Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1915
View
20
Reply

Perut Buncit Bukti Kasih Sayang Isteri - Linda Rafar Suka Suami Kekal Buncit

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-11-2019 10:33 AM | Show all posts |Read mode




Pastinya, perut buncit pada sesetengah individu dapat menggugat penampilan dan menyebabkan rasa kurang keyakinan diri.


Namun, penyanyi Linda Rafar berpandangan sebaliknya. Mendirikan perkahwinan lebih sedekad lalu, beliau mahu suaminya terus berperut buncit.


Perkara ini dikongsikan isteri pelakon Syed Aiman dalam sebuah video yang dimuatkan di Instagramnya.









  



"Orang diet, dia sibuk diet. Saya tidak suka awak diet. Saya suka awak buncit," luahnya dalam video itu.







Luahan itu turut dikongsikan Syed Aiman di laman Instagram miliknya dan mengundang reaksi positif warganet.









Penulis berpendapat, Linda Raafar suka perut suaminya buncit sikit-sikit sahaja dan masih dalam ukur lilit terkawal. Perut buncit bukti kasih sayang isteri dan mungkin kelihatan seksi.


Namun, awas! Lemak-lemak terkumpul mungkin akan menjadi bom jangka yang boleh menamatkan nyawa. Perut buncit adalah sarang penyakit. Tak begitu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 10:38 AM | Show all posts
muka hensem tp buncit xpela....lgpun ini jenis buncit kurus mcm ijoy laki sharifah shahirah tu.... still good looking kalau buncit... tapi kalau muka pecah pstu buncit  
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 10:42 AM | Show all posts
buncit sikit ok la
bukan buncit yg mcm ada budak kt dalam
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 10:53 AM | Show all posts
buncit sikit takpe.. jgn double chin
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:03 AM | Show all posts
tapi laki dia helokk..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:16 AM | Show all posts
Herlokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Dulu lagi herlokkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Hensem syed aiman ni dolo2.. Lani pun not bad
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2019 11:31 AM | Show all posts
Kurex replied at 22-11-2019 10:53 AM
buncit sikit takpe.. jgn double chin

hahahahah... betul juga cakap kurex nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 22-11-2019 10:38 AM
muka hensem tp buncit xpela....lgpun ini jenis buncit kurus mcm ijoy laki sharifah shahirah tu.... s ...

mksud chuols Rahim sepahtu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 12:19 PM | Show all posts

ehhh ehh chuols... sebenarnya iols hampir2 nak taip nama heols... tapi kowserrr nnt org kata body-shaming, tapi mmg betulll pun
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru2 ni aku nampak syed aiman ni xde buncit pun. Dia pakai seluar jog kot seluar org perempuan pakai g gym tu ketat gitu, baju t dan cap. Segak je tengok fit je.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 02:54 PM | Show all posts
Buncit ke Syed Aiman ni?  Nampak segak aje...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:43 PM | Show all posts
Kurex replied at 22-11-2019 02:53 AM
buncit sikit takpe.. jgn double chin

meols pernah jumpa syed aiman ni kat masjid bangsar uols, time balik solat jumaat.. helok sangaaatttt.. bergetar badan iols, nasib baik tak pengsan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:48 PM | Show all posts
Themilo replied at 22-11-2019 03:43 PM
meols pernah jumpa syed aiman ni kat masjid bangsar uols, time balik solat jumaat.. helok sangaaat ...

walaupun rumah iols dekat bangsar, jarang nak pergi situ.. dulu elok sekarang macam tak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu...jgn pakai baju fit udah le...buruk!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu tgk dlm rancangan masak apa ni
Syed aiman ni mcm seorang yg tegas
Apa dia buat org lain jangan kacau
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 22-11-2019 03:43 PM
meols pernah jumpa syed aiman ni kat masjid bangsar uols, time balik solat jumaat.. helok sangaaat ...

Lagi satu slalu jugak kat masjid TTDI tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 01:11 AM | Show all posts
kalau dah wife sendiri suka macamtu... lantak lerr...
macamtu jugak lelaki suke yang chubby2... fetish badan besar katanya
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Linda tak nak laki kena caras la nie...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 10:42 AM | Show all posts
itupon nak cite ke ngok...kepam
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107101s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list