Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10939
View
143
Reply

"Takkan Nak Flat Macam Wallet Kau" - Boss Ned Sindir Netizen Komen Lucah Pada Isteri

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2019 11:32 AM | Show all posts |Read mode
Sekeping gambar Nora Danish berbaju putih mengundang komen nakal dan lucah warganet.




Lain yang ditunjuk, lain pula arah tuju mata segelintir wargamaya. Kalau dah tubuh wanita, pasti bahagian dada yang dilihat dahulu, kan?




Foto: IG




Begitu juga dengan Nora Danish yang berkongsi gambarnya mengenakan skirt dari Fashion Valet.


Kebanyakan mata tertancap pada bahagian yang mencolok mata.




Mantap, besar, padu!




Kredit foto: IG




Tidak berdiam diri apabila isteri menjadi bahan usikan berbaur lucah, suaminya, Nedim Nazri Aziz atau Boss Ned tampil menempelak komen nakal terbabit.



Takkan nak rata macam wallet kau!


Kredit foto: IG




  



Ha, kan dah kena dengan Boss Ned. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Netizen yg gigih komen kat ig retis ni get a life boleh x?? Aduiii lantak dia la.. kalau nk membawang sgt meh kat porem ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:48 AM | Show all posts
so typical of bossned, hina orang miskin..

ala pompuan boobs flat pun bole ada tetek menonjol kalau pakai padded n underwire bra sis..
lelaki ni senang tertipu dengan luaran
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke nk hina org sampai cmtu nedimmmm oiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:58 AM | Show all posts
bodoh, kau komen lucah kat IG tak malu ke? Jgn lah buat kaum lelaki tu "haus" sgt. Org bodoh mcm netizen ni lah buat  kaum wanita tak respect pada kaum lelaki. Kau nak komen lucah pun dgn kawan2 kau sudah lah, tak payah kat media sosial dan depan public. Senang cerita pergi lantak lah artis tu nak mantap ke apa, bkn kat akhirat Allah tanya "kenapa kau tak tegur Nora Danish?".  
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
salah aku 'tertengok' ke....salah ko 'bagi aku tengok'.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:11 PM | Show all posts
aku yg ppuan ni pun tgk2 je perasan menda tu ape lg laki2 kan..
dia ni okay la cantik.. si syapa thinker tu selalu pakai baju yg nmpk betul bra dia.. geli pulak tgk..
dah lah gaya dia busuk2 je.. dulu aku suka sbb nmpk cerdik.. lama2 mcm menyampah pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols tgk muka nowa d senyum dulu, syomel
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Alarr netijen ni kdg2 bangga siak wpon dihina janji komen direply oleh artis/spouse
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala netizen ni..nowa dah kertu pun berselera lagi ko nak tengok..aku lagi fokus tangan nowa dari dada dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tungler kaya makan 7keturunan x habis bila2 masa hina orang begitu sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:46 PM | Show all posts
ned & wallet nitizen berpisah teda
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Girls, kalu carik laki, mana yg komen pasal bubis orso.... Jangan dibuat laki ya, seksis!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
koser la nak komen dekat ig retis.. aku sekali dua je komen
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh pekat jugak netizen komen dkt ig artis..

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ek eleh poyo gile mamat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:09 PM | Show all posts
tengok kopek bersarung pun dah mengelupur jantan miskin sakai ni semua
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaa.  Nedim ni kerja apa. ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:14 PM | Show all posts
bodohnye netizen yg suka komen lucah ni
anak org....laki org....bapak org....
x malu betullll
kalau komen kat news pasal atlet gimnas pon same
eiii rengsa aku nengok

elok la si bonet tu acah2 berlagak
baru kena buku dgn ruas
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ranumnya nenen.mantop.mmg sah2 mata terrancap ke situ.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102792s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list