Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10972
View
151
Reply

"Secocok, Muka Sama Insyallah Jodoh Panjang" Joy Revfa Akhirnya Tayang Gambar Kekasih

[Copy link]

Author: bawangkecik    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-8-2019 10:38 AM | Show all posts |Read mode



Setelah sekian lama berteka-teki, pengusaha kosmetik, Joy Revfa akhirnya berkongsi kegembiraan mengenai lelaki pilihan beliau di laman Instagramnya.



Dikenali sebagai Fahmy Reza, Joy memperkenalkan kekasih beliau itu kepada umum dan meminta peminat mendoakan kebahagiaan mereka berdua.



Jika sebelum ini, Joy pernah juga memuat naik foto tapi beliau telah menyembunyikan wajah sebenar Fahmy kepada umum. Berteka-teki gitu!







"Miss you, b @Fahmyreza, will ask Allah to see you twice, once here and once in Jannah..amin #ilovemewhenimwithyou.."



  



  



  



  



Peminat yang mengikuti perkembangan Joy rata-ratanya mendoakan supaya pasangan ini segera berkahwin dan ada juga mengatakan muka pasangan tersebut sama dan kelihatan secocok sekali.



Orang kata muka sama, jodoh panjang. Betul ke?






Apa-apapun, diharap pasangan ini tak perlu menunggu lama untuk mendirikan masjid baru. Semoga berkekalan! - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 10:44 AM | Show all posts
knowing her n controversy before this, makan popcorn je laa uolls. die dulu pun terkenal sbb dengan bf khayalan, curi pic dr google ~ drama
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 10:49 AM | Show all posts
weh muka mcm familiar je. pelakon jgk kan???
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Caption dia tu, bape banyak kali pakai daaa.
Dengan mamat perlis dlu tu pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 10:55 AM | Show all posts
muka dah mcm oksana
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Apoooo cik repah kawin jela cik repah
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:04 AM | Show all posts
nak tanya kenapa Revfaiz dah clash ngn Repah ni?

mana hilang dia skg? Hari tu kemain galok up gmbr sesama. Org perlis kan?

Meratib faiz asik main OUBG lps tu nmpk jual ikan pekasam. tiba2 semua gmbr takde then meratib mcm perli2 kat faiz (walaupunx dinyatakan tp mmg sesuatu sgt asik merempan psl cinta).
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:04 AM | Show all posts
sama2 kita nantikan kelanjutan drama ini....
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:05 AM | Show all posts
jijilaaa replied at 20-8-2019 10:49 AM
weh muka mcm familiar je. pelakon jgk kan???

thread2 sblm ni ada yg bgtau dia pelakon but meols x tau cter ape
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawin je lah buat apa tunggu lama lama
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:10 AM | Show all posts
Sama cantik sama padan.. except perangai sewel Joy ni.
btw sejak dgn mamat ni, Joyah ni reserve sikit dlm socmed kisah2 cinta, mesti bakal suami dah warning siap2...

Apapun, good luck beristerikan Joy ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
1st night kahwin harap terus kongkek joy ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:13 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 20-8-2019 11:04 AM
sama2 kita nantikan kelanjutan drama ini....

jooh-jodoh joy
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 20-8-2019 10:49 AM
weh muka mcm familiar je. pelakon jgk kan???

haah pelakon, berlakon cerita dgn jannanick dgn ashraf muslim tu. apa nama tajuk lupa, biar aku jadi penunggu ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:18 AM | Show all posts
Joy ni artis ker ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Good luck to that guy
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok,  joy kembali mendunia dgn post2 merenyam nak kawen... Recyle balik gamba2 menetek yg lama2.... Recyle balik caption2 lama..  Semua sama... Kecuali dgn org yg berbeza....  Contohnya... 2015 dulu zaman bercinta dgn tansri abdul raup hahaha...
IMG_20190820_111342.jpg
083821zqhp73ql7zeoyluq.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni pelakon kan? Selalu bawak watak jahat
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa pernah tgk muka joy ni live..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 11:23 AM | Show all posts
mcm pelikla muka joy ni..ke dia terlebih edit gambar dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.125517s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list