CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3202|Reply: 19

"Kesian Wanita Tandas Diajak Berkongsi, Rumah Allah Pun Dicerobohi" -

[Copy link]
Post time 3-2-2020 11:04 AM | Show all posts |Read mode
Jika anda layari media sosial seperti Facebook dan Instagram, pasti anda perasan rata-rata daripada kenalan kita sekarang berada di tanah Arab, memandangkan sekarang memang musim untuk menunaikan umrah. Turut tidak terlepas, beberapa selebriti tanah air seperti Sajat.









Namun, pemergian Sajat untuk menunaikan umrah menimbulkan kemarahan dan persoalan buat warganet. Baru-baru ini, Sajat ada memuat naik video beliau memakai telekung ketika sedang menunaikan umrah.







Timbul persoalan daripada warganet, bagaimana Sajat boleh memakai telekung sedangkan beliau memiliki IC dan passport sebagai lelaki?









Untuk megelakkan kekeliruan dan fitnah orang, pakar motivasi Mohd Fairuz Abu atau Akhi Fairuz Al-Jengkawi bertanyakan kepada pihak Mufti Wilayah berkenaan isu ini.


Menurut pihak Mufti, beliau boleh beribadah dengan syarat berpakaian seperti lelaki dan beribadah cara lelaki. Namun, lain pula yang dilihat kita semua!









Warganet turut meluahkan rasa kurang senang dengan tindakan Sajat yang memakai telekung di tanah suci. Turut tidak terlepas, pengacara TV AlHijrah Finaz Yunus juga berkongsikan pendapat beliau.




















Malah, pembantu peribadi Sajat yang turut menunaikan umrah bersama beliau juga menimbulkan persoalan buat warganet.







Semoga isu ini mendapat pencerahan dan penjelasan daripada pihak bertanggungjawab. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 11:23 AM | Show all posts
Edited by Boomibulat at 3-2-2020 11:26 AM

Keco la kau jat..memalukan org Malaysia je


Tak jadi masalah jika solat bersama lelaki


Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 11:26 AM | Show all posts
mesti sajat berenyah ala2 superman kat sana

time nak selpi jap bukak songkok jap tukar telekong

gigehhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Umrah pakai telekung done. Tunggu nanti jenazah diuruskan ikut wanita ke lelaki. Masa tu nak tengok apa tindakan mak pak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:21 PM | Show all posts
Kebal betul dak sajat ni ekk.. takde sapa sampai sekarang berani dengan dia...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:24 PM | Show all posts
dia ni patut diajar, boikot business dia

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 12:33 PM | Show all posts
Kalau dulu golongan2 lgbt ni diam2 secara sembunyi. Sejak diorang rasa dah bebas diorang buat ikut suka hati. Harap kita jangan menerima apatah lagi menyokong mereka ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 02:47 PM | Show all posts
sialan punya pondan..ramai je kawan aku pondan tapi perangai elok dan tak sesial sajat ni..bayangkan kita dah tersentuh dgn dia masa buat umrah dan tetiba masa nak balik kita tau dia ni jantan..rasa mcm rugi je buat umrah was was sbb dah tau dia jantan..sesetengah org tungkus lumus simpan duit nak pegi umrah..bukan petik je duit jatuh dari langit...ehhh jilake betul la pondan ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
xphm la parents dia p sna jgk kn? time pegi pkai mcm llaki. smpai sna pkai telekung. ape la prasaan parents dia. kira bsubahat ke canne klau gtu. sedihnya tgk. dahsyat tahap mainkn agama dia ni. hrap ad tindakan biar jd pngajaran pd yg lain. takut jd ikutan sat g blumba la pmpuan bloceng p mecca pkai telekung mntak doa nk hapus dosa. takutnya sat g bala dtg yg lain kna tempias.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 04:25 PM | Show all posts
famous sajat minggu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 04:30 PM | Show all posts
Knp parents dia x ckp apa2? Mesti parents dia tau dia khunsa ke x masa lahir kan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok: dia ni patut diajar, boikot business dia

tp ramai y bodoh duk sokong dia..really kenot brain betapa bodohnya mereka itu
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nutnet at 3-2-2020 08:31 PM

Kenapa tak kena tangkap lagi yer kat sana? Patutnya sapa2 cam dia serah je pihak berkuasa kat sana.

Aku ingat lagi yer zaman dia sebelum meletups kat macau sana jadi exotic dancer ngan fake boobs nya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga batang sajat terus tumbuh Segar Bugar. Semoga Allah tunjuk KekuasaanNYA pada sajat Dan keluarga dpt balasan cash supaya Malaysia terselamat
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap Sajat and the pondanz gang kena cekup dgn polos arab dan masuk jail setahun kat sana... lps tu mungkin sajat jd jantan sejati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2020 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa sanggup nak permainkan agama?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 05:36 PM | Show all posts
mengaku sajalah yang lelaki Malaysia ni ramai yang stim tengok Sajat, tu yang sampai sekarang pondan Sajat ni berani. kalau muka dia macam Wayans brothers dalam movie White Chicks tu, seminggu jelah dapat survive dengan jadi pondan. minggu depan lak balik kampung tanam koko.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak mengejar viral ,berjalan bukan ibadat  kot. Tak salah kalau dia ditahan di tahan pihak berkuasa arab saudi kerana kegilaan nya itu. Melampau taulah taksub dia nak.jadi perempuan.
Wanita diwajibkan tutup aurat tetapi tidak wanita jadian.
Dia mengingatkan ada seorang lelaki lain..semua orang tahu dia lelaki . Malangnya dia terlalu percaya dia wanita..sampaikan bila bersolat ,staff perempuan dia dipaksa jadi imam sbb dia makmum yg bertelekung. Gila kan dah semua staff pompuan akan 'PMS ' dikala itu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah, lupakanlah hal dia bertelekung tu, sebab Ada video dia agihkan sedekah pek makanan Kat Sana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 11:10 PM GMT+8 , Processed in 0.133643 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list