Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4193
View
86
Reply

Nazim Othman Enggan Lakonkan Watak Kedua Jika Hero Tak Semenggah

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-11-2019 10:28 AM | Show all posts |Read mode

Kredit foto: IG




Umum mengetahui bahawa Nazim Othman telah banyak membintangi drama tempatan. Tak kisahlah sebagai hero utama ataupun sebagai hero kedua.



Tapi baru-baru ini, lelaki itu meluahkan kekecewaannya kerana dipilih sebagai watak lelaki kedua. Menurut Nazim, dia hanya akan menerima watak kedua atau ketiga jika watak utama diberikan kepada pelakon yang lebih bagus daripadanya.





Kredit foto: IG





Nazim juga tidak mengerti kenapa watak hero utama sering diberikan kepada pelakon yang mempunyai pengikut terbanyak di laman sosial.

"Saya takkan bawa watak kedua untuk seseorang yang hanya popular, tapi bakat dan disiplin entah kemana. Sekarang, watak utama itu dipilih berdasarkan jumlah pengikut mereka di media sosial. Tak semestinya ramai followers betul-betul berbakat," balasnya kepada seorang peminat.





Kredit foto: IG





Rata-rata netizen juga bersetuju dengan kenyataan pelakon lelaki itu bahawa watak utama seharusnya dilakonkan oleh pelakon yang benar-benar berbakat dan bukannya kerana populariti.


Apa pula pendapat anda? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:35 AM | Show all posts
nazim seman ni mmg dlm ig jer ker nmpk segak flawless?
tgk dlm tv kepam muke mcm ta mandi jer......
dgn bibiq itam.....fendesen betompok2......
heran iols tgk.........
pstu fake sgt lakonan heols mcm dbuat buat.......
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:38 AM | Show all posts
dan heols ni mmg duta rsmi jd hero astro prima jer ker?
tiap drama muker heols jer dlm drama bpuluh beratus episod tuh........
drama tv lain slot lain nanhado pun.........
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab kalau ko yg jd hero utama.. Rating drama maybe jd menurun.., hero sendu x dpt nk buat acik2 bawang merembes tgk ko
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
geli laaaaa muka dia ni berbotoxxxxx
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:25 AM | Show all posts
fefeeeling kacak... yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:30 AM | Show all posts
bersyukur la ada offer jugak. retis lain dah menang anugerah pun org tak berani offer job
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols sorg ke menyanmpah dgn gmbr2 sheols yg feeling jelita?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:33 AM | Show all posts
dia ni kalau jd badboy straight confirm handsome namateyyyyy....
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:36 AM | Show all posts
kalau irl dia flawless sebegitu kah

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:02 PM | Show all posts
warkah buat dek nazimah, chuolsss berlakon pun over hokay, muka control ayu sokmo...rimas
...... usahlaa poyo nau cam ade naskah yg boleh dibanggakan sangat
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Gedik ah!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 18-11-2019 10:35 AM
nazim seman ni mmg dlm ig jer ker nmpk segak flawless?
tgk dlm tv kepam muke mcm ta mandi jer...... ...

Heshe fefeling K-pop tapi warna kelabu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:56 PM | Show all posts
Ko berlakon pun malas nak bukak mulut

Tapi, iols nak tau siapakah retis yang first itu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh eh pondan satu ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:12 PM | Show all posts
Dia ni orang mana ekk.. poyo naw.. dia pernah menang "ANU' Gerah ker...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:44 PM | Show all posts
so siapa pelakon lelaki utama dalam cite yang nak dia jadi second lead tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:25 PM | Show all posts
Better lebarkan sayap kat indonesia..Filem Indonesia semua mantap2...kalau sinetron lain cerita...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
fuh mrempan jgk mcm a-list. anugerah apa heols dh pnh dpt?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sampah dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.318211s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list