Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
6637
View
72
Reply

Sambut Birthday Ibu Sama-sama, Bella Astillah Bercinta Dengan Zizan Razak?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-8-2019 12:08 PM | Show all posts |Read mode
Ramai terkejut bila Bella Astillah muncul dalam video majlis sambutan hari lahir ibu Zizan Razak!


Ada sesuatu antara mereka ke sampai isimewa sangat bekas isteri kepada Aliff Aziz itu dijemput?




  



Spekulasi demi spekulasi timbul samapailah Zizan tampil memberi penjelasan.


Katanya, kehadiran Bella hanyalah kebetulan.




Kredit foto: IG



"Bella hubungi saya dan mahu berbincang mengenai projek telefilem ketika saya buat kejutan untuk majlis hari jadi ibu, baru-baru ini. Jadi, saya juga memintanya untuk turut sama meraikan majlis itu," katanya kepada Harian Metro.


Tambah pelakon popular ini lagi, dia tidak akan sewenang-wenang menayang wajah kekasih di media sosial.




  


"Saya jenis kalau bercinta tak akan tayang wanita itu, tapi kalau saya tak bercinta memang selamba letak di laman sosial," jelasnya.


Bella dan Zizan digandingkan dalam telefilem Kerusi Kecil arahan Ghaz Abu Bakar. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak berusia dah zizan ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:30 PM | Show all posts
bella astillah?? tibaiunta forever
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
messymimi replied at 24-8-2019 12:30 PM
bella astillah?? tibaiunta forever

Tibaiunta tu apa ye? Meols masih x dpt tangkap maksudnya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Awek zizang sape lagi,mira piljah ler
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:35 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 24-8-2019 12:32 PM
Tibaiunta tu apa ye? Meols masih x dpt tangkap maksudnya..

tiada bakat untuk dipertaruhkan
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
messymimi replied at 24-8-2019 12:35 PM
tiada bakat untuk dipertaruhkan

Wkwkwkwkwkwkwkkwkwkwkwkwwkwkwkwkwk sesuaiiii sgt ngn bella
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
messymimi: bella astillah?? tibaiunta forever


Ratu oportunis dn drama propa.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bekas penceramah krisis rumah tangga tibaiunta
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
messymimi: tiada bakat untuk dipertaruhkan


Ohhh barulah ku tahu maksud penuhnya.

Thanks kaka.
Nah love {:love
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
pulak dahh
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Apasal muka zizan macam ponen
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:33 PM | Show all posts
Sian ke jijang.
Die nak ke orang, orang tak mboh ke die belake.
Sabo jela.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
simatakucing replied at 24-8-2019 12:34 PM
Awek zizang sape lagi,mira piljah ler

Mira sudah move on ke abam remy noks
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat hari lahir ibu!
Hope anak ibu zizan dipertemukan jodoh cepat. Eh tetiba
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kivio replied at 24-8-2019 02:33 PM
Sian ke jijang.
Die nak ke orang, orang tak mboh ke die belake.
Sabo jela.

Ingt dia yg xmboh ke org...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:32 PM | Show all posts
diss69 replied at 24-8-2019 03:11 PM
Ingt dia yg xmboh ke org...

Kite nok milih kene tengok ke cermin dulu boh hehe

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
messymimi replied at 24-8-2019 12:35 PM
tiada bakat untuk dipertaruhkan

Omg . I pun baruu tau . Tp segan nk tnye . Tq . Hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
messymimi replied at 24-8-2019 12:30 PM
bella astillah?? tibaiunta forever

Naib juara dalam carta tibaiunta selepas penyandang juara tibaiunta paling lama dalam sejarah - Neelofa.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm..done unfollow si betina birah ni. Jnis social climber opportunist sume ade..memula dlu ksian ngn kes si alip tu tapi lama2 oh please la..gedik much
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107555s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list