Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9059
View
185
Reply

"Sikit Lagi Nak Gagal BM" - Sharifah Shahira Sempoi Je Kongsi Keputusan UPSR Anak

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-11-2019 02:52 PM | Show all posts |Read mode
Pasti ibu bapa dan pelajar berdebar-debar hari ini apabila keputusan Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) diumumkan.


Pelbagai reaksi dan gelagat dikongsikan! Golongan selebriti pun tidak terlepas dari mengalami momen ini.




Kredit foto: IG




Namun, keputusan anak pengacara dan penyampai radio Sharifah Shahira juga menjadi perhatian ramai.




  



Ini kerana Shiera dengan lagak bersahaja dan sempoi secara jujur mengumumkan Airra memperoleh keputusan 2A, 1B, 2C dan 1D.





Kredit foto: IG




"Tak salah, kan kalau takde 6A tapi letak kat IG?

"Kami pun penat nangis, ikut mak slow learner. Tak faham-faham bila cikgu cakap," selorohnya.












Ramai peminat mengucapkan tahniah dan memberi kata-kata semangat supaya Airra tidak mudah putus asa kerana proses pembelajaran masih panjang.


Lambat lagi nak masuk Universiti, katanya.


Malah, rakan selebriti turut tidak melepaskan peluang untuk mengucapkan tahniah kepada anaknya itu.




Kredit foto: IG




Tahniah kepada semua calon UPSR yang memperoleh keputusan cemerlang dan bagus hari ini!


Mana yang tidak berpuas hati dengan keputusan anda, jangan lemah semangat dan terus berusaha, okey! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sham143 at 21-11-2019 03:07 PM

Respect kat Shahirah ni..Nampak dia ikhlas..Biasa mak bapak kalau anak tk dapat 5A keatas memang tk tunjuk.. Byk yg jenis berlagak dan riak skrg ni.. Anyway tahniah to your daughter..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting sentiasa beri galakan dan semangat.. jgn bagi mereka down.. takpa anak2.. perjalanan masih jauh.. buat yg terbaik utk pt3, spm dan seterusnya... tu aku ckp kat anak2 aku lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpa dek. Yang penting, BI ko meletop both papers.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tetap bangga.. Wei bangga la.. Anak tu berusaha.. Walaupun x dpt 5A tapi usaha tu ada.. Acik doakan airra berjaya dlm kehidupan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:09 PM | Show all posts
Teringat instafemes yang edit result semata-mata nak nampak pandai. Hadap sangat nak orang puji beauty with brains
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kurex punya keputusan upsr, pmr, spm, diploma.. kelautan atlantis..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 21-11-2019 03:09 PM
Teringat instafemes yang edit result semata-mata nak nampak pandai. Hadap sangat nak orang puji beau ...

Sape chuols? Kembaq tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
xpelah dik kadang result je xhebat tapi mungkin kamu lebih hebat di bidang lain..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:14 PM | Show all posts
peko_lolo replied at 21-11-2019 03:11 PM
Sape chuols? Kembaq tu ke?

Kembaq tu dah terang-terang 7G
Yang ni ex gf anak tiri bongsu penyanyi bernombor negara.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 21-11-2019 03:14 PM
Kembaq tu dah terang-terang 7G
Yang ni ex gf anak tiri bongsu penyanyi bernombor negara.

sekali netizen check ternyata mmg tgl beauty je brain nye kelaut selat melaka
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:25 PM | Show all posts
tahniah, senang je mak dia takde nak cover2 result anak
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:29 PM | Show all posts
pprt nyer  result.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:31 PM | Show all posts
alhamdulillah ok apa mak mcm ni senang ..dia takde nak cover2 apa
janji anak dah buat yg terbaik..dr org sibuk2 tanya result anak berapa.hah
dia jawap ko g tgk ig aku..ada kat situ gituuu..sempoii sng hidup dia dr nak
menipu bagai2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-11-2019 02:04 PM
Takpa dek. Yang penting, BI ko meletop both papers.

Terbalik kan budak skrg nok? BI meletop, tp bodoh BM. Weols dulu BM tu lubuk skor A free.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:34 PM | Show all posts
mieymiey replied at 21-11-2019 03:09 PM
Teringat instafemes yang edit result semata-mata nak nampak pandai. Hadap sangat nak orang puji beau ...

woahh sapakahh ittew? so kantoi kaa meng-edit result?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-11-2019 02:09 PM
kurex punya keputusan upsr, pmr, spm, diploma.. kelautan atlantis..

Kurex dari kecik smpai besar bodoh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:42 PM | Show all posts
sama je mcm aku upsr dulu
BM paling lemah
sbb sampai skrg aku suka mengira
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 21-11-2019 03:34 PM
Kurex dari kecik smpai besar bodoh ke?

alhamdulillah sebab dah boleh sara mak ayah walaupun yg kelaut tu cuma math..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:43 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 21-11-2019 03:34 PM
Kurex dari kecik smpai besar bodoh ke?

ahahah...kejam yakmat statement ni..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.150577s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list