Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1582
View
37
Reply

"Doakan Saya Bertemu Bidadari" - Awi Rafael Tak Sabar Tunggu Jodoh Dari Tuhan

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-11-2019 10:34 AM | Show all posts |Read mode
Sejak memutuskan pertunangan, Awi Rafael mengakui pintu hatinya masih terbuka untuk berumah tangga dan menerima kehadiran orang lain dalam hidupnya.


Dia percaya, setiap yang terjadi telah disusun baik oleh Tuhan dan tidak akan serik untuk bercinta lagi.




Foto: Instagram Awi Rafael




Buat masa ini, dia hanya mampu berdoa dan fokus diberi kepada perjalanan kerjaya seni serta tanggungjawab menjaga ibunya. Dia juga mempunyai studio muzik sendiri yang sedang diusahakan.


Katanya kepada Berita Harian, dia memohon agar suatu hari dipertemukan bidadari yang menjadi penyeri dalam hidupnya.




  



Selepas impiannya ke jinjang pelamin tidak kesampaian, dia memberikan perhatian kepada studio terapi muzik yang direka istimewa untuk kanak-kanak autisme dibawah Program Music Spectrum.




  



Selain itu, Awi juga sedang melebarkan sayapnya ke bidang perniagaan baru dan banyak tugasan yang perlu diselesaikan.




  



Bila ditanya lagi soal hati, Awi merasakan cinta itu menakjubkan dan tidak sabar untuk mengetahui episod hidup seterusnya seperti yang telah diatur Tuhan.


Semoga Awi bertemu gadis idaman yang serasi untuk berkongsi hidup bersama suatu hari nanti. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiolzs first komen?sendunyaaa benang nih..kekekek~
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang sendu

Aminnn. Iols aminkan saje
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Selera x agak2. Nk bidadari aje. Nenek bidadari pun belum tentu nk kt ko
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:36 PM | Show all posts
habis yg ko g dump si tikah last minit b4 kawen tu da kenapa??walaupun dia ade kes trisam tapi ko pun tme study kat oversea pun sme gak kaki togok n badan bertatu..manusia ni xsempurna hokey..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:52 PM | Show all posts
Gatal jari jemari iols nak hencap tapi yer la, definisi 'bidadari' bagi setiap orang kan berlainan
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 lh abg oi... Semoga ko berjumpa 'bidadari' yg sepadan dgn kau..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
amboi... bidadari bertemu bidadara
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:32 PM | Show all posts
acah2 diri perfect.. nak bidadari.

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:43 PM | Show all posts
I think atikah pun bidadari juga..tp ko tolak pla...semoga bertemu bidadari lagi la..ramai bidadari kat dunia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:19 PM | Show all posts
iols speku @Kurex reject dia ni, sebab tak mewangi.. kan @kurex?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 18-11-2019 03:19 PM
iols speku @Kurex reject dia ni, sebab tak mewangi.. kan @kurex?

muka dia nampak baik, tak sampai hati nak rosakkan dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik aq baca sampai abis..baca tajuk je mmg rasa nk kecam..all the best la moga ketemu ngan bidadari yg ko inginkan
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 04:16 PM | Show all posts
Ngada2 btul title, xyah brlagak sngt, ko tu pemes & ada duit, kjp lgi ada lh tu pompuan yg nak kat ko. Xpyh lebih2 nak wish.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 04:48 PM | Show all posts
perempuan baik untuk lelaki yg baik...semoga bertemu bidadari yg diidamkan la yer..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 04:53 PM | Show all posts
tp tu lahh smp sudah tak tau punca brpisah dgn ex-tunang nya. pandai cover rahsia.
pape pun smoga awi dapat jodoh yg Allah aturkan sebaik mungkin, amin.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:04 PM | Show all posts
insyaAllah dpt la yg sama level


Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:04 PM | Show all posts
hanya mampu hurrmm kan jeee
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak bidadari konon.. {:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Biabetik replied at 18-11-2019 04:33 AM
Selera x agak2. Nk bidadari aje. Nenek bidadari pun belum tentu nk kt ko

Hahahahahahahahah nenek bidadari pun reject
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102530s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list