Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5298
View
54
Reply

Edit Gambar Dengan Pelakon K-Drama, Rita Rudaini Menghiburkan Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2020 03:57 PM | Show all posts |Read mode






Di kala artis lain bercakaran sesama sendiri, aktres Rita Rudaini aman-aman sahaja mengemaskini akaunnya dengan kemahiran menyunting gambar. Lebih mengujakan netizen ialah bintang ini telah menyunting gambar pelakon Korea lalu meletakkan wajahnya seolah-olah artis wanita utama dalam drama tersebut.




Twitter




Mungkin ada yang melabelkannya syok sendiri tetapi sebenarnya lebih ramai terhibur dengan gambar-gambar tersebut. Malahan pujian harus diberikan kerana 'skill' menyunting tersebut semakin cantik dan ia nampak realistik.



ig


Bukan itu sahaja, kapsyen yang ditulis oleh Rita turut melucukan kerana seolah-olah dia menghayati drama Korea tersebut.



IG



Sampaikan ada yang meramal semua peminat K-Drama kalah dengan Rita dek kerana gambar yang disunting ini.

IG



IG




Walaupun ada juga kemaskini statusnya mengenai bantuan artis, namun ia tidak terlalu diperkatakan berbanding artis lain. Jadi, kita lihat gambar ini sebagai hiburan ya. Yang penting, ada hint sudah berpunya ke? - CARI






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-4-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu asal dia bahagia sis
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Semaknya, bukan ko suka tall, dark ke?
acah2 pula suka korea, nak gelak aku wehh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan cloy jugek ritrud. Sama la kite..
Masuk pulak muka dia dgn badan son ye jin tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bijik gatal
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nonymous: Semaknya, bukan ko suka tall, dark ke? acah2 pula suka korea, nak gelak aku wehh.


Eh dulu dia duk gila kt aqasha tak dark pun. Aku ingt dia taste muka oriental gitu. Cuma ex laki dia muka ala kari sikit. Ataupun asal hensem je taste dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
X ter hibur pun aku... Klu retis remaja yg buat mngkin la comel tp kalau retis taraf makcik gini, huduh naw

Saja Cari publisiti morahan...

Nak ajaq anak jd tahfiz kunun, mak mcm whore
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree: Bijik gatal

Nak dekat2 waktu expired mmg la mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian rita..semua yg dibuat tak kena di mata porumer cari.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok           
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu la smpai muka ko pun nmpk tirus, hidung terlebih mancung, kulit mcm mayat???
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku perasan cara dia kalau up samting kat ig, kalau dh nmpak sebenarnya dia salah dia akan replied baik2 je smbil tu perli netizen

Klu status yg dia yakin dia betul bkn main lagi dia kecam komen netizen..

Aku blh bygkan dia rplied komen smbil hentak2 kaki
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
nonymous replied at 1-4-2020 08:06 AM
Semaknya, bukan ko suka tall, dark ke?
acah2 pula suka korea, nak gelak aku wehh.

Kalau tak manakan nak retis mix japan ituu?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:40 PM | Show all posts
Tentu anak lelaki acik rita bangga bila tengok gambar2 ibu nya.....



Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:41 PM | Show all posts
Dulu si Kazar pun suka buat benda sama

  







Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia rindukn belaian lelaki..betul ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Janji tak kacau org. Nak puaskan hati org sampai bila tak boleh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 1-4-2020 05:02 PM

Mesejnya apa? Boleh pegang2 bukan muhrim. Buat perkara lagha.

Sebelum tu lantang persoal keputusan mufti. Masa ni upload mesej2 agama. Gambar sembahyang dalam masjid. Sekarang kita merangkak esok kita berlari.

Banyak betul karakter.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 1-4-2020 04:36 PM
Kalau tak manakan nak retis mix japan ituu?

maigad, aku terlupa hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 1-4-2020 04:14 PM
Eh dulu dia duk gila kt aqasha tak dark pun. Aku ingt dia taste muka oriental gitu. Cuma ex laki ...

dia pena up kat ig nak tall, dark, hensem.
masa ni mcm malaysia ada isu dgn retis korea ke apa aku x ingat, bbnu giler korea, kan pndgn netizen asal korea muka gay.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list