Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8184
View
90
Reply

"Tolong Jadi Lelaki Sejati" Tegur Isteri Kedua Amar Asyraf

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-10-2019 11:33 AM | Show all posts |Read mode
Masalah rumah tangga pelakon Amar Asyraf nampaknya semakin berlarutan sehinggakan isteri keduanya iaitu Vivi Jeffry tampil mendesak suaminya itu untuk menjalankan bertanggungjawab terhadap anak.

Vivi, 29 mahu Amar berubah dan menjadi seorang lelaki sejati dan berikan perhatian penuh kepada anaknya yang kini sangat memerlukan seorang bapa.


Foto Instagram




Foto IG


"Untuk suami tersayang, doa saya sentiasa untuk awak. Apa-apapun awak tetap bapa kepada anak kita. Saya berharap kalau awak terbaca ini ketepikan perkara yang terjadi," tulisnya di Instagram.


"Jalankan tanggungjawab anda dengan betul. Jadi lelaki sejati dan tunaikan janji, Saya tiada permintaan tapi jalankan tugas awak sebagai seorang bapa kepada anak awak yang tidak bersalah," tambahnya lagi.


"Saya tidak meminta untuk diri sendiri tapi demi anak jadilah lelaki yang bertanggungjawab. Saya sudah teruskan hidup," kata Vivi lagi.






Foto Instagram



Amar Asyraf menjadi bualan hangat netizen apabila wanita yang dikenali sebagai Ellika Azman mendedahkan dia sudah mempunyai isteri kedua.




Foto Instagram



Menurut Vivy, dia sudah lama menyimpan rahsia tentang perkahwinan mereka dan kini semuanya terbongkar. Vivy berkata dia merahsiakan perkara itu kerana ingin menjaga aib suaminya dan keluarga serta menyedari statusnya sebagai isteri kedua.



Vivy berkata, hubungannya dengan Amar turut diketahui isteri pertama iaitu Arna Salleh tetapi mereka tidak pernah berjumpa. Terdahulu, seorang wanita dikenali sebagai Ellika Azman membuat pendedahan dia menjalinkan hubungan cinta dengan Amar sejak September tahun lalu.



Menurut Ellika, mereka sepatutnya bernikah di Thailand antara 11 hingga 13 Oktober ini tetapi terpaksa membatalkan perancangan itu selepas dia sendiri terkejut apabila mengetahui aktor itu mempunyai dua orang isteri.- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Crett sana.. crett sini..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni guna air mata je.. acah2 tobat sikit, lembut le hati bebiniesss memaapkn
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Paling kesian bini no 2 ni la tp dia classy aku rasa. Strong women
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi ammar ni comel dekat gambar yg pakai topi tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:53 AM | Show all posts
BTW, be a man of your own words x bermaksud jadilah lelaki sejati, eventhough mmg sepatutnye amar ni jadi lelaki sejati n x pengecut.
Kalau ayat die "be a man and fulfill you promises" br betul tafsiran tu.

Sorry, termembebel lak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:55 AM | Show all posts
nak jgk rase kuih lain

asek karipap jer

nak jgk try apam pulak

tp beli la baru halal

haram mencurik
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajam je telinga amar tu.. capang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Cash buat kau jugak.. Menggeletis sangat.. Itu la jantan yang kau berebut sangat dengan wife dia dalam diam..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini no 2 ni pun satu.. kau dah pernah kahwin before this kan? Lepas tu tak reti lagi nak menilai mana lelaki yang baik dan pura pura baik? Sampai boleh pregnant anak amar before nikah (based on gosip sebelum ini)... hurm...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:04 PM | Show all posts
hari tu  mak pesan jangan buka aib laki kat socmed

hari ni ko merempam kat socmed pulek

dasar
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa masih hadap jantan ini
Bkn ko xtau pun dl dia ada bini ank bagai
Ni la problem yg sengaja ditempah ye
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:06 PM | Show all posts
doa kt Allah...xyah nk doa kt socmed....

koserrrr


Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmm.. Ammar ooo ammar..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
laki dia tak install whatsapp ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Firaaz replied at 23-10-2019 12:25 PM
laki dia tak install whatsapp ke?

Kihkihkih mungkin hanya Bigo, sis
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak aku nak Cash kan aje bini nombo 2 ni. Dulu kau bkn main lagi bergetar labia bila kau nk jantan ni kam, w/pun kau tau dia dah beranak pinak. Batak retis sgt kan?? Bergeterrrrr labia bila nmpk retis. Nah, skrg rasakan. Retis haprak, takde sen, hanya semen sajok ditabur
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni aku maki panjang HARAM JADAHHHHHH.. Mana2 mak bapa yg biarkan anak sendiri selayaknya digelar HARAMJADAHHH

Kalau tak mo jalankan tanggungjawab ang.. Ang potong "burung" ang bagi anjing makan la Amar Asyraf oiii..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Smlm cari ig arna xjumpa. Dah deactivate erk.

Bodoh betul amar ni. Ko yg cari pasal, bertanggungjawab lah. Anak tu anak ko jugak. Ko yg buntingkan dia. Salahnya dua2. Jangan nak salahkan perempuan je.

Dasar jantan xguna. Dh celop secara haram xreti nak ada rasa tanggungjawab. Main lepas je.

Nak ke xnak ke ko kena hadap lah.

Belum apa2 telor dh berat. Xguna betul lah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 23-10-2019 12:42 PM

Maknanya apa yg budak elaika tu cerita semua betul, pasal 2nd wife ni.

Haritu tgk kt melodi budak elaika ni. Xseindah di dalam ig. Hampir xpercaya itu ada sheols. Lain sungguh.

Cantik lg 2nd wife.

Tp budak ni meols tgk bagusla gak. Sejenis nekad, and xtakut nak cerita psl dia ngan amar.

Mmg sejenis menyimpan bukti plak tu.

Masak lah ko amar & the wives kasik statement membongak lg lps ni.

Meols puji budak ni 1, dia yg kedepan bukak cerita psl 2nd wife & baby baru diabaikan amar. Atleast xde la selama nya 2nd wife tu menjeruk rase anak nya x diendah amar.

Harini pn dh igs muka anak baru separuh. Kalau x sampai ke sudah org xtaw yg dia beranak baru. Ada anak kecik.

Nonny haritu pn sekadar mampu bg hint je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107771s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list