Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
4803
View
39
Reply

Nampak Macam Baby Bump, Fasha Sandha Hamil Lagi?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-8-2019 05:50 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Sejak berkahwin dengan Aidil Aziz ni, makin berseri-seri Fasha Sandha.


Memang betul bahagia. Tengok di Instagram, rajin sungguh Fasha memasak untuk suami tercinta.




  



  



Sebelum ini, Fasha pernah keguguran ketika usia kandungannya mencecah tiga bulan, tapi baru-baru ini ramai yang 'speku' dia hamil lagi.


Gambar yang dimuat naik memakai baju merah jambu itu memang kelihatan seolah-olah ada 'baby bump'.




  



Tengok di ruangan komen, ramai pula mengucapkan tahniah, tapi setakat ini tak ada pula pelakon jelita ni membalasnya.


Kalau betul dah hamil, tahniahlah.




  



Mungkin kali ini Fasha sengaja tak nak umumkan sebab takut terjadi perkara tidak diingini macam sebelum ini.


Apapun, doa yang baik-baik sahaja. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakpe lah tudung jemaima lagu tuh. Kalau kalut pun tarik lah kebelakang sikit tudung tuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm buncit je tu. Anyway, kalo btl2 ada tahniah la fasha
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Usually I tak komen sgt on org yg nmpk baby bump ni sbb could be just that time of the month n nampak bloated kan. Atau buncit sbb makan lebih sikit ke, kan fasha now nmpk bahagia sgt. Tp this time mmg nmpk mcm preggy belly lah. Congrats if betul :-)
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 06:18 PM | Show all posts
mungkin dia dok pakai barut lagi kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ish ishhh bdk2 tu punyalah comot.cer mak nya kemaskan sket
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ish laaaa... kot dia baru lepaih makan ka tu pequt jd gutu.. perut gutu pon hampa dah kata mcm baby bump.. mokalokata perut belanga ka.. saheh hampa kata ngandung 5bulan pa.. mulut2 nitizen ni dah laa mcm celaka... bahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 22-8-2019 06:18 PM
mungkin dia dok pakai barut lagi kot

Nmpak mcm pakai bengkung je
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bontot heshe dlm semua salahku kemain besor yer.. mcm nk jatuh kelantai pun yer gak..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara alif nyanyi sodap
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mcm ya..sbb hrtue rasa nya adik dia ada bg gift..flower kot..tulis tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah kalau ye,cepatnya sangkut!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
suduseno replied at 22-8-2019 05:56 PM
Bakpe lah tudung jemaima lagu tuh. Kalau kalut pun tarik lah kebelakang sikit tudung tuh

Dh la muka mcm Toh Puan Seri Noora.. hahahahhaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen ni pantang nampak pompuan buncit sikit je terus speku baby bump. Aku dah tobat taknak tegur org perut buncit sebab pernah terkena sekali. Akak tu badan tak la gemuk tapi perut buncit mcm dah lima bulan, aku tanya dah berapa bulan, pastu dia tersipu2 sambil jawab, eh mana ada mengandung.. malunya aku masa tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Belanga_Tefal replied at 22-8-2019 07:11 PM
Ish laaaa... kot dia baru lepaih makan ka tu pequt jd gutu.. perut gutu pon hampa dah kata mcm baby  ...

Ekau ni odah the vass ka
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
lola replied at 22-8-2019 08:40 PM
Rasa mcm ya..sbb hrtue rasa nya adik dia ada bg gift..flower kot..tulis tahniah

ha kan. i pun duk pikir benda yg sama masa tu. tahniah kalau btl. suka tgk dia hapy.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 22-8-2019 11:43 PM
ha kan. i pun duk pikir benda yg sama masa tu. tahniah kalau btl. suka tgk dia hapy.

Rasanya klo betul alhamdulillah..maybe dia xnk kecoh2 mcm hrtue kot..kira nak ada tempoh bertenang jap..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ya, tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul .. alhamdulillah.. tahniah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats kalau betul
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.138445s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list