Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4573
View
67
Reply

Aaron Aziz Nyaris-Nyaris Termakan Daging Khinzir

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-9-2019 07:46 AM | Show all posts |Read mode
Datuk Aaron Aziz berkongsi pengalaman ketika berlakon filem di Hong Kong baru-baru ini. Dia dan kru lakonan telah berlepas ke Hong Kong demi menjayakan filem terbaru yang berjudul Undercover Punch and Gun.






Memetik laporan HLive, Aaron mengatakan semua urusan ketika dia berada di Hong Kong telah berjalan dengan lancar, namun ada beberapa perkara yang perlu dititikberatkan.


"Semua urusan berjalan dengan lancar ketika di Hong Kong, cuma ada beberapa perkara yang saya harus berjaga-jaga.


Mereka juga mengadakan suatu upacara bagi melancarkan proses penggambaran ketika berada di sana.


  



"Sebelum berlakon, mereka ada buat satu upacara berdasarkan kepercayaan mereka untuk melancarkan proses penggambaran.


Kena lebih peka ketika makan di sana kerana ada lauk yang nampak seperti ayam tetapi sebenarnya daging khinzir.


"Selain itu, saya juga harus berjaga-jaga ketika mahu makan, saya ada nampak lauk seperti ayam, nampak garing rupanya daging khinzir," ujarnya.


Selain Aaron, filem tersebut turut dibintangi oleh barisan pelakon popular Hong Kong seperti Philip Ng, Andy Onimal, Aka Chio dan ramai lagi. - CARI



  
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian abg aren ajis...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru lepas hantar kuih koci kat rumah jiran sambil2 sampaikan berita ni.. terkejut sheols dgr berita ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ON JIRAN 34452 {:run
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuss. Mcm ni punye berita pn masuk cari? Wth {:yameteh{:full
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 04:31 PM | Show all posts
gtu je kisahnya??
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 04:32 PM | Show all posts
kezzahhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok next


....
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha kesah
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 06:48 PM | Show all posts
Tak payah Kong Kong...Bali pun bersepah babi guling.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Payah jua.. Makan sayur jelah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aron Ajis ni mcm Keith Foo. Mula2 je hot. Bila dah femes, tak jaga badan. Terus pommmmm, membesar dgn jayanya. Terus career sendu du du du da di dam. {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
lol ni pun nk bg tau.........
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Aaron punye hashtag kemain panjang lebar.. Betol ka aaron yg tulis panjang2 tu... Banyak pulak mase die...mcm bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Yelaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:22 AM | Show all posts
nak bgtahu dia dpt tawaran berlakon sampai hong kong kan. kan kan kan kan kan
so senduuuuu......
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp iols suka tgk dia dgn family skrg. Dah ke arah islamic while kita tau singaporean yang lain cemana lifestyle derang kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:26 AM | Show all posts
So ini news ke? Adui la
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 16-9-2019 09:12 AM
Aaron punye hashtag kemain panjang lebar.. Betol ka aaron yg tulis panjang2 tu... Banyak pulak mase  ...

Mcm sakai baru bljr hashtag kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 09:31 AM | Show all posts
Carcosa replied at 16-9-2019 12:10 AM
Aron Ajis ni mcm Keith Foo. Mula2 je hot. Bila dah femes, tak jaga badan. Terus pommmmm, membesar dg ...

tapi dalam gambar atas tu nampak dah kurus

atau dia edit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094414s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list