Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31751
View
462
Reply

Fazura Teresak-Esak Menangis Apabila Rizman Nordin Selamat Bernikah

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-9-2019 07:44 AM | Show all posts |Read mode
Seperti yang kita ketahui, pereka fesyen Rizman Nordin telah selamat bernikah dengan wanita pilihannya iaitu Nurida Suraya. Majlis yang serba mewah itu telah dijalankan pada pagi Jumaat lalu dan dihadiri oleh ramai selebriti terkenal seperti Dato' Siti Nurhaliza, Hatta Dolmat, Alvin Chong dan ramai lagi.


Tapi yang dinantikan kemunculannya ialah Fazura kerana seperti semua sedia maklum, wanita itu telah bersahabat baik dengan Rizman sudah hampir 14 tahun. Susah senang bersama dalam industri ini membuatkan hubungan mereka menjadi utuh.


Menerusi video yang dimuat naik oleh Fazura di laman Instagramnya, dapat dilihat yang dia teresak-esak menangis semasa pernikahan rakan baiknya itu berlangsung.


  




Kredit foto: Instagram



Bukan itu sahaja, kedua-dua Fazura dan Rizman turut menangis selepas selesai upacara pernikahan. Wanita itu tidak lupa untuk menitipkan pesanan dan nasihat kepada lelaki yang baru sahaja memikul tanggungjawab sebagai suami itu.



Kredit foto: Instagram


Walaupun momen itu kelihatan indah dan sayu, ada netizen yang tidak bersetuju dengan tindakan Fazura dan Rizman yang berpegangan tangan walhal mereka sudah pun mempunyai pasangan masing-masing.



Kredit foto: Instagram



Tapi ada netizen yang 'back-up' mereka berdua dan menjelaskan bahawa mereka merupakan sahabat, sudah seperti adik-beradik. Jadi tidak ada salahnya.



Kredit foto: Instagram


Ada netizen yang menambah bahawa pasangan Rizman iaitu Nurida sangat 'cool' sampaikan dia sendiri yang hulurkan tisu kepada Fazura yang teresak-esak menangis.



Kredit foto: Instagram



Apa pula pendapat anda? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebok lah korang nak kondem kat ig tuh
Lantak deme lah nak nangis ke nak pegang tangan sambil bagi ucapan ke
Nama pun retisssss bukan geng mesejid dekkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Siap bpegangan tangan tu.. Terkebil2 bini dia lakinya buat donno. Bukan kalau dh kawen kapel sakan bkepit ke..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Satu je aku nk cakap, mengada2 lebih
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:25 AM | Show all posts
doakan yang baik-baik, jangan sampai jadi kes berebut foundation pulak ye
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedih la kot.. Selama bi maybe dia x sangka kwn baik dia boleh berubah menjadi lelaki yg mencintai wanita.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Xpe...biase2 je bukan pegang ale pon
Sigh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Rozman, dah kawen nanti, jangan kau feeling pompuan lagi, jangan nyanyi suara kepit, jangan curang dgn isteri, jangan madukan isteri dgn laki..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan Fazura sorang jer nangis.... Pengantin and kawan2 rapat diaorang semua pun nangis. Normal lah.... A lot of emotions masa wedding.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Over nau nau nau
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Majlis ni mostly mengumpulkan pondan2 berkerak acah2 urban..siap pakai baju kurung bagai....walaupon muka korang sedeyyy noks.
Dengan V peha melimpah n assistant Faz yg over gedik attention seeker....camne Abdul bole tengok je ke or camner?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 15-9-2019 11:03 AM

Sure sebak susah senang bersama. Akhirnya masing2 kembali pada fitrah

Aku pun besties ramai lelaki. Tapi cukuplah sekadar gentle tap on shoulder coz he's already married
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka Safiey Ilias pun salah seorang geng depa
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada komen yg bekap kata dah mcm family

Baik diam je kalau benda yg sah2 tak betul. Walaupun tau depa mmg rapat. In fact, byk je artis yg jenis jumpe cium pipi, peluk tak kira jantina.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg la haram tp si Abdul pun nak kesah apanya pegang2 dah bini dia pelakon, lbh dari tu pun dia dah biasa
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:01 AM | Show all posts
Miss chilli sos tomyam  : Ya allah.. Terkejutnya  

Rotijohnz cheese leleh :  zikir .La illahaillallah..La illahaillallah  (Sambil menegrakkan tasbih ditgn dan goyang2 kepala )


pemenat tegar fattah sejak SPM


#sendaguraudipagiAhad








Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:04 AM | Show all posts
sejenis konsep dan pemikiran - apa salahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Hamboi khauu. Kemainnn!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Hamboi khauu. Kemainnn!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2019 10:11 AM | Show all posts
Edited by rotijohanz at 15-9-2019 10:13 AM

retis urban ape nk heran uols.....lebih dr tu lagi theyols dh buat laki dk tepi jd tunggul kayu....
ade retis kertu bertdung blitup pun still dk kiss pipi muahmuah dgn retis jantan merangkap hanak hekan theyols.......ahgitu koserrrrrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.797102s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list