Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
7353
View
78
Reply

Dedah 'Skandal' Tok Ram, Alyah Dilahar Tak Hormat Suami?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-11-2019 11:59 AM | Show all posts |Read mode
Dah berbuih agaknya penyanyi Datin Alyah menepis dakwaan mengatakan mahligai dibina dengan suami, Datuk Ramli MS dilanda badai.


Warganet pantang melihat selebriti tidak berkongsi gambar bersama suami atau isteri di media sosial. Mulalah tuduh rumah tangga goyah dan sebagainya!


Dalam kemas kini terbaru di Instagram, Alyah yang jarang memuat naik gambar bersama suami akhirnya mendedahkan 'skandal' Tok Ram selama ini.




Kredit foto: IG



"Kenal tak mamat belakang tu?

"Tahun ni, sempena ulang tahun kelahiran dia saya nak buat pengakuan. Sebenarnya, inilah skandal saya selama ni.


"Memang dia tak pernah letak gambar saya dlm IG dia. Dah nama pun skandal," tulisnya.





Kredit foto: IG




Berikutan itu, ramai memuji pasangan terbabit yang jarang-jarang berkongsi momen mesra suami isteri di media sosial.


Selain itu, warganet mendoakan agar Alyah dan Tok Ram bahagia selalu dan jodoh berpanjangan.


Namun, tidak semua senang hati melihat Alyah gembira. Ada sahaja komen negatif ditinggalkan.





Kredit foto: IG




Sememangnya ramai warganet yang malas membaca, apatah lagi mahu menghadam sesuatu yang disampaikan di laman sosial. Main terjah saja! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:06 PM | Show all posts
hahahhaaha sakit jiwa kalo layan netizen......
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:11 PM | Show all posts
netizen kalau dilayan boleh jadi giler lah korang...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:14 PM | Show all posts
netizen pon pembaris sangat lah...tak syak bbnu kelas pprt
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesah pulak alyah oi.. Laki hang tu kertu level nyiang dah weyh.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:15 PM | Show all posts
Bongok tol la lah. Obviously dia bergurau ngn laki dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:15 PM | Show all posts
netizen yang suka mencapup x tentu hala n perasan diri semdiri yang betul kalau layan mmg sewel. Benda gurau pun x leh nak beza
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:17 PM | Show all posts
netizen byk tak lulus bahasa melayu...tak paham cerita gurauan...cerita pembaris...cerita bengkang bengkok...tu la...masa sekolah suh belajo ilmu matematik tu betul2 x nak...huh!
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk tok ram sengih sampai telinga.. Maknanya depa happy la
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:18 PM | Show all posts
kadang2 i tgk komen2 netizen then view ig dorang, yahampun duduk hulu banat muka desa gegeh nak berig bagai pastu komen macam baru keluar gua...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:19 PM | Show all posts
aku lebih suke cara izara handle ig dia.. off komen .. drpd sakit hati melayan netizen bodoh ni semua..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahhh haji ngan jehan boleh je bahan tokram.. Takkan isteri sendiri xboleh nakk bahan suami...double standard pulokss
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:20 PM | Show all posts
slu post sweet mweet dengan partner pun orang bercakap, tak slu post pun orang bercakap..so flip hair jelah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:22 PM | Show all posts
orang tu aman2 je..netizen yg kecoh
tk letak pic kt IG terus kata ada prob
padahal msg2 malas nk tunjuk segala
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
At 60s, hes looking great! Most men masuk 40s je dah boroi n kepam! Tp wrong move la Alyah, nnti ade lak komen jauh la, xrapat2 peluk pinggang la ape lah..but one thing for sure la, bukan kaleng2 pmpuan bole hidup ngan laki cam tokram ..mental kena strong.. tp bole jamin dia mmg setia
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:36 PM | Show all posts
sian tinyah...nak gurau2 ngan laki pun jadik bisul bontot netizen....
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari la laki baru xnk rasa ke pucuk2 muda yg sdap mcm nafiz muaz tu.. aumm nyummeh
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:42 PM | Show all posts
cute je gurau2 gitu laki bini... amik gambar pun helok je nampak tak perlu peluk2 kiss2 bagai...

daripada caption acah2 mcm si perasan Keanu Reeves tuu...
hujung2 bini mak buyung nak naik tuk tuk pun tak dibantunya...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:44 PM | Show all posts
tinyah siap mention lg tp dlm phone tok ram byk muka dia smpi muntah tgk.. biar netizen panas bontot.. hahaha.. pape pun semoga bahagia smpi bila2 utk pasangan ni.. dorg pun berhak utk bahagia..  
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 12:44 PM | Show all posts
hahaahha funi gak tinyah ni ya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
7.488604s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list