smua baru beli time pkp nie..haha..jahanam duit aku..

1. Green Hell

terbaikk. dari game list tu,
mesti habis duit ko RM500 paling kurang kan?

aku teringin nak beli game yg latest version nih.
tapi PC tak pawer, GPU tak best.
boleh main game yang lama2 jer.

Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 3-5-2020 03:08 PM
laki ker pompuan nih?
tak sangka ada gak pompuan main game RTS ni yer

iols perempuan yang suka perang perang
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 03:57 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-5-2020 03:52 PM
iols perempuan yang suka perang perang

terbaik.
dah kawin ke belom?
kalau single, iols nak berkenalan
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 3-5-2020 03:57 PM
terbaik.
dah kawin ke belom?
kalau single, iols nak berkenalan

single la.. berkenalan demi games ok je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-5-2020 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 3-5-2020 03:26 PM
terbaikk. dari game list tu,
mesti habis duit ko RM500 paling kurang kan? [/backcolor ...

Haha..xsgt la..sbb ad sales..tu aku beli..haha..pc aku pn dlm 3.5k
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-5-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-5-2020 03:52 PM
iols perempuan yang suka perang perang

Pergghh..jarang ada pmpuan main game perang nie..haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
CliptecJr replied at 3-5-2020 04:03 PM
Pergghh..jarang ada pmpuan main game perang nie..haha

ada je tapi semua diam-diam.. segan orang tau.. hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-5-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-5-2020 04:09 PM
ada je tapi semua diam-diam.. segan orang tau.. hehehe

Haha..sbb jarang jmpa..mcm pubg..ramai gila
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list