Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14086
View
231
Reply

Aset Cecah RM200 Juta, Shila Amzah Artis Bergelar Jutawan Di Malaysia?

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-11-2019 09:58 AM | Show all posts |Read mode
Seperti yang dilaporkan dalam saluran Youtube Gegar, DJ Naz cuba mengorek rahsia aset Shila Amzah yang dikatakan telah mencecah RM200 juta.


Namun, Shila seakan tidak menafikan tentang kenyataan tersebut bahawa dia seperti memperoleh kekayaan dalam dunia hiburan hasil bakat nyanyiannya walaupun dia kelihatan seperti berdolak-dalih untuk mengakuinya.




Foto: Instagram Shila Amzah




Adakah Shila benar-benar bergelar jutawan sekarang? Shila menekankan untuk terus berjaya dalam bidang nyanyian, perkara yang menjadi keutamaan adalah untuk meneliti kontrak yang diberikan dan tahu menilai bakat sendiri.




  



Antara pencapaian terbaik Shila adalah ketika memenangi Asian Wave, dia telah menerima wang sebanyak RM5 juta.




  



Selain itu, dilaporkan juga Shila Amzah tersenarai dalam 100 Wanita Paling Cantik di Asia.


Walaupun pernah disekat rezekinya di Malaysia akibat kontroversi yang tidak baik, namun bakat nyanyian Shila tetap mendapat tempat di negara lain. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Best lagu dia yang baru ni.
Tapi dari dulu tak dapat nak suka dia. Dia ada 'attitude'
Teringat pula lagu hutang..
{:run
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Baju anak dia tu beli kat mana???
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:08 AM | Show all posts
wahhh...tahniah shila...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:09 AM | Show all posts
ffbeauties replied at 25-11-2019 10:02 AM
Best lagu dia yang baru ni.
Tapi dari dulu tak dapat nak suka dia. Dia ada 'attitude'
Teringat pu ...

i 2nd u
masih terbayang shila tekno dia


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:12 AM | Show all posts
patut la reputs  fonen makin jaki dgn shilalat
laki nya pn asyik  ada mengekor sheol x kerja di obersea lagi kah ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:14 AM | Show all posts
wow...tahniah shila....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Heshe bukan ade rumah ke kat China sinun
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka suara dia. Bakat dia. Slang dia je i tak suka.

Tapi shila. Negara sendiri tak appreciate. Banyak sangat eh ah uh itu ini serba tak kena. Cari rezeki kat negara lain yg appreciate u.

Kudos. I love your talent okeh.

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aset dia 200 juta. Aset tokti berapa pulak ya ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
haznor: Kalau aset dia 200 juta. Aset tokti berapa pulak ya ...


Toktie bodoh2 pon dlm 500 juta la kot termasuk bisnes simplysiti sheols.. no wonder ramai menempel kat sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow
Tahniah
Nampak biasa je tapi loaded
Bagus shila amzah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols percaya jerrr xila ni dh jutawan & ada aset2 lain... tp keep it low x menunjuk mcm retis yg jual produk oem sikit2 tayang rumah,keta,cuti memanjang. Tahniah xila!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 25-11-2019 10:58 AM
munchkin: I suka suara dia. Bakat dia. Slang dia je i tak suka. Tapi shila. Negara sendiri tak appreciate. Banyak sangat eh ah uh itu ini serba tak kena. Cari r ...


Yeap. Sheol memang super talented. If Aubrey kata Ernie Zakri antara the best singer Malaysia pernah produce, akak nak kata menda sama huntok Shahila Amzah.

Akak harap sangat lagu Into The Unknown (Frozen 2 - Idina Menzel/Panic At The Disco) versi Malaysia dinyanyikan oleh Shila Amzah. Musti sedap, berkuasa dan rasa bertenaga ja dengar lagu ni dalam BM if sheol yang nyanyi karna ai yaqin sheol mampo kekalkan aura asal lagu ni. Tolong la Disney Malaysia jangan bagi Ayda Jebat suara penyek. Tengok lagu Moana tu, lemau ja versi Ayda. Begitu juga lagu Let It Go versi Marsha - nyanyi macam tak cukup makan nasik kekdahnya.



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:54 AM | Show all posts
munchkin replied at 25-11-2019 10:15 AM
I suka suara dia. Bakat dia. Slang dia je i tak suka.

Tapi shila. Negara sendiri tak appreciate. ...

dia ni pandai iols respek. dari pendam bakat simpan suara.. dia nyanyi depan youtube. camtu la nk promote diri...bakat dan platform dah ada...
ko melalak je dpt jugak offer show2 gala dinner ke haper...

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 10:57 AM | Show all posts
bakat dia x dihargai di malaysia sebab attitude dia ke apa? baik jadi mcm yuna je, stay exclusive gitu. x pyh la ikut prangai instafemes yg lain. dok promote laki, anak, kehidupan seharian yg tah pape
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols percaya jer dgn aset2 dia sbb dia mendonia di china sana...bakat dia terbaik, sore pun sedap...tahniah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun sheols jutawan, tapi lifestyle tak la nampak terlalu menunjuk mewah. In fact lepas beranak pun sheols tak menunjuk pantang kat tempat private dan mahal, ada maid bagai walau sheols mampu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 11:01 AM | Show all posts
munchkin replied at 25-11-2019 10:15 AM
I suka suara dia. Bakat dia. Slang dia je i tak suka.

Tapi shila. Negara sendiri tak appreciate. ...

Betul tu, aku pun cuma tak suka slang dia je, mcm dibuat2
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 25-11-2019 10:15 AM
I suka suara dia. Bakat dia. Slang dia je i tak suka.

Tapi shila. Negara sendiri tak appreciate. ...

Betul Tu..dah kalau China lagi appreciate dia, angkut jela anak n laki duduk sana majukan lagi career. Agak2 dah malas nak nyanyi balikla Malaysia retire.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.541410s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list