Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4323
View
88
Reply

Fazura Hendak Keluar Lagu Baru?

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-9-2019 10:38 AM | Show all posts |Read mode
Selain berlakon dan sibuk mempromosi filem terbarunya, Dendam Pontianak, pelakon dan penyanyi jelita Fazura dalam diam-diam sebenarnya sibuk merakamkan lagu terbarunya bersama Jesse Ruben dan Kyle Patrick.
Fazura dalam proses rakam lagu baru. Foto: Instagram





Menerusi Instagramnya, Fazura berkongsi suasana dalam studio bersama mereka. Kyle Patrick adalah salah seorang ahli kumpulan The Click Five, sebuah kumpulan Amerika yang sudah bubar. Kumpulan ini sewaktu aktifnya pernah meraih pelbagai anugerah muzik di Amerika dan dikenali dengan "muzik pop aliran baru".


Fazura menulis: "Back in the studio trynna nail this jam down. 🎵 And yes they???re here in our town. Stoked!"


  



Peminat yang terkejut dengan kehadiran penerbit muzik besar itu turut meluahkan rasa terkejut dan beruntungnya Fazura.






Ramai juga yang mendoakan lagu terbarunya itu akan menjadi hit seperti lagu-lagu sebelum ini lagi.


"Omg The Click Five!"- Lagu Fazura Terbaru Diterbitkan Penerbit Menang Anugerah Amerika?

Sebelum ini, Fazura pernah mengeluarkan beberapa lagu yang walau dikecam tetap menjadi hit malah pernah menewaskan lagu Ariana Grande!






Apa kata anda? Tak sabar atau ermmmm?  - CARI



Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
cant wait!!!



Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Keluar lagu baru ni ada ke orang mendengornya selain karatzzx jewwww
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:19 AM | Show all posts
x payah la ngok...dah nnti asyik kuar suggestion lagu ko je walo aku lyn lagu 80s...ngok
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:20 AM | Show all posts
i like her as an actress. thats all.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Menewaskan lgu Arianna grande..hmm hasanah sunguh..suruh Abdul je dengar...ahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:25 AM | Show all posts







Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:26 AM | Show all posts
Oh no.... please don't.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:26 AM | Show all posts
berlakon je lahhhhhhh. suara so-so je pon
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:26 AM | Show all posts
bideoclip dah mendoniaa

suaranya ja masih tersekat di skala 6
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:28 AM | Show all posts
Aku minat Fazura, tapi please la jangan overconfident menyanyi lagi. hadoi
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:31 AM | Show all posts
Faz pun nak keluar supplement product berasaskan tomato macam dato riri hehe good timing ke bad timing? Good timing sbb org mungkin start hype tomato based product. Bad timing sbb satgi pengutuk kata dia pentiru. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
aku peminat tegar fazura, tp fazura as a singer, rasa sakit perut terus
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 20-9-2019 11:37 AM

faz dgn lof confident deyols sama. dulik apa org nk ckp. sorg nk jd pyanyi sorg nk jd model. kne kecam 7 petala pn why boder gituh
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:39 AM | Show all posts
better diam2 je la, tak usah nyanyi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Virus_77 replied at 20-9-2019 11:26 AM
bideoclip dah mendoniaa

suaranya ja masih tersekat di skala 6

Mv paling best pun lagu Bangun. Yg lain biasa ja.... (even yg katanya paling mahal ituu)
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:46 AM | Show all posts
  erkkk nyanyi lagi ke?  
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:48 AM | Show all posts
Music career dia agak ermmm...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:48 AM | Show all posts
trying hard nak go international like dianya seteru. Kalo berlakon/modelling/fashion i ok je. tapi nyanyi maaf lah. jujur dari i yang kadang kadang karat kadang kadang tak karat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls minat dia tapi sebagai pelakon jelah Pls jangan nyanyi doonnggg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.293281s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list