Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10430
View
116
Reply

"Hodoh Mengandung Pakai Ketat-ketat! Nina Iskandar Nak Tunjuk Siapa Perut Tu?"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-9-2019 11:33 AM | Show all posts |Read mode
Berseri-seri muka Nina Iskandar sejak hamil. Tengok di Instagram, isteri kepada penolong pengarah Lan Lebah ini tetap aktif menjalani kehidupan seharian.



Bagaimanapun, ada satu video Nina menjadi bualan hangat dan dikecam habis-habisan dek kerana pemakaiannya tidak sesuai ketika hamil.




  



Dalam rakaman tersebut, Nina dilihat memakai gaun paras lutut berwarna ungu.


Ketat dan sendat, kata warganet. Nampak macam tak senonoh pula untuk ibu mengandung.

"erut besar macam tu ada hati pakai ketat-ketat lagi. Hodoh.

"Nak tayang siapa tu. Suami dayus tak tegur ke?" antara komen warganet.



Foto: IG




Macam-macam lagilah kata kejian dilemparkan kepadanya.


Mungkin semak dengan ceramah 'ustaz' dan 'ustazah' sosial media, Nina bertindak menutup ruangan komennya.


Dia kemudiannya memuat naik gambar dan menyatakan tidak kisah apa orang lain kata atau fikir terhadapnya.




  



Yang penting baginya, dia selesa memakai pakaian tersebut.


Penat sahaja nak maki-maki. Nina dah cakap pun dia tak peduli. Artis mana boleh ditegur, biarkan sahajalah. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau preggy i lebih suka kain cotton yg longgar2.. sejuk jer.. xnak yg melekap d bdn mcm ni.. rasa geli nak jln dpn org.. takut org pandang kat susu n perut ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:44 AM | Show all posts
dia disbale komen kt ig..

bru ingt nk kecam smlm ..

haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:47 AM | Show all posts
ni kena prepare calculator macam 30k jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Hauknya la fesyen ninaaaa... Esok2 dia bg jawapan pakai baju mcm tu sebab pembawaan budak/teringin/mngidam
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:55 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 6-9-2019 11:47 AM
ni kena prepare calculator macam 30k jugak ke?

30k siapa? hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam ular sawa lepas telan kobau pulak eh. Tapi, lantak lee.. Dia yg pregnant. Why boderrr, gituu
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:22 PM | Show all posts
mesti la kena showing off perut...gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:23 PM | Show all posts
aummmm sedap weh body dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:33 PM | Show all posts
nih kan baju yg sama cam sorang lagi artis yg kena kecam gak ari tuh.. pelakon yg tak berapa nak popular..... baju dari 9months gak cuma warna jer berbeza.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:35 PM | Show all posts
Edited by hotmak at 6-9-2019 12:36 PM
prettyuglybabe replied at 6-9-2019 11:47 AM
ni kena prepare calculator macam 30k jugak ke?

tak kot, patut lah umum dah bernikah, rupanya dah pregnant

30k takyah calculator, mmg mengaku dah pun
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak besar pun perut dia ni sebenarnya, dan nmpqk besar tu sbb abdomen tu dah sedia berlemak.
Selama ni perut nampak flat je mungkin sbb  guna korset ke apa bila ngandung masing2 lepaskan jela perut tu jd perut buncit campur kandungan baby nampakla besar.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
nma pnh la dgr tp muka seyes x pnh tgk... xyh la buka benang stkat kna kecam kt ig... mkin smpah lah cari ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mcm ular sawa dgn design baju gitu
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berapa bupan dah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 01:02 PM | Show all posts
SherryZass replied at 6-9-2019 11:57 AM
Macam ular sawa lepas telan kobau pulak eh. Tapi, lantak lee.. Dia yg pregnant. Why boderrr, gituu ; ...

Tersembur biskut I makan hahhaha kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 01:04 PM | Show all posts
hotmak replied at 6-9-2019 12:35 PM
tak kot, patut lah umum dah bernikah, rupanya dah pregnant

30k takyah calculator, mm ...

30k SAPa wey??
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 01:07 PM | Show all posts
kulit cantik dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Choyy. Tu bukan baby bump. Mama ada baby bump beralun alun berombak gitu. Tu lemak dik woiii.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
roti_banjir replied at 6-9-2019 12:33 PM
nih kan baju yg sama cam sorang lagi artis yg kena kecam gak ari tuh.. pelakon yg tak berapa nak p ...

Shima anuar.., pelakon sendi yg kawen dgn org tua tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105668s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list