Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10643
View
122
Reply

Tampil Imej Putih Bak Puteri Salju, Nora Danish Nampak Tua Atau Cantik Macam Elsa?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-11-2019 02:51 PM | Show all posts |Read mode
Kalau Ayda Jebat ubah penampilan berambut pendek, Nora Danish pula tampil dengan rambut putih.




Kredit foto:





Menerusi Instgramnya, Nora, 37, memuat naik beberapa gambar dengan imej serba putih termasuk rambutnya. Ala puteri salju gitu!




  



Difahamkan, penampilannya itu sempena malam Most Glam 2019 yang dianjurkan Majalah Glam bagi meraikan jelitawan berpengaruh Malaysia.




  



Ternyata, penampilannya itu mencuri tumpuan pengikut dan peminatnya.

"Nora dah keluar uban, eh?

"Dosa weyhhhh.

"Kak, pakailah hijab. Masih ada masa untuk bertaubat," antara komen warga maya.


Walaupun dikecam seperti biasa, namun banyak juga pujian mengatakan dia cantik seperti Elsa, watak filem animasi Frozen.


Cantik tak Nora berambut putih macam ni? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 02:55 PM | Show all posts
dah macam uban dah.si kemek tak nak ke tiru macam idola dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry nampak mcm nenek2 vogue
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:00 PM | Show all posts
jendulnya terserlah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak macam hantu DEATH SILENT
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Elsa tu platinum blonde bukan putih
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tak nampak lawa rambutnya, kalau lawa macam billie elish tu,silvery..ini dah macam tok uwan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus nmpk kenenekan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:15 PM | Show all posts
nak buat ala2 kpop la kot, tapi x menjadii
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:15 PM | Show all posts
sebab dahi dia luas, nampak tak kena plak imej gitu
TBH, memang nampak tua
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:17 PM | Show all posts
Sorry ND, tak cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:18 PM | Show all posts
fashion victim sangat kali ni. sorry.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:18 PM | Show all posts
ala..x sesuai la gaya gini, mcm nenek
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa ingatkan tadi aunty dah 67 (grandma vogue gittew) ... ternyata masih berusia 3 series !

Hampunn sis nowa , kali nih nampak hauk sungguh lorrr !
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sesuai dgn makeup baju n all
All white yg tak menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:25 PM | Show all posts
kalau ji hyo pakai gini effortlessly sheols nmpak cantik namatey...

bila nowa pakai emmmmmmmm sy bg 1 ha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
teringat liv...izombie.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:39 PM | Show all posts
dah tak sabar nak jadi nenek nenek ke? sabar la.. 2, 3 thn lg je keluar la uban betul
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:43 PM | Show all posts
nampak mcm uban, tua sebelum waktuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:49 PM | Show all posts
buruk.....next pls....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106196s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list