Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11020
View
202
Reply

"Tengok Dia Tidur Sangat Dalam" - Siti Sarah Takut Kehilangan Syuib

[Copy link]

Author: ctcheery       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-2-2020 11:25 AM | Show all posts |Read mode
Kebelakangan ini, industri hiburan negara dikejutkan dengan kematian beberapa selebriti muda ketika tidur. Pemergian yang mengejutkan ramai pihak, kerana selain faktor umur yang masih muda, mereka ini menjalani kehidupan yang sihat, malah tidak menghidap sebarang penyakit.  



Kredit foto: IG sitisarahraissuddin




Kejadian tersebut kini secara langsung memberi kesan kepada sesiapa sahaja terutama golongan wanita yang bergelar isteri. Para isteri merasa bimbang dan paranoid kehilangan suami dalam cara yang sama. Walaupun mereka sedar bahawasanya, ajal maut itu di tangan Allah S.W.T. Kita hanya mampu melalui perancangan yang telah diaturkan.


Penyanyi Siti Sarah turut merasai perkara yang sama, menyatakan kebimbangannya melalui Instagram apabila menyedari Syuib Sepahtu tidur tidak bergerak.


  



Walau bagaimanapun, melalui perkongsian tersebut, peminat turut berkongsikan kebimbangan yang sama di ruang komen. Tak kurang jugak memuji kemesraan pasangan tersebut dan komen balas syuib menjadi bahan usikan peminat.


Hari ini Siti Sarah menzahirkan kata-kata romantis buat Syuib Sepahtu sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-9 tahun.


  



Rata-rata peminat mendoakan pasangan tersebut dipermudahkan urusan dan bahagia hingga ke Jannah.


Pasangan ini berkahwin pada 26 Februari 2011 dan dikurniakan tiga cahaya mata, Uwais Alqarni, 8, DZahira Talita Zahra, 5, dan Ariq Matin yang berusia 3 tahun.- CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:28 AM | Show all posts
emmmmmmmm ngantokkzzzzz  
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:29 AM | Show all posts
on behalf kak kiah, so nk kene gelabah teks ke apa ni..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak feeling cinta abadi bak seraf dgn bcl ke tu? Nobody cares sis...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:33 AM | Show all posts
nak gak steal limelight bcl n ashraf ni..uurghhhhh whoareyuusssss..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:37 AM | Show all posts
kesian Sarah Shuib
mentang2 tak lawa
terus kena kecam kena acik forum
klu lawa terus suwitttt gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 27-2-2020 11:29 AM
on behalf kak kiah, so nk kene gelabah teks ke apa ni..hahaha

Jom gelabah teteks sesama..

@kiah_mai_pulak
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
tak perlu kot tayang suami tido kt socmed. jagalah aib suami.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp pon iols ada sikit paranoid lepas sorg2 mati dlm tido huwaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:39 AM | Show all posts
ye lah.. apa-apa amik camera rekod dulu pastu baru check bernyawa ke tidak
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:40 AM | Show all posts
awww...lupa lak aku nga pasangan romantis ini
moga cinta kalian kekal ke jannah..renunglah dalam dalam mata shuib tue..

tapi sis..kenapa aku rasa dibuat2 aje omongan ini.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:44 AM | Show all posts
dia pun nk jugaakkk...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 11:56 AM | Show all posts
tak minat, org tayang laki tido kat soc media
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:00 PM | Show all posts
happy anniversary buat pasangan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak kiah kan peminat nomor satu isteri mithali ni... Lambat pulak masuk sini..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:05 PM | Show all posts
haritu si perasan wolverine kaitkan BCL dgn wawa gigi chiclets... dah ni si chucky pulak nak kait dgn kematian abam n ashraff dalam tidur...
sama naik je dua2 pasangan... tak mencapub tak sah.

gelinya nak tunjuk kat orang laki ko tidur tak berbaju yg mcm byk daki gitu...
kang ade yg spesis jering syok dan terbayang2 kat laki ko.. baru ko tau sarah oiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai yg BAIK2 ninggal dulu. Harap faham yerr
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cer kalau Soeb nih x kaya, Miskin????...apa2 pon tido gitu dah rupa kelindan lori tido kat RnR........x tau celah mana nak upgrade Soeb nak kasi nampak muka x mcm pendatang...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:10 PM | Show all posts
sapa ajelah nak tatap muka hasben
dia tengah tido tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sudah sudah la tu up kan pasal laki

Itu pun nak dijadikan berita

Byk lagi masalah negara politik ekonomi dll
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list