Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3517
View
26
Reply

"Jatuh Bangun Saya, Dia Sentiasa Di Sisi" - Johan Suprise Ozlynn Dengan iPhone 11

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2019 03:43 PM | Show all posts |Read mode




Musim pasangan selebriti 'bersemut'.


Kali ini giliran Johan menghargai isterinya dengan menghadiahkan iPhone 11 berharga RM6,889 sebagai tanda penghargaan. Momen itu sangat mengujakan pengikutnya.


Yt




Video yang dimulakan dengan Johan sekeluarga makan-makan di 'food court' di sebuah pusat beli-belah sebelum singgah di sebuah outlet khas penjualan barangan Apple.









Apatah lagi Johan merakam setiap gerak geri Ozlyn yang leka melihat gajet di outlet khas penjualan Apple.


"You jaga anak-anak I, you jaga pakai minum I. You jaga rumah. Ini bukan pasal harga IPhone tu, tapi pasangan anda yang tak ternilai harganya."



Yt




Johan sempat berpesan kepada lelaki di luar sana supaya menghargai isteri masing-masing yang telah berjasa dengan memberikan apa saja mengikut kemampuan.


"Kadang-kadang benda tak minta lah yang dinamakan 'surprised'.



Yt



Ozlyn nampak terharu dengan kejutan suaminya dan pasangan ini seperti biasa kembali kepada perangai gila-gila. Beginilah cara menghargai isteri, bukannya dengan kejutan beristeri dua pula. Eh! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berbahagia dgn ipon 11 pro max. Ni geng abam @dino nii
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 6-12-2019 04:20 PM
Semoga berbahagia dgn ipon 11 pro max. Ni geng abam @dino nii

haha
still tak tukar.. tp teringin nak air pod pro tu  
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Err is this news?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
So sweet mereka berduaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 05:17 PM | Show all posts
mampu kannnn. no wonder laa. lain la rakyat marhaen kumpul duit semata2 nk belikan wife dia ipong. bru la sawitttt
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Boring la kapel humblebrag ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli Ipon mcm beli ais krim je org byk duit ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu jelaa bila dh pakai tepon canggih pastikan gambo pun helok laah jugaa
Rengsa sgt iols kalau org pakai hp yg ade camera helok tp just guna amik gambo aksi anak2 main buas sana sini.
Pastu gambo tu gegor sana sini tu belum lg kalau shoot gambo mknn senget sana sini sampai kita kena telengkan kepala nk tgk.

Syg laaa sedang kan ko boleh boleh buat duit kalau tau cara manfaatkan tepon canggih itu.Siap boleh balik modal lagi.
Itulah yg iols buat selama inih, ade  kawan photog iols yg cuma pakai tepon android Realme ke apa tah tp siap leh guna tuk job wedding photography lagi okeh.
Dah beribu dah dia buat duit ngn tepon dia tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi: Satu jelaa bila dh pakai tepon canggih pastikan gambo pun helok laah jugaaRengsa sgt iols kalau org pakai hp yg ade camera helok tp just guna amik gam ...

U kena ingat tak semua orang ada talent amik gambar. Mcm laki iols kalau suruh dia amik gambar mmg sakit hati padahal hp gambar lawa. Kena bagitau angle mcm mana nak, crop sampai mana.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi: Satu jelaa bila dh pakai tepon canggih pastikan gambo pun helok laah jugaaRengsa sgt iols kalau org pakai hp yg ade camera helok tp just guna amik gam ...

U kena ingat tak semua orang ada talent amik gambar. Mcm laki iols kalau suruh dia amik gambar mmg sakit hati padahal hp gambar lawa. Kena bagitau angle mcm mana nak, crop sampai mana.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:07 PM | Show all posts
So ape efek aku tau mende ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 6-12-2019 04:21 PM
haha
still tak tukar.. tp teringin nak air pod pro tu

Biasanya iphone kalau nk beli yg dpt free gift kat mana ade jual ye? Sbb rata2 mmg tak bg apa2 pun kan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la mcm tu.
Nak rezki melimpah ruah,
bahagiakan lah bini.
Senang hidup
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:08 PM | Show all posts
tahniah......
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:20 PM | Show all posts
aku nengok johan ni rengsa sangat dgn kes fam aku... apa2 aku doakan aje lah terbaik utk johang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 6-12-2019 07:55 PM
U kena ingat tak semua orang ada talent amik gambar. Mcm laki iols kalau suruh dia amik gambar mmg ...

Kes ai, ai kena ambil gambar dia dulu
Then tjuk kat dia angle yg ain nk
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
biozipstar replied at 6-12-2019 10:20 PM
aku nengok johan ni rengsa sangat dgn kes fam aku... apa2 aku doakan aje lah terbaik utk johang.

Kes apeee bro
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa lama2 baca caption ozlin ni. Acah2 cool dan sempoi. Terus unfollow
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko mampu, blhlah ko belikan.. yg kitrg ni, kalau sesapa bawak p makan chicken chop rm10 pon kitrg dh bersyukur
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118186s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list