Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21709
View
298
Reply

Foto Terbaru Malique Too Phat Selepas Bertahun Menghilang

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-11-2019 11:47 AM | Show all posts |Read mode
Sejak Selasa petang semalam, kecoh di media sosial apabila tersebarnya beberapa keping gambar yang mendakwa lelaki berkenaan sebagai Malique Too Phat.


Masing-masing teruja melihat perkembangan terkini idola kegilaan ramai itu.


Menurut pengguna Facebook Mohd Zubaidi, Malique atau digelar sebagai Mr Genaral itu berada di Lapangan Sultan Abdul Aziz Shah.











Walaupun gambarnya dirakam dari jauh, namun warganet pasti dan amat mengenali wajah penyanyi rap berkenaan.


Kebanyakan peminat yang melihat foto terbaru itu meluahkan rasa rindu terhadap Malique memandangkan dia sudah lama hilang dari radar dunia hiburan.





Foto: FB





Sejak kumpulan Too Phat berpecah pada 2005, kehilangan Malique secara misteri telah menimbulkan pelbagai spekulasi.


Walaupun muncul dengan lagu-lagu baru, namun Malique langsung tidak pernah hadir dalam mana-mana majlis hiburan atau bersama media.




Foto: Google




Bila agaknya Malique nak buat comeback ya?


Pasti peminat satu Malaysia bersorak! Tak begitu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm jay jay
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
ok la. tak berubah. takdalah nampak susut, sakit, suram, muram, segala..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:54 AM | Show all posts
TSHIRT ITAM TU BININYAKAH??
melisa mauren kan bini dia? ke mek salah??
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum kepada General!
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:55 AM | Show all posts
Finallyyyy....
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 11:58 AM | Show all posts
Besar dah Inca Medina.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah nak sama tinggi bapak dgn anak.

Tak nampak pulak muka melissa maureen tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:02 PM | Show all posts
last karya heols akulah benladin kan?
iols expect lagu ni masuk final ajl dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:04 PM | Show all posts
ape yg taksub sgt kat mamat nih idola bagai

biashe biashe jer


just pernah pelopori hip hop kat mesia

then skang bkn zaman tu lg skang da k pop
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:07 PM | Show all posts
Malique ni bertuah family dan kawan yang rapat dengannya bukan jenis suka limelight dan kontroversi juga. Mustahillah dia ni tak balik kampung bersosial dengan keluarga dan saudara kan?
Entah-entah dia ada je social media cuma orang tak tahu itu dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:08 PM | Show all posts
Edited by cikatilia at 6-11-2019 12:19 PM

wife menten cute

cuma kalau org2 yg suka malique ni mmg kena bertulis belit2 eh
xde ayat simple2
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:11 PM | Show all posts
sebab dia suka main cak cuk cak kot org excited nak tau pasal dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
aiols kenal malik nie dlu,heols anggap aiols akak2 heols jah..and aiols ade 4 org kwn yg prnah skandal ngan heols dlu2 zaman heols mendonia...yg bestnye,empat2 tuh brkwn same sndiri n bile lepak deyols share stories ape deyols buat ngan malik

aiols penah jd tmpat heols luahkan prasaan kejap mase heols frust ngan dian sastro....heols cinte mati sgt ngan dian mase tuh...heols ckp dian x nak convert...

btw heols penah ckp kat aiols yg heols mmg tak taste malay girls sbb malay girls mulot kecoh
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:44 PM | Show all posts
blekkep replied at 6-11-2019 12:36 PM
aiols kenal malik nie dlu,heols anggap aiols akak2 heols jah..and aiols ade 4 org kwn yg prnah skand ...

wahhh mesti rapat sangat kan..dia xnk buat comeback ke keluar kt tv ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
berahsia sungguh malique ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:45 PM | Show all posts
malik nmpak sihat je, alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 6-11-2019 12:36 PM
aiols kenal malik nie dlu,heols anggap aiols akak2 heols jah..and aiols ade 4 org kwn yg prnah skand ...

woww.... buat apakah
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by blekkep at 6-11-2019 03:25 PM
MistrezHermanaz replied at 6-11-2019 12:44 PM
wahhh mesti rapat sangat kan..dia xnk buat comeback ke keluar kt tv ke


aiols pun dh lost kontek ngan heols lepas x lama tu sbb taim tuh aiols pon ade probs ngan 1st marriage aiols...

but few years back,2016 kot aiols ade trserempak ngan heols kt area rumah heols..weols just lambai2 n senyum jer sbb taim tuh aiols ngan bf aiols
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 12:54 PM | Show all posts
blekkep replied at 6-11-2019 12:36 PM
aiols kenal malik nie dlu,heols anggap aiols akak2 heols jah..and aiols ade 4 org kwn yg prnah skand ...

aah kan pnya frust dgn dian. mbr meols dak2 hip hop dlu siap ckp dia ade smpai kan mesej before dia menghilang dari radar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110924s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list