Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12115
View
212
Reply

"Muka Ni Kalau Berlakon Pukul Bini, Sikit Lagi Aku Nak Call Polis"

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-10-2019 05:45 PM | Show all posts |Read mode





"Muka-muka ni bila berlakon pukul bini, memang sikit lagi aku nak call polis betul-betul."



Itu komen dari warganet apabila keempat-empat pelakon berkarektor ni bergambar bersama.


Kredit foto: Twitter




Dimuatnaik oleh pelakon, Beto Khusairi dengan kapsyen mengharapkan akan ada projek sesama mereka.


"Kalau jadi, kira klimaks kerjaya lah. Pastu dah boleh tutup buku."



Bagi Beto, dia dan Azhan Rani sangat teruja apabila bertemu dengan pelakon hebat Dato' Rosham Nor dan Faizal Hussein. Malahan Azhan sempat melawak yang mereka berempat kelihatan sebaya.


Kredit foto: IG




Sementara itu, peminat dunia lakonan tempatan berpendapat yang watak antagonis menjadi hingga membuatkan ramai yang tersangat 'marah' dan 'benci' dengan mereka.


Kredit foto: Twitter




Warganet turut menamakan beberapa pelakon lelaki lain yang turut sebaris dengan mereka.


Antaranya ialah Que Haidar, Bront Palarae, Namron, Zahiril Adzim dan Syukri Yahya.


Jadi, ternyata kita bukannya ketandusan pelakon lelaki bagus, malahan ramai juga. Namun, mungkin disebabkan skrip di Malaysia masih tertakluk pada selera penonton serta 'box office', gemerlapan mereka hanya setakat itu sahaja. Sedih kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam ramai2 suka tengok beto
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x kesah pelakon lelaki berkaliber masih banyak dalam Malaysia. Yg plg sedih pelakon wanita yg haus dr segi bakat selain abil fazura, amyra & amani.balik2 muka sama yg sama tp bakat nan hado.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Zamarul Hisham jangan dilupa.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
inspiro92 replied at 21-10-2019 06:27 PM
Aku x kesah pelakon lelaki berkaliber masih banyak dalam Malaysia. Yg plg sedih pelakon wanita yg ha ...

Perempuan sb byk gosip kot. So org xsuka?

Yg berbakat janna nick, eyka farhana pon ok, emma maembong lepas bukak tudung nmpk improve, i suka pelakon yg xmekap sgt klau perempuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon lelaki ni hayat karier dorang lama. Even sampai umur 60an-70an pon masih boleh berlakon byk watak kalau ada skrip yg bagus..

Pelakon perempuan karier akan slow bila masuk usia 30an. Unless mmg betul2 household name lah.. bila dh 40an watak jd stereotype.. tak watak datin, watak mak org.. plus makin tua kecantikan semakin pudar. Dan tempat deols akan diganyi dgn pendatang baru yg lbh muda dan cantik2.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula td aku xkenal siapa yg sorang ni
Faizal Hussien rupanya...npk muda
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagilah depa berlakon filem romantics arahan Michael ang
Wishlists
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagilah depa berlakon filem romantics arahan Michael ang
Wishlists
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Best duorg brlakon ni..bakat mngtasi paras rupa..
Beto tu brlakon cerita xserius pun best..aku dia dan tong smpah..lawak gak
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Crush betul aku dgn azhan rani ni.. Marry me pls..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka berempat ni sesuai ganding filem macam Sleepers.  Meletop!
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Faizal hussein ni apa rahsia dia utk nmpk muda ye..jeles aiolzs..tp kalau ada geng2 ni,buat plak ala2 citer ocean 8 ke,any citer laa,aiolzs pasti tgk..dorg punya lakonan mantap giler kot..

Ngn syazwan "husin" tuh,bront..tlg laa producer..buat citer y semenggah dgn geng2 ni..gandingn mantop haaa!
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 21-10-2019 10:31 AM
Zamarul Hisham jangan dilupa.

zamarul hisam kalau bab gaduh. bab pukul bini . bab terima cash kat dunia mmg layak
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Awet muda semuanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 21-10-2019 07:03 PM
Pelakon lelaki ni hayat karier dorang lama. Even sampai umur 60an-70an pon masih boleh berlakon byk  ...

Ya badan pun berubah.
Bukan body shaming ya. Lelaki tua berlakon gangster pun boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni geng2 pelakon bbakat gred a lah iye?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg perempuan ramai je pandai berlakon.
I suka janna dlm cite bulan ramadan tu dgn aeril tu. Faeza elai intan ladyana.
Mira filzah tu i rasa agak kaku dan control.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww..iols minat sangat semua. Baru-baru ni layan Bunohan..pergh..macam tengok movie Eman Manan tau. Kualiti
Minat gak azhan rani yang hensem segak, bang rosyam the legend dah pernah jumpa. Beto pun suka portfolio heols. Jangan la pencen..buat filem lasak memang padu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 21-10-2019 06:31 PM
Perempuan sb byk gosip kot. So org xsuka?

Yg berbakat janna nick, eyka farhana pon ok, emma mae ...


Janna Nick dengan rosyam nor ke, namron ke faizal Hussein baru padu..
Takde taste langsung khalayak mesia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.120802s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list