Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
5291
View
49
Reply

Ucapan Penuh 'Sweet', Kilafairy Akhirnya Bercinta Dengan Rakan Sekolah?

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-11-2019 10:50 AM | Show all posts |Read mode
Walaupun pernah digosipkan bahawa pelakon ini telah 'dibela' sugar daddy kerana sering ke luar negara dan tidak lupa juga gosip pernah bercinta dengan pelakon Indonesia, Hardy Hartono, namun Kilafairy lebih senang mengaku bahawa dia masih solo.






Peminat juga sudah tentu tidak sabar untuk mengetahui siapakah jejaka yang dapat melembutkan hati Kilafairy dan nampaknya persoalan itu kini sudah terjawab.


Walaupun sekadar 'hint', nampaknya hati Kila sedang berbunga nampaknya. Menerusi posting terbaru, pelakon tersebut seperti mengaku bahawa dia kini sudah mempunyai kekasih hati.


Dalam gambar tersebut, Kila kelihatan tersipu malu sambil ditenung oleh seorang lelaki kacak. Setelah dirisik, nama lelaki tersebut ialah Sa'aid Aiman Hazley.
  



Dalam caption pula, rupanya mereka berdua sudah berkenalan sejak dari bangku sekolah lagi.


  



Pernah juga Kila mengucapkan selamat hari jadi kepada lelaki idamannya itu. Kalau benar Kilafairy dilamun cinta, harap berbahagia la ya! Semoga cepat kahwin!- CARI


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:19 AM | Show all posts
dia ni ajet2 retis kayu suci (hollywood) kah?? gambar cm ala2 kylie jenner tapi TIBAIUNTA
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow her high fashionnn! Pakai heels dgn stokin Nike. Cpt la siasat bf sheolss orka ke tidakkkk. Iolss tak sabar. Sheols must be high maintenance gurl lerr takkan harap nyanyi Hindustan dkt event job je, relevance ke? Berlakon pun susah read dialog bibir byk cucuk juih je lebehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Bajet retis holiwud kerrr? Walaupunn senduu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:32 AM | Show all posts
minggu lepas dalam rancangan mingguan wanita kat astro isu kahwin lambat, maknya kak rohana cakap mmg kila ada boyfren. ni yg ke2 kata maknya

pastu maknya cakap kila tak tengok harta asal dia suka. tapi maknya cakap bimbang jugak kang kalau keje bukan2 takde duit camne nak tanggung dia..gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:33 AM | Show all posts
lorrrr setoken tu iols pakai utk jogging, dia pakai utk heels...bior betui ngko kelaperi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurlasssnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:52 AM | Show all posts
da_vinci replied at 22-11-2019 11:33 AM
lorrrr setoken tu iols pakai utk jogging, dia pakai utk heels...bior betui ngko kelaperi

ehehehe aku pun.. mb style kot. kesahhhh pulak katenye.. dr kaki melecet ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:59 AM | Show all posts
cintakalin replied at 22-11-2019 11:52 AM
ehehehe aku pun.. mb style kot. kesahhhh pulak katenye.. dr kaki melecet ahahaha

pttkah kita pakai kat heels....kang mcm bangang pulak rupanya....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 12:07 PM | Show all posts
ingatkan ular sawa tadi..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Stoking nike tu pinjam si laki punya ke tu??? haha husnuzon kaki dia melecet
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mantapnya body dia.. bf dia dari sisi nmpak herlok
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
So chris brown pandang chuols sepi je ke? Kekekee
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 12:12 PM | Show all posts
Retis ker minah ni? Apa ntah sumbangan pada industri. Sekali sekala timbul pun disebabkan gosip jantan, seksi, jantan, seksi, tayang body. Itu jer la pusing-pusing sampai abang jamil mampos.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
takde aura lah..sian dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 12:53 PM | Show all posts
chicozinn replied at 22-11-2019 11:19 AM
dia ni ajet2 retis kayu suci (hollywood) kah?? gambar cm ala2 kylie jenner tapi TIBAIUNTA

eh hello, dlu ada retis hollywood pollow sheols hurkeh.... chris brown ?? ke spe tah... lepastu iols check followers sheols xde pun....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow tasty nya bf sheols!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sheol dibela sugar daddy,sheol membela eye candy gittew
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 02:20 PM | Show all posts
ade tgk br ni sheols dlm plugged kt astro
sedap suara die

tp gedik laaa
katanya pnh ade sorg je exbf
belanja tu katanya die xpnh nk tunjuk cleavage
its just the dress yg dipakaikan tu yg menyerlahkan body sheols

bibir die sgt 'menarik' penglihatan
ori ke tu

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 02:37 PM | Show all posts
mokkkkkkkkkkkkk baju snake skin uh...daringnye ko nak...hahaha hashtag tibaiunta
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111257s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list