CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 8514|Reply: 71

'Ada Bau Ikan' - Lelaki Tak Percaya Rakan Lembab Pecah Masuk, Onani Dalam Bilik

  [Copy link]
Post time 11-3-2020 05:50 PM | Show all posts |Read mode
Kecoh di Twitter dengan ciapan seorang gadis mendakwa rumahnya dipecah masuk seorang lelaki.


Katanya, lelaki terbabit masuk ke bilik ibunya dan beronani di atas katil.




Kredit foto: Twitter/Thread Reader




Apabila ditanya, lelaki terbabit menjawab dia 'mencari kawan' di rumah itu.


Bagaimanapun, gadis itu bernasib baik apabila dia tidak diapa-apakan lelaki itu.






Kredit foto: Twitter/Thread Reader





Bimbang mengeruhkan keadaan dan atas desakan keluarga, gadis berkenaan memadam ciapannya itu.













Kredit foto: Twitter





Sementara itu, seorang lelaki tampil mendakwa mengenali suspek ketika menyambung pengajian di tempat sama dipercayai di UniKL.


Dakwanya, lelaki berkenaan seorang yang pendiam dan lembab serta penakut. Jadi, mustahil rakannya itu berani melakukan perkara sedemikian.




Kredit foto: Twitter




Bersama ciapannya, dia sertakan sekali paparan skrin perbualan mereka berhubung perkara itu.



























Kredit foto: Twitter





Individu terbabit juga meminta pihak berkuasa melakukan ujian DNA bagi membuktikan dakwaan gadis berkenaan bahawa air mani itu milik suspek.




Kredit foto: Twitter




Kes ini mencetuskan pelbagai spekulasi di kalangan warganet. Malah, menurut mereka susah untuk mempercayai kedua-dua pihak.




Kredit foto: Twitter



Kredit foto: Twitter




Siapa yang ada bau-bau ikan di sini? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2020 05:59 PM | Show all posts
awat tak pekik je dari balcony
mintak jiran tolong hang?

ntahlah.. tak paham
cerita budak ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
motif aku nak baca panjang2?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat nak minta orang hati2? General rules mmg dalam hidup ni tak kira mana dan dengan siapa..ko memang kena la berhati2...


Adoiii...cakap jela ko nak bagi muka dia viral...pfftttt
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
budak ni punya huruf p rosak ke...
astu astu
bnci aku nk baca
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 06:47 PM | Show all posts
rumah dia tak kunci ke senang2 pl org luar bole masuk mcm tu jer..bole pl kene kunci dr luar..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak tak sangka plak org boleh cakap minah ni tipu sbb x jerit etc. Iols rasa dia pun panic gak kot. Org handle situasi camni lain2.. Yg pasti, mamat tu pun jawapan macam pelik. Dah kenapa tiba2 masuk rumah orang??
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dok back up aku,back up aku dah pasaipa?? mcm fishy sgt..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm helok je muka. xde versi uncensored ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahhh ai xcaya lelaki tu
Mne ada ko bg salam ke ketuk2 pintu org xjwb ko g masuk dlm?xlogik xlogik
Setakat ckp org tu slow la blur la,xsemestinye dia xhorny
Org panic mmg ada je yg xjerit.ai pon kalau takut, nervous,ai jd senyap.mmg xbrsuara satu ape pon
Jd batu terus tau x.xsemua org automatically akan jerit2 mintak tolong
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa blur kan muka pastu surub hati2. Hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah tak bkunci Ka apa
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia kata budak tu lembap?

Tak macam lembap pun reply wasap tu. Then asyik suruh backup. Mamat tu yg fishy. Ingat kekawan tau ke perangai sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jerit laki tu buat apa2. Bukti pun tak dapat rekod.

Aku tak paham kenapa perempuan tu nak deletw story????
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
lembab ke lembam ke pendiam ke bisu ke nafsu ttap ad. wlau xfhm citer ni hrap ad siasatan dibuat utk elak fitnah or psalah tlepas mcm tu ja.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh. Dua2 aku tak caya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2020 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Yucks how come ada org backup jantan tu???? Normal people xbukak rumah org la! Lg pulak siap pusing2 dlm  rumah???
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Something fishy la..wasap tu pn jwpn x confident utk backup diri sndr..suh kwn lak yg backup..apo
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
muke nerd xsemestinya xde nafsu..dlu seko mamat yg kacau aku smpai ku stress adlh jenia muke nerd, pijak semut xmati.mental
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Plot twist :rupanya ni social experiment diorang bt utk assignments
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 08:58 AM GMT+8 , Processed in 0.109077 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list