Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9063
View
117
Reply

Ingat Sibuk Lepas Menang Anugerah, Rupanya Dah 3 Bulan Fizz Fairuz Tak Ada Job

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-11-2019 02:38 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Dah tiga bulan langsung tiada tawaran lakonan!


Walaupun baru sahaja memenangi anugerah Pelakon Lelaki Terbaik Drama Rantaian di Anugerah Skrin 2019 baru-baru ini, namun belum ada rezekinya lagi.




  



Kesian pula bila dengar nasib Datuk Fizz Fairuz. Perkara ini didedahkan sendiri oleh isterinya, Datin Almy Nadia.




Foto: IG




Katanya, ada segelintir produksi yang menyangka Fizz terlalu sibuk dan hanya menerima tawaran dengan bayaran yang tinggi.


"Bila dah dua bulan tak ada job, muka ketat.

"Orang bajet dia sibuk, Fizz busy, Fizz busy, Fizz mahal, Fizz sibuk. Hahahahahahahah sedangkan dah duduk di rumah nak masuk bulan ketiga tak ada job," tulisnya di Instagram.




  



Keluhan tersebut mendapat perhatian daripada rakan artis antaranya Nad Zainal, Jasmin Hamid dan Emelda Rosemila.


Kalau ada produser filem atau drama yang tengah mencari pelakon tu, bolehlah tawarkan kepada Fizz Fairuz ya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
jadinya busy dengan apa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hrmmm..mungkin dh boleh start berkebun kot.. ehhh bukan heols ad job dgn gomen pahang ke yistana pahang..ala2 promo budaya pahang gituh lah??
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:06 PM | Show all posts
biar betul 3 bulan takde job

then continue lah jual sambal mak nenek tu, sedap kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:08 PM | Show all posts
Edited by kucingitam at 15-11-2019 03:11 PM

fizz berlakon best lah.. ter crush dgn dia masa dia mula2 berlakon drama apa tah kat tv3. Kyra apa tah nama watak heroinnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dh lama suggest dia bukak kedai makan dgn Datin since datin pandai masak
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:11 PM | Show all posts
Dia kan dato.. org kaya, takyah ada job pun takpe..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat youtube channel lah, tak kan nak duk2 gitu ja, apebenda lah punya banyak idea boleh buat duit, koserrr
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pon job sebulan 2,3 kali jer.. Huahuahua
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
fizz pandai berlakon..Aku lagi rela fizz jadi hero Dari julripin n shukri yahya. Serabut Aku dgn 2 orang ni. Aku paling suka watak fizz Dalam cerita nurrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:27 PM | Show all posts
skrg mmg tgah musim pemenang award ask merempan ke? amyza aznan pn tgah merempan kt ig psal payment x dpt2....
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Camner boleh survive?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:39 PM | Show all posts
dh lame xde gandingan pisperos ngan remy sahak..try la balik kasi pairing dua hero ni..ye aku stuju komen kat atas,better die drpd jul iporn dan shukri yahya
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:40 PM | Show all posts
Orix replied at 15-11-2019 03:27 PM
skrg mmg tgah musim pemenang award ask merempan ke? amyza aznan pn tgah merempan kt ig psal payment  ...

at least artis boleh merempan kat media sosial dan dapat pembelaan,
kalau krew, banyak cakap je terus kena pulau.
duit tak dapat, pastu job putus
sian gak la

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 15-11-2019 03:08 PM
fizz berlakon best lah.. ter crush dgn dia masa dia mula2 berlakon drama apa tah kat tv3. Kyra apa t ...

Mesti Cite due hati kan?yg ade jue Aziz Linda Rafar Ngan Iqram Dinzly tu.meols pon SUKE tgok Cite tu dlu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 15-11-2019 03:10 PM
Aku dh lama suggest dia bukak kedai makan dgn Datin since datin pandai masak

Rse dlu die ade kedai makan namenye Nur Kasih kat Pahang..tp x tau wujud lgi ke x kedai tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:46 PM | Show all posts
miss_strangers replied at 15-11-2019 03:17 PM
fizz pandai berlakon..Aku lagi rela fizz jadi hero Dari julripin n shukri yahya. Serabut Aku dgn 2 o ...

dia ada blakon dlm citer nur ke?? lupa la pulak.. watak apa ek dia bwk
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:52 PM | Show all posts
sweetgirl replied at 15-11-2019 03:46 PM
dia ada blakon dlm citer nur ke?? lupa la pulak.. watak apa ek dia bwk

ada.. watak jahat kan.

tak berapa mengikuti sangat citer nur tu.


Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 03:55 PM | Show all posts
buat filem blue aje lah dato
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 04:08 PM | Show all posts
Heols memang bergantung pada income lakonan ker? Takder buat bisnes lain?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.254455s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list