Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5681
View
68
Reply

Tak Buru Gelaran, Dapat Pangkat Datuk Pun Mungkin Neelofa Tak Akan Terima

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-10-2019 04:55 PM | Show all posts |Read mode
Neelofa, nama gah yang mengharumkan Malaysia di pentas dunia.


Besar pengaruhnya bukan sahaja dalam bidang hiburan, malah dunia perniagaan juga.




Foto: IG




Walaupun kejayaan demi kejyaan yang dicapai, namun Neelofa tidak terfikir pun nak buru gelaran Datuk.


Malah, bila ditanya oleh peminat Neelofa kata, tak dapat Datuk tak dapat Datin.




  



"Bukan tak dapat, saya gembira dengan hanya menjadi Neelofa," katanya.


Tambahnya, kalau dapat pangkat Datuk sekalipun, Neelofa tidak rasa dia akan menerimanya.




  



  



"Sebab terlalu ramai sangat orang berdatuk-datuk sekarang. Tak ada beza pun ada pangkat sebab saya tetap menjalani kehidupan macam biasa."


Merendah diri sungguh Neelofa ni. Tak 'gila' pangkat. Tak begitu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia xnak pangkat datuk.. tapi dia nak pangkat lain.. hahahhaa... Datuk2 bkn taraf dia kot.. dia nak anak raja
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:01 PM | Show all posts
boojaat replied at 23-10-2019 05:00 PM
Dia xnak pangkat datuk.. tapi dia nak pangkat lain.. hahahhaa... Datuk2 bkn taraf dia kot.. dia nak  ...

berangan nak jadi queen letewwwww


Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dia taknak..sbb diri ini akn bgelar datuk..lofa datin..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 23-10-2019 05:04 PM
Mmg dia taknak..sbb diri ini akn bgelar datuk..lofa datin..

Dato' bumibulat, bila nak sponsor Aimy flatearth utk pergi ke flatearth beliau? Aimy pun minat sesangat ngan lopa
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iyooolah Lopa. Padahal cover awal2 just in case sampai ke sudah x dpt title lepas bersusah payah wt mcm2 benda.

B4 ni gigih cakar yistana. Bila misi gagal, dan2 kuar statement x suka hidup dlm protokol. Kalau x kisah sgt psl title, cari je la pasangan yg xde title. X yah duk gigih pancing jerung2 beso
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermm tak sabar nak tahu kenapa meletop next week dua kali tayang. Katanya special episod. Apalah agaknya.. Aduh duh duh duh
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 23-10-2019 06:01 PM
Ermm tak sabar nak tahu kenapa meletop next week dua kali tayang. Katanya special episod. Apalah aga ...

Ape kelass datok bersepah. Pangkt queen baru lahh onz
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:05 PM | Show all posts
ooo xterima ek...saya ingt tuh....jaga2 cik salmah
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:15 PM | Show all posts
iyolahhhhhhhh tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:21 PM | Show all posts
yela besa2..tapi tetap ada juga bezanya yg berdatok n berdatin ni...wpun mjalani kehidupan seperti biasa...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Che Puan Besar la kalu mau aim.. apa kelas dato level retis jual produk timbang kilo.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
"Opkos..im looking for a queen only.harap maklum".
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
"Opkos..im looking for a queen only.harap maklum".
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dian nah Che Puan or Datin Seri
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:48 PM | Show all posts
title drama queen pun dah okay
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:52 PM | Show all posts
Bang Mat mana??? Idola die nih.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:58 PM | Show all posts
Jawapan yg bijak...tak gila pangkat...Yezza! You go girl
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 23-10-2019 06:52 PM
Bang Mat mana??? Idola die nih.

Jangan laa chuolss seru...terus jadik benang bertekak karats ngan seteru tak pasei2....ulang2 sampai bam jamil kiok
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay, merendah diri sangat Lofa ni. Tok Hans tak terasa ke dengan statement lofa ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144955s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list