Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1758
View
28
Reply

Elfira Loy Teruja Terima Anugerah SEBA 2019 Walaupun Masih Berpantang!

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-11-2019 10:38 AM | Show all posts |Read mode




Elfira Loy berkongsi berita gembira apabila dia dianugerahkan 'Celebrity Entrepreneur Of The Year' menerusi SME Entrepreneurship Business Award 2019 (SEBA 2019) menerusi laman Instagram miliknya.


"...Thank you SEBA Awards 2019," demikian tulis pelakon Elfira Loy yang meluahkan teruja dan diberi pengiktirafan penting ini.








Walaupun tempoh berpantang berbaki lima hari lagi, Elfira tidak melepaskan peluang hadir untuk menerima anugerah tersebut dengan gaya yang cukup sopan dan menutup aurat.


Berseri-seri dan cantik sekali!







Ruang komen instagram Elfira dibanjiri dengan ucapan tahniah dan pujian dari para peminatnya. Nasib baik tiada komen negatif dari makcik bawang kan.

















Untuk rekod, SEBA yang bermula pada 2016 merupakan inisiatif tahunan yang ditubuhkan oleh Yayasan Usahawan Malaysia inisiatif untuk mengiktiraf usahawan dan korporat cemerlang serta bakat baharu yang mengubah wajah industri.


Tahniah dan selamat maju jaya Elfira! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Another anugerah beli ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 10:42 AM | Show all posts
so kita semua nak watpe?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 10:49 AM | Show all posts
ko jual apa dek

aku tak tahu pun
cafe pun lingkup
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 10:52 AM | Show all posts
ape sumbangan dia? sumbangkan duit ker?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
anugerah syok sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay laaa .. tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols je ke bosan dengan "news" pasal dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 10:58 AM | Show all posts
buat bisnes apa ni? byk tak menjadi jaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
keknaih: buat bisnes apa ni? byk tak menjadi jaa



Buat anak. Sekor.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:47 AM | Show all posts
Banyak sgt anugerah tumbuh bagai cendawan & syok sendiri

Baru2 ni Prestigious Industry Award , yg pemenang pun alahai

Yang dapat invitation pun malas nak pergi
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 11:50 AM | Show all posts
'Celebrity Entrepreneur Of The Year'


Cafe sheols yang dah lingkup tu ker?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
usahawan apa sheols ni.. baik bagi kat ayu damit seyh
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 03:08 PM | Show all posts
aduhh apa bisnes dia buat skrg? cafe dah elek kan kat alam damai nuu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 03:13 PM | Show all posts
kekdahnya apa bisnes sheols ???
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
anugerah2 ni bur sndri ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cafe dia dh tutup ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis award penganjur kutip sorang seratus.  Pastu buat la majlis award give away.. konon2 diiktiraf gitu... hahahahaaiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 09:00 PM | Show all posts
sapa yg bagi anugerah ni? company dia sendiri ke..?


Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Yayasan mmg harapkan derma kan, so..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.103086s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list