Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
2867
View
71
Reply

[Tempatan] #update Wanita ditahan. Kes memandu lawan arus berhampiran Lebuh Raya Besraya #36

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-8-2019 10:09 PM | Show all posts |Read mode
Edited by R2D2 at 22-8-2019 11:39 PM

Suspek memandu lawan arus dicari
21 Ogos 2019 7:41 PM


KUALA LUMPUR 21 Ogos - Polis sedang mengesan individu yang memandu secara melawan arus yang tular dalam media sosial di Jalan Pandan Indah berhampiran Lebuh Raya Besraya, di sini semalam.

Rakaman video berdurasi 45 saat itu memaparkan sebuah kereta Alza berwarna putih dengan nombor pendaftaran VGB 5114 memandu secara melawan arus.

Ketua Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik (JSPT) Selangor, Superintenden Azman Shariat berkata, pemandu tersebut dilaporkan memandu secara berbahaya sehingga menyebabkan kemalangan kepada kenderaan yang lain.

Kita sudah merakam percakapan dua pemandu yang terlibat setelah dilanggar pemandu yang melawan arus tersebut dan usaha untuk mengesan suspek sedang dijalankan, katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Jelasnya, pihaknya juga sedang menyemak rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di lebuh raya berkenaan.

Tambahnya, kes disiasat di bawah Seksyen 42 Akta Pengangkutan Jalan 1987 dan orang ramai yang menyaksikan kemalangan tersebut dapat tampil memberi maklumat atau menghubungi mana-mana balai polis berdekatan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2019 10:10 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba call grab tanya no plate ni ada daftar buat grab x.
Ingat ye yg mana body kereta ade tampal sticker grab tu, anytime org boleh report kat grab kalau kau drive mcm cilakeeee
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dah ada plate number cari je la kat rumah..
kata ada details bagai..
nak tunggu suspek menyerah diri memang tak la..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade bideo ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Vgb dah keluar ke?
Bukan vcb ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Plate number VGB?
Rasa x smpai lagi
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:42 PM | Show all posts
tak pa...mcm kes dulu2 jugak...
tunjuk surat doctor...
kompom lepas
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mabuk ke high pemandu ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorang mula semua ikut
Ape tindakan yg diambil utk selesaikn masalah ni? Semakin menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 01:14 AM | Show all posts
apa masalah dgn penguatkuasaan?

apsal tak penjarakan aja pandu melawan arus ni 10 tahun dlm penjara? itupon takleh?


bangang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 01:21 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 01:25 AM | Show all posts
gila babi. speed lebih 80 melawan arus.


puki sial ni selayaknya dipenjarakan 10 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
takpe..nanti die claimed OKU..tutop kes
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Thanatus replied at 22-8-2019 01:21 AM

Ujong2 heshe benti jah pasal lori mengadap keta tuh kan
Eh tau pulak takut mampos kena gelek dgn lori tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Lajunya hanat ni bawak.

Apa masalah orang skrg mengundang kemalangan cam ni...sel otak putus ke? Mabuk ke? Bodoh!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Alza ni bkn abg kpd myvi ke.. yg rajin buat hal tu..?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-8-2019 01:44 AM
Ujong2 heshe benti jah pasal lori mengadap keta tuh kan
Eh tau pulak takut mampos kena gel ...

Patut lori tu gelek jer
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Mabuk ke
Dah la salah arus, laju plak tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 10:39 AM | Show all posts
kene pemandu lawan arus ni langgar anak menteri baru ada akai...

baru la nk ketatkan undang-undang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108743s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list