Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
4545
View
70
Reply

Kak KM Bakal 'On The Way Ke Hatimu', Jom Teka Macam Mana Muzik Videonya Nanti?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-9-2019 04:33 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Eh, ewah! Dengarnya, Kak KM pun nak keluarkan single juga?


Usahawan yang sering mencetuskan kontroversi itu berkata kepada Media Hiburan bahawa dia akan melancarkan single pertama berjudul 'On The Way Ke Hatimu' awal 2020.


Katanya, lagu itu adalah hasil karya komposer dari Indonesia.

"Saya mesti pastikan setiap momentum tidak akan turun dan perlu bijak merancang sesuatu perkara ke hadapan dan ke arah lebih baik.

"Itulah sebabnya saya ingin cuba bidang nyanyian pula," katanya yang akan mengabaikan kecaman dan kritikan yang dilemparkan terhadapnya.




  



Kak KM atau nama sebenarnya Liana Rosli bagaimanapun mengharapkan orang ramai dapat memberi sokongan dan reaksi positif terhadap pilihannya ingin terjun ke bidang nyanyian.


Mengulas mengenai dakwaan ramai mengenai dirinya yang sering dikecam kerana caranya mempromosikan produk, anak pelakon veteran Normah Damanhuri itu menjelaskan, setiap tindakannya bersebab demi menonjolkan diri.




  


"Memang perlu jadi viral dalam membuat sesuatu kerana secara tak langsung, orang akan bercakap mengenai perkara itu.

"Kalau tak viral, siapa yang kenal?" ujarnya yang tidak kisah dan enggan ambil peduli dengan tohmahan dilemparkan orang ramai.




  



Wow, Kak KM nak lancarkan lagu lah! Agak-agak, ada adegan gitu-gitu yang panas tak dalam muzik video singlenya nanti? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam ni mesti buat lagu yg ke arah genre lagu sapi ilias tu.. Nothing new
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 04:57 PM | Show all posts
uhmmmmmmmmmmm


ada cara nak diamkan perempuan poen dimuka ,dipoen xde airmuka.

Ada cara ,pm tepi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
babiiiii.. another sampah sarap kurap dlm industri
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 05:02 PM | Show all posts
oiiii tolonglah jgn buat...dah laa pi yemm kata malayu maalaas..bangsa lain diulang2 ckp ttanpa bukti kangggg sat g kena kata lagi...pompuan malayu suka lucah .
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 05:05 PM | Show all posts
mcm mana la suami dia handle dia....agak2 xberani angkat kepala pun nak lawan ckp bini...haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 05:37 PM | Show all posts
ramai yg melayan kat socmed, menjadi laa dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak km jual poduk kurus...kakak2 die sume buntal kepam blake
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 06:05 PM | Show all posts
napa tak buat lagu on the way ke poenmu? barulah sesuai dengan produk gituh dah alang2 kan sesambil nyanyi boleh berlucah sekali macam iklan2 marketing kau yang hazabb itu
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Marah btul kak km ngan si khairul yoi tu..xtau lak si yoi tu petik nama jamu si ulat cempedak ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg beli produk kepam ni..kepam sgt ank normah damanhuri ni..ni baru la layak nk kata sepatutnya pkai kondom acik normah oii..anak2 perangai mcmni geli lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 25-9-2019 07:58 PM
Marah btul kak km ngan si khairul yoi tu..xtau lak si yoi tu petik nama jamu si ulat cempedak ni

kak km up apa? dia sebut nama yoi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 08:11 PM | Show all posts
muka dia macam lelaki dalam gambar 1st..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 25-9-2019 07:58 PM
Marah btul kak km ngan si khairul yoi tu..xtau lak si yoi tu petik nama jamu si ulat cempedak ni

Haa tu la.. tapik karats si kepam km ni pergh pekat sungguh

Dah la jual jamu sampah lg mau maki2 mcm xbuat salah

Meols baca pon naik loya...  
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 08:24 PM | Show all posts
meol teringin sgt nak tengok apa rupa laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 25-9-2019 05:05 PM
mcm mana la suami dia handle dia....agak2 xberani angkat kepala pun nak lawan ckp bini...haha

kak km ni mmg ada suami? i mati2 ingat dia janda.. laki dia siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketika sihat berharta, senang, lupa kepada penciptaNya.
Sombong tak bersyukur.
Tunggu bila ditimpa musibah, baru tahu langit tu tinggi rendah
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti lagu ada gelek2
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon lagu ni ala2 nicki minaj anaconda
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols geli tgk dia gelek.. Mcm geng lorong haji taib
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109666s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list