Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1928
View
42
Reply

Wajah Mirip Mira Filzah Dan Nora Danish, Gadis Ini Curi Perhatian Netizen!

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-3-2020 01:59 PM | Show all posts |Read mode



Rasanya kita semua boleh bersetuju, Mira Filzah dan Nora Danish ialah selebriti yang mempunyai wajah yang jelita dan menjadi kegilaan para peminat.


Sekaraang cuba bayangkan pula jika ada individu dengan wajah campuran kedua-dua Mira Filzah dan Nora Danish. Bunyi seperti tidak masuk akal tetapi gadis dengan tweethandle @nurflyhz di Twitter berwajah seperti itu!



Sumber: Twitter





Beliau mula mencuri perhatian netizen setelah memuat naik gambar dirinya memakai tudung bawal dan shawl. Bila dilihat sekali lalu, memang sama macam Mira Filzah!



Sumber: Twitter



Tweet beliau turut mendapat perhatian netizen yang memuji kecantikan wajahnya.


"Mira Filzah + Nora Danish"







"Sekali tengok macam Mira Filzah"







"Kiri Mira Filzah kanan Nora Danish"







"First tengok..."







Buat anda yang bercadang mahu mengorat gadis ini, gambar di bawah ini untuk anda! -CARI


Hari ni dah 2 years? How fast! To another year filled with love, Happy 2nd Anniversary imamku ✨💕 https://t.co/6ybmPv1AOz
????? 🦋 (@nurflyhz) February 17, 2020
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 02:13 PM | Show all posts
orang cantik selalu mendapat perhatian...gichewww

cc: acik deeba nour
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 02:13 PM | Show all posts
Alahai bangangnye mcm mf+nd
Hidung pun kembang semacam lols
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 02:19 PM | Show all posts
xsama langsung tp boleh la comel
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 02:25 PM | Show all posts
iras MF...

cuma tgh cari tang mana mcm ND....huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi tolonglaaaa... Lain bebenor. Nak2 tgk muka yg x mekap kt twider tu.. plssssla apola thread ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 02:41 PM | Show all posts
so boleh menghentikan virus ka?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 02:41 PM | Show all posts
celah mana yg sama nya

hidung mcm tengkorak jah

tp lazat jgk kalo bagi aku nak jgk
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemut whoooo?? Hahahahaaa{:run
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dia macam sari yanti pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolonglah jangan ambik berlakon dan jangan ditambah lagi sampah!
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm..ni pemerhatian & pendpt personal aku. Aku rasa cita rasa org mesia lebih kpd gadis berwajah mcm mix chinese, korea or senang. Muka set camni senang popular & viral. Pastu muka mix omputih no 2.
Yang jrg dipuji ialah set muka melayu klasik, berdarah arab, pakistan, or india except Lofa or Fasha.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 24-3-2020 03:14 PM
Ermmm..ni pemerhatian & pendpt personal aku. Aku rasa cita rasa org mesia lebih kpd gadis berwajah m ...

Dunia nyata yg kawin yg org putih tu dia.. Mengelip weiii..tgk mcm lana nordin n nurul ajai tu.. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
So kalis covid ke hape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 03:49 PM | Show all posts
ok la comel.. tapi idung dia tak brapa nak comel...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam muna shahirah
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 04:35 PM | Show all posts
mcm sariyanti jer
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 04:41 PM | Show all posts
look like my cat ass
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay la comel.. tapi apa faedah viral kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 24-3-2020 02:59 PM
Tolonglah jangan ambik berlakon dan jangan ditambah lagi sampah!

Jangan risau kurek belum muka tahap boleh jadi artis lagi.
Paling boleh jadi nasib pun walau muka hauk macam syifa, afifah nasir sebab ada sangkut paut dengan retis.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list