Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6818
View
171
Reply

"Saya Tak Kacau Kekasih Orang, Jadi Jangan Miang Kacau Teman Lelaki Saya" - Ruhainies

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-9-2019 12:46 PM | Show all posts |Read mode
"Saya tak kacau suami atau teman lelaki orang, jadi saya harap orang lain pun tak kacau teman lelaki saya."


Pelakon Ruhainies berkata demikian kepada mStar Online ketika mengulas mengenai teman lelakinya yang sering dihampiri dan digoda wanita miang.




Kredit foto: IG Ruhainies



"Kalau sebelum didedahkan wajahnya pun dah kena kacau, lagilah apabila sudah didedahkan (wajahnya)," ujarnya.


Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas, 27, berkata dia dan kekasihnya, Mr E atau Elf Johan tidak pernah bertekak mengenai isu itu.


Malah, mereka saling mempercayai antara satu sama lain.




  


"Saya memahaminya sebab saya dah matang. Tak adalah macam budak-budak dulu, sikit-sikit nak bergaduh sebab cemburu," tambahnya.


Wah, percaya seratus peratus ni! Jangan sampai menangis di kemudian hari sudahlah.




  



Semoga ke jinjang pelamin hendaknya. - CARI





Video: YouTube mStar
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu kacau tokred kan ,? Acah2 lak ko
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:55 PM | Show all posts
Next!!!

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:56 PM | Show all posts
spe la nk wat ko jdi menantu tingtong diorang
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa banyak benang pasal kemut dgn poibren dia ni?? Rajinnya kau buat benang pasal kemut
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:57 PM | Show all posts
Si sundellllllllllllllll ni takder cerita lain ker selain cerita pasal bf????

Ko pun dulu tergolong dalam kalangan 'wanita miang' tu masa ko menggesel dengan si Bu Red tu kan? Jangan bebuat lupa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pang pung...pang pung....kawen x jugak....sedehhhh.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduiyaiii xde cite lain minah nehhh.. Bosan betol.. Huh
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pyscho????
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:09 PM | Show all posts
kalau ai ni lawa ... ai pasti kacau boipren dia ni all out..... nyampah
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:09 PM | Show all posts
xhabis lagi ke isu kekasih die nie? setakat ni xdengar lg launch product ka, drama bru meletop ka, tayangan filem ke hollywood kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:09 PM | Show all posts
apa lagi la si kemut ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Takut hilang mesin atm le tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:14 PM | Show all posts
ko takde cerita lain ke

sape je hadap bf ko tu

bila agaknya ada penyondol nak sondol bf ko

biar takde  benang ko setiap bulan kat porem duk cerita pasal bf lembam hang tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga bf beliau segera di caras kurex...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayoooooooo sedangkan suami isteri pun boleh bercerai berai, inikan pulak boyprengg jaaaa

Haluuuuu... Bila mau kawen???
Tetiba boyprenggg kawin dgn org lain nnt hiksss hikss
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:25 PM | Show all posts
Reput CARI dah boleh bukak 1 benang ALL ABOUT SI KEMUT AND HER BOIFREN. Bubuh masuk la semua cerita pasal si kemut ni kat sana.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:26 PM | Show all posts
ni ke yg makan nasi kandar dalam kereta ferrari...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kawin je la dik oi....
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:35 PM | Show all posts
tolonglah caras bf dia secept mgkin meluatttt.

X sabar nak baca benang kemut dan bf berpisah asyik benang memuja bf je kuar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119771s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list