Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
3991
View
60
Reply

[Tempatan] Lelaki Jumpa Wajah Seiras Di Majlis Kahwin Sampai Tular Media Antarabangsa

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-9-2019 12:20 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-MAMS at 11-9-2019 12:22 PM

Siapa sangka lelaki ini akan bertemu dengan seorang lagi individu yang bukan sahaja memakai baju yang sama, malah mirip dengan wajahnya.


Kisah lelaki ini, Azly Yusof, 29 bukan sahaja tular di kalangan warganet Malaysia, malah turut mendapat perhatian media antarabangsa. Hebat!


Kredit foto: Projekmm


Menerusi satu video yang dirakam oleh rakannya, Azly dilihat memerhati seseorang yang mirip wajahnya di atas pelamin termasuk dengan penampilan kepala botak, baju merah hati, seluar jeans dan berkaca mata.


Video berurasi 12 saat itu dianggap unik dan luar biasa kerana mereka berdua tidak mengenali antara satu sama lain.


Menerusi satu temu bual dengan Daily Mail media dari United Kingdom, individu yang merakam video tersebut, iaitu Amir Zulfadhli berkata, rakannya Azly tanpa disangka bertemu dengan 'kembar' pada majlis itu.



Malah, mereka kini sedang merancang untuk mengadakan pertemuan semula kelak.


Ini pertama kali kami berjumpa dan ia sangat kelakar. Ia cuma kebetulan bila Azly dan kembar memakai baju merah yang sama, katanya.


Dalam pada itu, berita itu turut mendapat liputan The Sun, Mirror dan 9GAG yang kesemuanya dari luar negara.- CARI  
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:28 PM | Show all posts
Same2 boolat.. ?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:30 PM | Show all posts
ha lah..sama....
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Glitch in the matrix..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahha.. sekali pndg mmg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:32 PM | Show all posts
Bukan muka je sama style pun sama juga nampaknya
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiiiii.. Lawak betul
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:36 PM | Show all posts
membe2 dok bahan kot belakang...tp happening laaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:50 PM | Show all posts
dia lak telebih happy dripd pengantin
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Adui aku nk gelak ka menangis tgk ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
its coincidence tp paling x selesa la terserempak org len pkai bju sama cam kita
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:03 PM | Show all posts
aku seiras ben aplik diam diam...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:11 PM | Show all posts
mcm Deco Bersama Eric

mn dh die ye
bkn dlm gmbr tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:12 PM | Show all posts
long lost brother ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:13 PM | Show all posts
eLiaD replied at 11-9-2019 01:01 PM
its coincidence tp paling x selesa la terserempak org len pkai bju sama cam kita

kannpnh jgk kena kes mcm die ni
tp kitorg xseiras lh
baju je sama



Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:14 PM | Show all posts
eLiaD replied at 11-9-2019 01:01 PM
its coincidence tp paling x selesa la terserempak org len pkai bju sama cam kita

lg satu bila kita keluar jln2 tu
perasan ade org yg pakai baju yg dlm collection kita
bila tgk org tu, its like..."eh! baju aku lah"





Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:16 PM | Show all posts
famous kau bang. terkujatt jumpa kembar
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:17 PM | Show all posts

kalau long lost brother msti dah peluk2 nangis...bkn le tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:19 PM | Show all posts
aah laaa sama...baju pun kebetulan sama warna..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ad tgk kat explore ig aritu tp mmg sgt2 kebetulan
Dr gaya, rupa & pakaian, dah mcm tgk cermin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120384s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list