Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4911
View
67
Reply

"Panggil Saja Dia Sebagai R" - Haqiem Rusli Bercinta Gadis Mat Saleh?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-9-2019 03:15 PM | Show all posts |Read mode
Alahai, rupanya penyanyi Haqiem Rusli sedang dilamun cinta. Eh, betul ke ni?

Jika benar, pasti ramai peminat perempuan yang 'frust' kan. Tapi, nanti dulu, menurut penyanyi remaja ini, dia sememangnya 'ada' hubungan dengan seorang model kelahiran Australia. Wah!

Namun, kata Haqiem, kenalannya yang dikenali sebagai R itu hanyalah teman rapat dan bukannya kekasih.

Haqiem Rusli Bercinta Gadis Mat Saleh..



Katanya, dia mula mengenali R pada 2 tahun lalu ketika gadis itu mahu merakam gambar kenangan dengannya.

Kami sekali lagi bertemu apabila R dipilih sebagai model video muzik lagu Selamat Tinggal Sayang yang menjalani penggambaran di situ. R beragama Islam dan bapanya warga Australia, manakala ibunya pula dari Singapura.

Dia antara rakan wanita yang rapat dengan saya sehingga hari ini. Saya jarang berkawan dengan wanita, sebaliknya mempunyai lebih ramai rakan lelaki,  katanya kepada Berita Harian.


Meskipun baru berusia 16 tahun, namun R bersikap matang lalu membuat Haqiem berasa selesa berkawan dengannya.



  


Biarpun timbul gosip kononnya R kekasih saya, kami hanya berkawan baik. Lagipun, dia masih bersekolah dan saya juga ada kehidupan peribadi yang perlu dihormati. Kalau memang kami ditakdirkan bertemu jodoh, ia tidak akan ke mana.

Saya sukakan gadis ringkas, tidak keterlaluan dan manis dipandang mata. Saya lebih selesa memilih gadis biasa dan bukan selebriti, ujarnya.


Oh begitu rupanya. Apa pun good luck kepada Haqiem untuk 3 kategori dalam ABPBH32! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg hadap sgt nak colab dgn legend2 kan? Hari tu dia shout dia nak buat lagu utk Zamani...mana ntah lagu tu? Lps tu up kat IG bg hint nak buat lagu utk Tok Jamal. Wei Haqim, kau buat diam2 saja..bila siap baru bgtau.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye.. Boleh panggil RUREX lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow dek qiqi milo
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 03:27 PM | Show all posts
gigih aku pegi youtube bukak lagu slamat tinggal pepet tu.
nyesal bukak .

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 03:30 PM | Show all posts
Harap-harap betul la wujud R tu yach dek.
Jangan jadi Pekimon 2 pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols ni acah2 gak kan..

Tiap kali interview ciri2 wanita pilihan..
-bukan artis
-bertudung
-sopan santun x gedik

Tup2 minah salleh gak yg dipilih..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
owh btw just nak tanya apa progression medical check up nak cure 'depression' heols dgn 'physiologist' aritu.. still buat follow up lg kah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 03:47 PM | Show all posts
joy_ah replied at 17-9-2019 03:27 PM
gigih aku pegi youtube bukak lagu slamat tinggal pepet tu.
nyesal bukak .

sama la, tak mampu nak abiskan huhu
btw yang mana yang R? yang tembam ke yang gigi besi?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 03:55 PM | Show all posts
sesukaje replied at 17-9-2019 03:47 PM
sama la, tak mampu nak abiskan huhu
btw yang mana yang R? yang tembam ke yang gigi besi?

yg tembam tu awek politeknik mana ntah heols amik buat model. carik la yg letops sikit.yang gigi besi tu rasanya
tapi tak macam mat saleh pun. biasa je. rupa kacuk paki jah.



Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu: Dia ni mmg hadap sgt nak colab dgn legend2 kan? Hari tu dia shout dia nak buat lagu utk Zamani...mana ntah lagu tu? Lps tu up kat IG bg hint nak buat  ...


Ada lg kan dia ckap bk buatkan lagu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah: gigih aku pegi youtube bukak lagu slamat tinggal pepet tu.nyesal bukak .


Hahahahaa kesian pepet
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae: owh btw just nak tanya apa progression medical check up nak cure 'depression' heols dgn 'physiologist' aritu.. still buat follow up lg kah..



Sekali je pergi pastu makan vitamin dah pulih 100%
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 04:21 PM | Show all posts
Ni pancing nak naikkan views video clip ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 04:27 PM | Show all posts
saje nk pancing video dia kan?

murahan sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 17-9-2019 03:55 PM
yg tembam tu awek politeknik mana ntah heols amik buat model. carik la yg letops sikit.yang gigi b ...

Australia kacuk boyan singapore je sis..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan yang tido dgn dia time xpakai spek mata tu ka? Ke itu stok geli2?

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 04:47 PM | Show all posts
tak pasal2 aku jadi penyumbang viewer vc selamat tinggal tu.. puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah: gigih aku pegi youtube bukak lagu slamat tinggal pepet tu.nyesal bukak .


Mesti cantik kann
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2019 05:30 PM | Show all posts
Wow awek dia R
Perempuan dalam klip video tu
Taknak syada ye
Penat2 fans ship kan awak berdua dek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113623s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list