Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15564
View
302
Reply

Mampu Upah Sampai Empat Orang Gaji, Tapi Anzalna Pilih Jaga Anak Sendiri

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-1-2020 01:16 PM | Show all posts |Read mode
Demi Mohamad Eidrees yang kini berusia tujuh bulan, Anzalna sanggup tolak tawaran berlakon.


Aktres ini berkata dia mahu memberi keutamAan kepada Eidrees dan menggunakan masa sebaik mungkin terhadap anak lelakinya itu.


  


"Saya boleh ada lebih dari empat orang gaji kalau mahu, tapi saya tak nak kerana ini adalah masa paling berharga dalam hidup. Tak tahu lagi bila akan merasa macam ni," tulisnya di Instagram.


Anzalna juga langsung tak membenarkan anaknya dijaga oleh orang luar.


  



  



Baginya langsung tak ada masalah kalau tak ada pembantu sebab suami dan ahli keluarga memang sentiasa ada untuk membantu.


"Kalau saya dan suami kerja, keluarga atau ibu mentua tolong jagakan."

Foto: IG


Comelnya Eidrees, lepas ni semoga ada rezeki anak perempuan pula untuk Anzalna dan suami. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok noted.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 01:24 PM | Show all posts
ala kecohnya. anak baru sorang. Jagalah cara mana ko nak jaga..

Tin shid tu rileks je anak 6 orang
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni nak ckp dia kaya sangat ke apa ni? *roll eyes*
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Minat dia... tapi bagi statement camtuh macam ermmmmm riak gayanya
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu kew??
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ambiiii eksennya ayat...

Laki dia ni kalau tulis kat ig dlm BI panjang2 tu duk ciplak hasil tulisan org lain...korg yg baca takyah la sampai kuar air mata hidung segala...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 01:41 PM | Show all posts
okla at least upah sorg maid u byrkan utk I bole x..
ank I ada 3 org
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 01:44 PM | Show all posts
semua ibu nak jaga anak sendiri biar membesar depan mata. tapi tak semua ada rezeki nak menjaga sbb berkerja, nak hire maid pun tak berapa boleh percaya.

kau kaya, mampu ikut suka la nak membela sendiri atau hire maid. takde sapa halang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada orang tanya ke??? Biasanya kalau defend diri vass vass nih adalah tu kurang kt mana mana..sbelum orang cakap dia miskin baik dia siap siap cakap dia mampu bayar 4 Maiden duluh
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 01:49 PM | Show all posts
Bagus lah jaga anak sendiri daripada pengasuh lain jagakan. Bukan kena kerja keras cari duit tinggalkan anak. Cuma gajikan lah pembantu rumah tolong bantu sekali uruskan rumah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Riak la selagi boleh
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 02:00 PM | Show all posts
Baju ori ke uptown danau kota tuh..?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 02:03 PM | Show all posts
u tak keluar bekerja pun xpa anzalna..husband uols masih mampu..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols jaga anak sendiri jgk tp kalau mampu nak jugak ada maid biar maid buat benda2 renyah mcm sapu sampah mop lantai basuh pinggan jemur baju. Iols layan anak je. Tp sekarang laki iol yg buat sume tu sbb iol tak larat n anak asyik melekat. Teringin nak maid hm.. Kalau ada boleh iol baking2 high tea utk anak, masak mcm2 variety food utk anak, homeschooling ajar anak iols mcm2

Laki sheol ni keje apa? Businessman ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 02:08 PM | Show all posts
alahai blh laa fokus jaga anak je. dah confirm ade maid lain yg masak, kemas umah, basuh baju semua. sendiri mengaku kan dlu mmg tak pndai masak n klu tgk dia ni pn jenis nk melawa je 24 jam. setakat jaga anak sorg ape la sgt. keje lain bukan kau buat pn
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 02:15 PM | Show all posts
dia ni kdg2 over bila nak bagi statement atau tegur orang

yang masa family dia buat surprise tu..ada satu booth yang diorang sewa bawak balik makanan..
dia sound terus dlm IG..
can you just tell them directly via whatsapp?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersyukur lah dgn apa yg ada.
Rezeki masing2.
Tp tu lah...ckp x pandang belakang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 02:28 PM | Show all posts
Ya Allah riaknya ayat dia. patut dia kena bersyukur pada Allah sbb mampu jaga anak sendiri tanpa berkerja, mcm iolss ni ada ada 4 org umur 5,4, 2 dan 6 bulan, walaupon ada maid, sometime i tgk maid i x cukup tangan nak handle anak i, dapat plak kalo time i masak both anak i yang 2 tahun dan 6 bulan tu nk berdukung, so i mmg tabik dan respeck sangat for those anak ramai yg kecik2 mcm mana diaorang boleh handle anak tanpa ada maid dalam masa sama i banyak sangat bersyukur kerana Allah bg rezeki i mampu ada maid, syukur pada Allah
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 02:29 PM | Show all posts
no komen.  nk kutip tacang je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.146116s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list