Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
6698
View
45
Reply

Dah Macam Iron Man, Penampilan Terbaru Usop Wilcha Raih Perhatian Netizen

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-3-2020 11:37 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini, pelakon francais filem Zombie Kampung Pisang, Usop Wilcha ada memuat naik satu video nyanyian di twitternya, @real_usopwilcha. Yang menarik perhatian netizen adalah penampilannya yang kini berbeza, mirip watak Tony Stark atau lebih dikenali sebagai Ironman.



Kredit foto: Wikipedia Usop Wilcha



Dalam video berkenaan, beliau menyanyikan lagu bertajuk Lady selama 45 saat.





"Sejak #StayAtHome ni gila tak tahu nak buat apa, teman nyanyi lagu kegemaran yang confirm teman nyanyi kalau pergi karaoke dulu. LADY khas untuk lady-lady di luar sana. Versi 1/2 lagu je, mana lady-lady nak versi penuh DM teman, jantan-jantan senyap jangan nak sibuk,"


Kredit foto : Twitter @real_usopwilcha



Peminat juga menyedari Usop Wilcha yang sudah lama menyepi dari dunia hiburan dan kini kembali dengan wajah seakan - akan adiwira tersebut.


Semoga Usop sentiasa sihat dan kembali menghiburkan peminat di dunia hiburan. Mana tahu boleh dapat watak adiwira Malaysia pula lepas ni kan?-CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-3-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Still keje OnG ke? Manager kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg penyanyi pun dulu kn.. dia guna nma pentas Shy 8.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:56 AM | Show all posts
dr tepi ada la iras skit
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 28-3-2020 11:50 AM

Lama tak dgr lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah mmg penyanyi eh
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Suma nak kaitkan ngan tony stark..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 28-3-2020 12:03 PM
Lama tak dgr lagu ni

TV1 selalu pasang dulu kn.. lagu tema untuk kempen kesedaran AIDS klu x silap..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ironman?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ini mcm tony stark skrg..yg dah berumur sikit..kalau sham visa pulak mcm tony stark zaman iron man 1,2 sblm keluar avengers
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
La..lagu dia ke...thn 90an dl selalu dgr.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 28-3-2020 11:50 AM

Lamanya tak dengar lagu ni.
Dulu famous gak kan.
Kalau tgk usop wilcha skrg x sangka suara dia masa muda dulu sedap
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tasty nyer muka ironman pacit usop
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 28-3-2020 12:31 PM
ini mcm tony stark skrg..yg dah berumur sikit..kalau sham visa pulak mcm tony stark zaman iron man 1 ...

lgsg takde yachhhb si sham tu
semua fefeeling nak jadi tony stark
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 28-3-2020 11:41 AM
Still keje OnG ke? Manager kan

Owh manager o&g ke? Wowww
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 28-3-2020 11:50 AM

Jauh beza dgn ucop wilcha yeop haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal rambut pesen gitu, spek bulat sikit terus iron man. Apooo
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
shahreen replied at 28-3-2020 01:13 PM
Owh manager o&g ke? Wowww

Dulu. Kt tanjung offshore.

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 28-3-2020 11:50 AM

Napa i tgk ucop masa muda2 macam stok2 cfo yang garang masa monthly finance presentation tapi ada bakat karok bila annual dinner bersama staffs... Wahhh panjang pulak seksplaination..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list