Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2575
View
59
Reply

23 Lelaki Bergasak Depan Kedai Makan, Puncanya Berebut Perempuan

[Copy link]

Author: hussaini4675       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-11-2019 11:22 AM | Show all posts |Read mode
Gambar hiasan. Kredit foto: Carian Google


Gara-gara berebutkan seorang wanita, seramai 23 lelaki bergaduh di depan sebuah kedai makan di Persiaran Waterfront, Sungai Siput, Perak pada 12 November.


Memetik laporan Sinar Harian Online, kesemua suspek yang terlibat dalam kejadian kira-kira pukul 1.30 pagi itu telah ditahan polis kerana disyaki melakukan kesalahan merusuh.


Menurut Ketua Polis Daerah Sungai Siput, Superintendan Mohd Khaizam Ahmad Shahabudin berkata, perselisihan faham itu membabitkan dua kumpulan yang dianggotai suspek-suspek berusia antara 17 hingga 26 tahun.


"Hasil soal siasat mendapati punca kejadian adalah kerana perselisihan faham akibat cemburu membabitkan seorang teman wanita kepada salah seorang suspek," jelasnya.


Pergaduhan berlaku di depan sebuah kedai makan di Persiaran Waterfront, Sungai Siput (gambar hiasan). Kredit foto: Google Maps


Beliau menambah, dua daripada suspek yang ditahan merupakan remaja berumur 17 tahun namun mereka tidak lagi bersekolah walaupun salah seorang daripada mereka merupakan calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).


Ujian saringan air kencing turut mendapati tiga suspek positif dadah jenis methamphetamine.


Semua suspek direman selama empat hari dan siasatan dijalankan di bawah Seksyen 148 Kanun Keseksaan.


Benda boleh bincang baik-baik, kenapa hendak bergaduh? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:29 AM | Show all posts
Hot sangat ke awek tu sampai 23 org bertumbuk2
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:41 AM | Show all posts
selipar_hijau replied at 13-11-2019 11:29 AM
Hot sangat ke awek tu sampai 23 org bertumbuk2

aku pun tak menyabar nak tengok rupa dia..takde la plak
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau: Hot sangat ke awek tu sampai 23 org bertumbuk2



Kot2 mcam awek cendol ja
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 13-11-2019 11:43 AM
Kot2 mcam awek cendol ja

Ha..ha...ingt lagi kau kat awek cendol tu ek.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan luar negara...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
kurex pulak 100 orang berebutkan kurex.. dalam satu masa setiap hari..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Lately area sg siput , kuala kngsar plk byj story hot. Hrtu suami liwat isteri, cabul ank kt kuala. Sblm nI ada jg kes kt court sg siput ni. Lupe dah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg calon spm tu lps x ambik paper pendidikan islam/moral arini
Rugi la ko nak
Pasal pompuan yg bersepah tu pun nak gaduh2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:59 AM | Show all posts
yang berebut masuk jail, yang direbut aman-aman sambung membirah kat luar
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 12:09 PM | Show all posts
wow untunglah sampai 23 org bergaduh sebab kes rebut cinta? i speku geng2 kelly ng
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
jantan2 yg merebut tu ala2 jantan low class jah..tak sekolah..dadah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 12:20 PM | Show all posts
hahahahahha brotherhood haktuihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ke geng geng yg nak mengundi next pru
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 12:58 PM | Show all posts
cntik sgt ke prempuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
r_innalif replied at 13-11-2019 11:57 AM
Lately area sg siput , kuala kngsar plk byj story hot. Hrtu suami liwat isteri, cabul ank kt kuala.  ...

Exactly. Sudah duga
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 01:08 PM | Show all posts
sapa ado info tepek sikit gambar pompuan. nak tgk hot tare mana.. sampai 23 org tue
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 01:18 PM | Show all posts
mesti bangga giler girl tu kan..
jadi rebutan and punca orang bergasak sampai masuk balai.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 01:21 PM | Show all posts
BBNU melayu jer yg suka bergaduh sebab pompuan....
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa kalau kes gini x lawa pon girl tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103792s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list