Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7368
View
146
Reply

Army Tak Puas Hati ABPBH Guna BTS Untuk Populariti

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-9-2019 10:56 AM | Show all posts |Read mode
Siapa yang tidak kenal BTS? Kumpulan penyanyi lelaki popular Korea Selatan ini memang terkenal serata dunia dan sudah menang banyak anugerah. Malah, semalam BTS juga dinobatkan sebagai Artis Korea Popular ABPBH 2019.
Siapa tak kenal BTS. Foto: Instagram



Malangnya, kemenangan BTS itu dipersoalkan sendiri oleh "Army". Army adalah nama gelaran peminat tegar BTS yang sanggup bersusah payah dan menyokong kumpulan ini. BTS Army memang dikenali sebagai salah sebuah kumpulan peminat yang agak ekstrem dan lantang bersuara.


Peminat Kata Berita Harian Guna BTS Untuk Naikkan Rating ABPBH




Army memang bersungguh-sungguh mempertahankan dan menyokong kumpulan ini. Sampai, selebriti Korea sendiri pun takut dengan Army di sana, janganlah buat cerita bukan-bukan, habis diserang mereka nanti.



Memalukan. Foto: Twitter





Sebilangan Army Malaysia menyifatkan Berita Harian hanya mahu menggunakan BTS untuk menaikkan rating ABPBH disebabkan jumlah peminat kumpulan itu yang ramai.


Kenapa Anugerah Malaysia kena ada Anugerah Korea. Foto: Twitter


Ada juga yang mempersoalkan sama ada penganjur ada menghubungi syarikat pengurusan BTS untuk memaklumkan tentang pencalonan itu. Sebab, kata mereka kalau dihubungi mesti ada video pesanan ahli BTS. Kumpulan ini memang dikenali sangat rajin berhubungan dengan peminat mereka. Sebab itulah, Army sayang sangat BTS.


Peminat Kata Berita Harian Guna BTS Untuk Naikkan Rating ABPBH




Army Malaysia juga berkata, mereka tidak minta pun BTS dicalonkan kerana ABPBH tidak setaraf dengan status kumpulan itu yang antarabangsa. Lainlah Anugerah Billboard yang memang dihadiri setiap tahun oleh BTS.


Apa guna. Foto: Twitter




Apa kata anda? Betulkah ABPBH guna populariti BTS? Atau BTS yang guna populariti ABPBH? - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
koya nya ko dekkkkk...army LA sangat...muntah den
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
ABP ni dh berpuluh tahun dik..dr BTS pakai diaper dh ada, or maybe masih di syurga belum lahir ke dunia
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:09 AM | Show all posts
army lancau
lancau sume fan kpop
pundek kalian
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Maaf lah army. Masa duk undi online tu meols tak prasan pun ada kategori utk korean artist.
Sendu sgt kategorinya mungkin army je yg klik kat kategori tu hagagaga..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:22 AM | Show all posts
over nye. BTS pun xknl abpbh
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:24 AM | Show all posts
overnyaaa kpoopers ni...abpbh ni pun bongok, motip nak kategori kpoopers

helok laa sesama hanat
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg btul pun.. Takde keperluan abp nk iktiraf retis luar.. Abp skang mmg kelaut.. Bkn mcm zaman dlu nmpk juga prestige dia..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
BTS pun x heran
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:35 AM | Show all posts
ak pun pelik..kenapa ada anugerah utk kpop...mesti retis2 pun melahar jgk, tp malas nak outspoken sngat sbb masing2 tercalon khennn
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:38 AM | Show all posts
jijikssss nya dgn kebodohan army kpop
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Peminatt BTS ni punn army gakk kee gelarannyaa... tp kesiann la semalam peminat dorg kena kecammm dgan dato ac.. aku tak minat pun BTS or kpop nii, tp tak boleh la buat mcm tu kat org..


Motippp berArmy2, mcm copyycat zaman 00ann meolss dluu..

sekiann,
fansclub dari BritneyArmy.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Apesal HAMJADDAH sangat perangai ARMY ni??? ABPH dah bertahun dibuat, kau belum lahir pon dah ada dekkk..... tetiap tahun akan trending so tapayah la perasan sangat, nak support pon agak2 la pikir/buat research dulu sebelum komen......
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:39 AM | Show all posts
perempuan gemok mana yg amik award tuk BTS semalam...tergedik2 bontot besar mcm tong sampah DBKL, huduhnyer
peminat Kpork burok2..hahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:48 AM | Show all posts
trending sbb BTS? hahaha...kelakar nya
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak tengok pun semalam.. Jadi tak tau nak carut apa
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sesiapa folo kpop mesti tahu MAMA awards.
Tiap tahu artis dari Indon, Thai, Vietnam, Japan Singpore semua ada pemenang
Artis Msia sorg pun tak pernah tercalon dan menang
Jadi buat apa la nak diadakan kategori retis luar negara ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 11:58 AM | Show all posts
well, salahkn abp. menunggang sgt nama BTS utk naik kan rating. koseer
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Army laa konon..taik laaa lu org...mcm laa bts tu knal korang ..beria2 lbih
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 12:13 PM | Show all posts
eh eh...poyo la army bagai...abpbh ni kalau xde kategori korea tu pun aku tau kewujudannya ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.136991s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list