Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10099
View
103
Reply

"Tataplah Tubuh Gemuk Saya Puas-puas" - Lepas Nana, Anak Nourul Depp Pula Dikeji

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-9-2019 11:40 AM | Show all posts |Read mode
Jika sebelum ini paras rupa anak Nana Mahazan, Althea Raqeem Brian, 9, dihina dan diejek selekeh, terbaru anak penyanyi Nourul Depp pula diejek gemuk.



BACA JUGA: "Anak You Tu Kasi Cantik Sikit" - Anak Nana Mahazan Pula Jadi Mangsa Kutukan
BACA JUGA: Sedih, Saya Tak Pernah Cakap 'Anak Kau Hodoh' - Nana Terkilan Anak Dicemuh
BACA JUGA: Anak Perempuan Nana Mahazan Diejek Selekeh Lagi, Muka Macam Binatang




Anak sulung kepada Nourul dan Ajai, Ayu, 20, mendedahkan perkara itu menerusi Instagram.




Kredit foto: IG




Tidak berdiam diri, Ayu memuat naik posting bagi membalas laharan 'body shaming' terhadapnya.


Dia secara menyindir berterima kasih kepada warganet yang sibuk menjaga tepi kainnya.

"Saya hanya mampu tertawa kerana tak sangka berat dan bentuk tubuh saya boleh menjadi isu kepada anda.

"Saya tak kenal kalian dan begitu juga sebaliknya. Jadi, kalian juga tidak tahu betapa saya sedang berhempas -pulas di Gim setiap hari.

"rogres mengambil masa, jadi tataplah tubuh 'gemuk' saya puas-puas kerana kalian akan merinduinya tak lama lagi," tulisnya.




  



Nourul turut mengulang siar entri Ayu itu dan memuji kelantangannya bersuara mempertahankan diri daripada serangan warganet.




  



  



Kenapa perlu body shaming orang lain sedangkan seseorang itu langsung tiada kena-mengena dengan kita? Adakah ia satu kepuasan dapat mengaibkan orang? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:51 AM | Show all posts
ceh...gemuk2 dia result spm 9A kan?warganet ada ka result mcm tuh smpi nk menyebuk pasal tubuh dia..kurang2....dia ada "BRAIN"...korang ada BERANI UNTUK KEYBOARD WARRIOR JER...

menyuka nak ckp org gemuk
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:52 AM | Show all posts
ayu ni scorer spm khuens? masuk unimas amik kos apa? gitu iols kepochi...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:53 AM | Show all posts
gemuk ke gitu, tantah yg mengata rupa tong drum
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah bijak tu buat tak tau jer lah. Ni ko pun sebok nak post gambar2 ntah apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je aku tgk body dia.cantik apa.....jnis2 montok
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala dik, kalau org tak mengata gemuk pun tetap kau nak tunjuk jugak kan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:16 PM | Show all posts
kadang bile sentap terluah jugak.. tahu dah....
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by September14 at 6-9-2019 12:21 PM

Kdg2 cara pmakaian pun buat org nak kutuk ko... pkai sopan2 molek2 ckit
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:21 PM | Show all posts
ak g scroll ig budak ni...asalnya dulu dia kurus je, tiberr badan dia naik...maybe sbb tu la kot netizen kata dia gems...but for me, body dia ok je..sedap2 dipeluk gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak la gemuk.cuma berisi sikit je.dia workout kat gym kan.kalau diet betul, sebulan lebih dah boleh slim fit body khau nyah.pasti yg cerca khau gemuk tuh lagi makan ati
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:37 PM | Show all posts
its hormone changes... normal lar utk para remaja, sikit lagi kurus lar dia nih. lagipun genetic dari mak dia kuat gak, so aku tgk dia ok jer, jenis body gebu tapi dia agak tinggi, so Nampak cantik jer. takyah lar sibuk nak menilik body anak orang, pi jaga body anak sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:49 PM | Show all posts
baru lepas tanya acik google.
ayu kat UNIMAS amik zoology.

teringat tengok ajai kat ICSYVMY last week. habis sume yg suara sedap dia buang!

Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam gitu pon di kata gemuk...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh kenapa die nk depp jgk mcm maknya
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:55 PM | Show all posts
Takde la gemuk mana pun...yg pasti aku tgk dia lebih cantik dr maknya
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 6-9-2019 12:49 PM
baru lepas tanya acik google.
ayu kat UNIMAS amik zoology.


Hahaha...aku tgk aritu
Dlm 1/6 tu dia terpilih jg yg 1 tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoilaaa natizenn punnn
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa la masa remaja ni badan turun naik
Dl kurus je pun kan
Aritu terjln kat ig ank arwah seha
Dia pun dl kurus skrg mcm ayu ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:58 PM | Show all posts
Yaaah... netizen strikes again. Apa dapat kalau kutuk org gemuk, eh? Ada prize USD100,000 ke setiap sorang setiap kali bodyshaming orang?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104590s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list