Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5680
View
73
Reply

"Ayunya Bertudung" - Misha Omar Mohon Doa Yang Baik-Baik Dari Semua Peminatnya

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-10-2019 03:11 PM | Show all posts |Read mode





"Cantiknya kak Mitch pakai tudung, please keep it up, sis."



Biarpun hanya bertudung kerana menghadiri kenduri, itu sudah cukup membuatkan para peminat Misha Omar memuji penampilannya.


Berkongsi di laman Instagram dalam persalinan kurung merah jambu, sedondon dengan tudung senada, Misha atau lebih mesra membahasakannya Kak Mitch kelihatan ayu sekali.


Kredit foto: Ig




Walaupun ianya bukan kali pertama namun setiap kali Misha mengemaskini penampilannya bertudung, maka setiap kali itu jugalah, warganet memujinya.


Kredit fotog




Tidak membiarkan pujian itu tergantung, Misha juga dilihat membalas komen tersebut dan meminta doa yang baik-baik daripada peminatnya.


Kredit foto:ig


Kredit foto: Ig



Jadi, mana tahu dengan doa dari warganet, Kak Mitch akhirnya akan terus kekal istiqamah kan? Jom doa yang baik-baik. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:20 PM | Show all posts

budaya arab
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:23 PM | Show all posts
alhamdulillah, moga istiqamah
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:29 PM | Show all posts
Misha Omar ni makin cantik
muka dia nak sama dgn pelakon Catriona Ros tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:32 PM | Show all posts

alhamdulillah, moga istiqamah.. makin cantik lak tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:33 PM | Show all posts
chandrahusin replied at 21-10-2019 07:29 AM
Misha Omar ni makin cantik
muka dia nak sama dgn pelakon Catriona Ros tu

deyoll memang berjiran kat kota bharu dulu.. bahkan kak cat la yang push kak mitch join competition sedari mendengar suara kak mitch melalak menyanyi dengan penuh lemak merdu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:35 PM | Show all posts
misha ni tang skrg ni lawa kalau bertudung..
tp kalau die bertudung mcm zaman lagu raya haji tu..
yg skali dgn ella,ezlyn,waheeda tokti tu...
muke marhaen sungguh la....
hahhaah
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:36 PM | Show all posts
Cantik manis berkali ganda
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel misha..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:46 PM | Show all posts
anak dia comel
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kakak dia mimie tu still single ek?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:52 PM | Show all posts
Themilo replied at 21-10-2019 03:33 PM
deyoll memang berjiran kat kota bharu dulu.. bahkan kak cat la yang push kak mitch join competitio ...

kisahnyaa.. suara Misha Omar mmg sedap sgt pun
sebijik sama je bila dia nyanyi live atau rekod
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 21-10-2019 03:33 PM
deyoll memang berjiran kat kota bharu dulu.. bahkan kak cat la yang push kak mitch join competitio ...

Wah...cerita sama yg kak cat cerita kat myols jugak beberapa tahun dulu....mmg diorg berjiran and mmg kak mitch suka melalak di rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertambah cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:01 PM | Show all posts
Bagus kak mitch tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:02 PM | Show all posts
apasal aku x perasan masa kak mitch ni pregnant...?

dia kawen pun aku ingat2 lupa....huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Abang mimie ada anak ek? Anak betul ke anak angkat?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:51 PM | Show all posts
chandrahusin replied at 21-10-2019 03:29 PM
Misha Omar ni makin cantik
muka dia nak sama dgn pelakon Catriona Ros tu

ha ah. ada skit2
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:53 PM | Show all posts

indeed...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:53 PM | Show all posts
comey je pakai tudung.. tak yah nak setting rambut dah.. huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110711s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list