Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
8523
View
77
Reply

Fesyen Pelik Peserta Dewi Remaja 2019, Michael Ang Perli Terus!

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2019 10:39 AM | Show all posts |Read mode
Siapa tak kenal dengan Michael Ang, pengarah drama terkenal di Malaysia yang tak segan langsung untuk menyuarakan pendapatnya tanpa tapisan langsung.


Bukan sahaja rakyat biasa, bahkan ramai juga artis yang terkena tempias kerana bidasannya yang lantang itu.


Terbaru, Michael mengkritik penampilan beberapa peserta Dewi Remaja 2019 yang kini sedang bersiaran di Astro RIA. Bukan sahaja peserta yang diperli, bahkan jurugaya dan jurugambar terkena sekali!





Kredit foto: Twitter




Pengarah itu mengkritik kemahiran solekan dan fesyen stylist yang ditugaskan untuk menghias para gadis di dalam rancangan itu.


Sama juga dengan kemahiran fotografi jurukamera yang boleh dianggap sebagai caca marba kerana terdapat orang ramai yang ikut interframe sekali.









Kredit foto: Twitter





Rata-rata netizen turut bersetuju dengan kritikan Mchael Ang itu. Kata mereka, fesyen yang dikenakan nampak outdated dan tidak moden langsung. Nampak pelik pun ada!





Kredit foto: Twitter





Apa pula pendapat anda? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Hampeh punya program tak de benefit langsong
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:47 AM | Show all posts

macam pakaian bancuh simen
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:48 AM | Show all posts
dewi remaja tu sendiri outdated...sekian...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa nak diharapkan from karangkraf..budget ciput. Astro pun sama kedekut
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Boomibulat at 19-11-2019 10:54 AM

Yg bawah tu mcm askar jepun dtg nk attack malaya jaman dolu2..
Screenshot_20191119-105035_1.png
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:50 AM | Show all posts
Astagfirullahailazim. Apa nak jadi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:06 AM | Show all posts
Kesian those girls.... x yah la buat Dewi Remaja tahun ni. Rushing sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg btul2 buruk. Mmg ptut dilahar dgn photo mcm amek dgn hp.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Asdan replied at 19-11-2019 10:47 AM
macam pakaian bancuh simen

Haha mcm pkerja zoo pun ada kn
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
takpe, nanti dorang akan dapat tittle SUPERMODEL oleh designer Malaysia.!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Propa je semua ni..strategi asterukk saja nk bikin panas utk rating.entah2 si MA tu di bayar utk promosi.ntahlah sejak kes si hitam tu x berminat dgn dewi remaja skg ni semuanya fake je
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:26 AM | Show all posts
astaga buruk benau laa style bdk2 ni..      kesian
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:41 AM | Show all posts
dewi remaja kali ni mcm tangkap muat ja

then dah mcm ANTM.
muka xlawa mcm lepas2. mcm unik2  pulak diorang pilih kali ni. dlm gambar baru nampak cantiknya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:47 AM | Show all posts
tak cukup sponsorship ke tuu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:50 AM | Show all posts
Bajet seciput cenggitu la hasilnya kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:53 AM | Show all posts
Asdan replied at 19-11-2019 10:47 AM
macam pakaian bancuh simen

ahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa fungsi dewi remajaa ni??
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:21 PM | Show all posts
produk dewi remaja sekarnag nih relevan lagi kah?????? mcm pertandingan syok sendiri dan kebanyakan yg jadi peserta kali nih pon tak Nampak tang kebijakan or kelestarian minda yg mampu membangunkan para remaja sila lupakan lar pertandingan mcm nih..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakaian beragam ke bebdk tu pki, ciannya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.344549s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list