Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
38994
View
265
Reply


"Ini Wajah Diana' - Isteri Baru Sultan Atau Mantan Madu Rihana Petra?

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-11-2019 01:17 PM | Show all posts |Read mode
Belum reda isu tuntutan mantan isterinya, Rihana Oksana Petra terhadap bayi yang dizakwa zuriatnya, kini satu lagi gosip melanda Sultan Kelantan. Kali ini, tersebar gambar mesranya dengan seorang wanita bernama Diana yang dikhabarkan isteri barunya.


Bagaimanapun, ada juga spekulasi yang menyatakan wanita itu sebenarnya isteri terdahulu Baginda sebelum berkahwin dengan Rihana.






Kredit foto: Facebook



Umum mengetahui status Baginda yang sudah berkahwin apabila satu jadual perbelanjaan Yang Dipertuan Agong pada tahun 2018 menyatakan sejumlah wang dibelanjakan untuk sewa sebuah bungalow di Bukit Tunku untuk isteri Baginda berbangsa Ukraine / Czech.


Bagaimanapun, sehingga kini tidak ada makluman mengenai identiti wanita tersebut.






Kredit foto: Kadir Jasin





Perkahwinan dengan wanita tersebut disahkan lagi oleh kenyataan Rihana bahawa sebelum beliau, Sultan Muhammad V pernah berkahwin dengan wanita Czech, bagaimanapun ikatan perkahwinan itu terputus kerana status wanita Czech tersebut rupanya bukan janda kerana belum bercerai dengan suami terdahulu secara rasmi.






Kredit foto: IG Rihana





Seusai perceraian dengan Rihana, banyak desas-desus menyatakan Sultan kini sudah mempunyai pilihan baru, malahan sudah bersedia untuk berkahwin dan melahirkan pewaris takhta kseultanan Kelantan.


Kini tersebarnya dua keping gambar beliau dengan seorang wanita barat menimbulkan persoalan. Adakah wanita ini isteri baru beliau?


Kredit foto: FB


Atau adakah ini mantan madu Rihana? Ini kerana ada yang membuat spekulasi bahawa Baginda sebenarnya tidak pernah pun mengesahkan perceraian dengan wanita Czech tersebut.


Seorang netizen mendakwa pernah melihat gambar lama wanita Czech itu mendakwa ada persamaan dengan wajah wanita tersebut, tetapi bentuk badannya kini dikatakan lebih ramping berbanding dahulu.




Kredit foto: FB

Kredit foto: FB





Persoalannya, adakah ini wajah Diana yang digosipkan isteri baru Baginda? Atau adakah ini gambar lama? Mungkinkah ini wanita yang lain?

Memandangkan pihak Istana sentiasa menjaga rahsia, nampaknya hanya masa yang akan merungkai segala persoalan ini.- CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp x kawin org klate je..bau budu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mak aih shooting range 8 jota sahaja? zuhud naun... so bini czech yinni macam kes joyrepah ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejadahnya bini baru.. Ni bini lama..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowww palyboy cangattt
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sham143 at 11-11-2019 01:35 PM
Boomibulat replied at 11-11-2019 01:23 PM
Knp x kawin org klate je..bau budu ke?


Orang kelantan tk cukup cantik.. Mata biru hidung mancung baru cantik..Hi..hi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 11-11-2019 01:23 PM
Knp x kawin org klate je..bau budu ke?

Wangilah pompuan kelantan tp bukan taste abegong kot, dia nak yg pandai speaking with accent
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 11-11-2019 01:33 PM
Wangilah pompuan kelantan tp bukan taste abegong kot, dia nak yg pandai speaking with accent

Oks spiking omputih bunyi accent bollywood
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian wanita2 serambi bukan taste abe..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 11-11-2019 01:33 PM
Wangilah pompuan kelantan tp bukan taste abegong kot, dia nak yg pandai speaking with accent

Tapi anak tak boleh la jadi sultan jugak...

Kelantan bukan macam negeri lain... Ada orang marah nanti kalau Sultan bukan ketuanan Melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:41 PM | Show all posts
takbirrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:45 PM | Show all posts
abe taste dgn cikki east europe dan russia  saja .... acik2 kepam ibupertiwi  kempunan lah korang nak merasa abe
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:46 PM | Show all posts
Wowww..my gard
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:46 PM | Show all posts
Kemain lagik.....nyampahhh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sang_Pencinta at 11-11-2019 02:40 PM


Ini conversation antara kb Diana (isteri tua) sebelah kiri dengan follower Oksana (belah kanan). Ikut perbualan ni Abegong dah kembaki kpd Diana slps ceraikan Oksana.

Slps 10 tahun kahwin, Diana pun nak hamil juga katanya. Diana srmpat padan mukakan Oksana sbb caras laki beliau.


FB_IMG_1573451015876.jpg FB_IMG_1573451023927.jpg FB_IMG_1573451042544.jpg FB_IMG_1573451048623.jpg FB_IMG_1573451054086.jpg FB_IMG_1573451062385.jpg FB_IMG_1573451048623.jpg
FB_IMG_1573451054086.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:48 PM | Show all posts
woww bini everywhere anywhere
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
FB_IMG_1573451082630.jpg FB_IMG_1573451090402.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:53 PM | Show all posts
Edited by gadis_tulip at 11-11-2019 01:56 PM

SK nie taste kokosen. playboyaaa sangat nampak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:56 PM | Show all posts
so istana kelantan masih nak berdiam diri??
susah betul jaga sultan nan seorang ni kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Katanya belum cerai dgn Diana masa kahwin dgn Oksana ya...

Rupanya bermadu

Skrg Diana sdg bercakaran rambut dgn Oksana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.522671s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list