Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10637
View
153
Reply

Siti Nordiana Bimbang Bakal Mentua Tak Terima Status Janda Anak Satu

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-11-2019 11:49 AM | Show all posts |Read mode
Ramai yang mengaitkan hubungan penyanyi dan pelakon Siti Nordiana dengan Khai Bahar seperti ada 'sesuatu' antara mereka.


Bagi Nana dia bukan tidak mahu berkahwin namun seringkali terfikir samada keluarga bakal mentua dapat menerima atau tidak status dirinya sebagai janda yang mempunyai anak seorang.


Foto: Instagram Siti Nordiana


Status dirinya serta penerimaan orang lain terhadap anaknya itulah yang menjadi kebimbangan dalam diri Nana.


Seperti yang dijawab pada Harian Metro, mempunyai rasa cinta sahaja tidak mencukupi dalam berumahtangga kerana perlu ada restu kedua-dua belah keluarga dalam perkahwinan.


  



  



Nana pernah gagal dalam berumahtangga sebelum ini dan disebabkan itu dia begitu berhati-hati untuk memulakan kembali hidup berpasangan.


Moga doa Nana untuk berjumpa jodoh untuk kali kedua akan termakbul bersama pasangan dan keluarga yang boleh menerima diri Nana seadanya. Entah-entah berjodoh dengan Khai Bahar. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:02 PM | Show all posts
Ada jodoh nikah. Perlukah dok buat ayat hint ada ke orang nak janda anak 1.
Janda anak 14 pun ada orang nak kak oii..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweet je pasangan ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:06 PM | Show all posts
ada je yg ok nana... terima seadanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:18 PM | Show all posts
halla halla
nenek bercucu berderet pon masih ramai nak k


Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:18 PM | Show all posts
nmpk nana ni dh matang, pandai bagi statement.. mmg betul janda with anak ni mmg ssh skit org nk terima.. mcm my fren, sorg janda ank 5, sorg janda ank 3.. both selalu sgt up status nk kawin kat ig/fb kdg mcm kesian baca statement diorg..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:21 PM | Show all posts
semoga ditemukan jodoh soonest
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:25 PM | Show all posts
moga ada yang terbaik untuk nana...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:30 PM | Show all posts
memang dalam dilema dan kasihan pada wanita berstatus Janda dan ada anak ni. ada my fren pun Janda anak dua...yang lelaki memang dah suka sangat dan sanggup kahwin tanpa inform family sebab ibu si lelaki x setuju anak dia kahwin dengan Janda yang sudah ada anak. Status J tu mak si lelaki dah boleh terima sikit lah tapi masih lagi berat nak terima sebab dah ada anak ...

apa2 pun moga nana ditemukan jodoh dengan org yang ikhlas menerima dia seadanya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:35 PM | Show all posts
Ada je nana ooi
lagi2 kau terkenal..penyanyi boleh dikatakan femes gak la
pastu dah ada rumah kete sendiri
duit pun ada
pandai cari duit

cuma den harap kau jgn la buat hal rampas laki org atau kahwen dgn biawak idop
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ditujukan kepada khai bahar kerrr.... ala.. nk kawin dgn anak dia.. ko buat la perangai elok2... lama2 diorg ok la

menantu tu bukan nk nnt status.. ko anak dara pn tp perangai mcm hantu, hazabbbbbb jugak
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
alahai nana
anak you dah besar you pon tak nampak macam mak org ,

anak you pon laki dah besar dah boleh berdikari
you pon independent
macam situasi you x payah risau la
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:47 PM | Show all posts
nana dah tak kawan ngan zoey gasing tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu bakal menantu kaya apa salahnya janda pun..mak terima je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
True story. Berlaku dalam family iolls. Kawen ngan janda, fikirkan takda anak, rupanya anak 3. Tapi dah selamat kawen. Kalau jodoh, pasti bersama. Gitteww
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:55 PM | Show all posts
yg ni nampak skit masa depan..era dgn shahir tu pe cita?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 12:57 PM | Show all posts
anak lelaki dah besar ok la
yg payah kalau IT ade anak pempuan
nak carikan bapak
zaman skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:04 PM | Show all posts
iols stuju jer kalau btul jodoh sheol dgn khai ni.
alaaaaa anak nana pun dh besar kan. bkn bdk2 lg. bape ntah umur anak dia skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:19 PM | Show all posts
alah diaorg ni buat2 becinta je kot...nak jual nama masing2

slalu tgk live kat fb ke insta ke..rilex je si kb ni panggil akk kat nana..tp dlm vid2 or dlm tb dok nana khai plak
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana patut bimbang bakal laki dia ni stakat kaverina jah. Yg tu lg bahaya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.148078s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list